Scudo Sports

Zwift

Merhabalar,

1-Zwift için ant + dongle yerine bluetouth dongle kullansak oluyor mu? Malum her yerde var ve fiyatları daha uygun.

2- Kadans sensörü olmadan hız sensörü yeterli mi?

Scudo
ant uyumlu sensonlerle kullanmanız için ant + uyumlu almanız lazım. ali xpress ten uygun fıyata aldım ben.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@celilcetiner eğer sensörüm blu. destekliyorsa sıkıntı yok o zaman? sorun sadece maliyet değil, Ali'den gelene kadar çok zaman geçecek. Buradan da dünya paraya almak istemiyorum.

her ihtimale karşı sizin ant dongle ı aldığınız yerin linkini paylaşırmısınız?

@İbrahim A.

Hocam, bildiğim kadarıyla Zwift'i bilgisayar programı olarak kullanmak için ant+ dongle gerekiyor. Ben de ebay'den aldım, bugün geldi. Denersem daha net bilgi veririm.

• Beğen
zwift in mobil uygulamasını indirerek oradan yarışları takip edebilirsiniz.

• Beğen
Zwift icin en ucuz yollu sistem nasil kurulur? Bende bir adet bisiklet ve birde garmin 520 var. Garmin olmasi, bana diger ekipmanlarda daha uygunlarini kullanabilme imkani veriyor mu?

Arkadaşlar bende de Bryton 310 + kadans sensörü + kalp sensörü mevcut. Trainer olarak ta Elite Qubo Digital Ready var. Zwift bağlantısı için ekstra bir şey almak gerekiyormu?

@ceycey84 smart trainırı olan arkadaşlar ant + aparatı alıp bilgisayar & trainer bağlantısı yapabilirsiniz.ant + destekli nabız sensörleri de bu şekilde bağlanmış olacak.

@Eibec eğer kafanı sensörünüz mevcutsa tek ihtiyacınız smart Trainer ve usb ant+ denen parça. Aslında Garmin elzem değil, Zwift bağlanırken trainerı, kalp hızı monitörünü ve kadans sensörünü tanıyor, kendiniz isterseniz Garmini eşleyebiliyorsunuz ama ben eşlemiyorum şahsen. Garmini trainerda antrenman yaparken hiç kullanmıyorum.
Smart olmayan trainerda edinebilirsiniz ama bu sefer seçtiğiniz rotaya göre hız ve direnç ayarlaması yapamaz Zwift. O zaman da bence zwiftle yada zwiftsiz sürmenin çok anlamı kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
En uygun fiyatli ve zwifftle uyumlu smart trainer hangisidir?

@Eibec

Benim de kullandığım trainer tavsiye ederim.

• Beğen
@Eibec
Siz bir ant + dongle alıp. Klasik Trainer da bile yaparsınız. O da su ucuz 10 $ lar bile is görüyorlar. Burada birisi tavsiye etmişti bana da. .

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok sesli değil mi üstadım?

@celilcetiner
Bende aynısını kullanıyorum memnunum

• Beğen
@celilcetiner nereden temin ettiniz bu traineri?

(link)
bu linkte urun sanirim, f,at uygun mu?

bisikletim giant anyroad bu arada, trainer icin uygun mudur?

@Eibec erdoğanlardan almıştım ben orası ile bir görüşün.

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve mtbrhnkc
Herkese merhaba,
Neden bir Türk takımının, yani bizlerin bir Zwift yarışı yok dedik. Yerimizde duramadık. Zwift'in başına ekşidik. Uzun bir çalışma sonucunda, biz de Zwift sanal dünyasındaki yerimizi aldık.

Detaylar web sayfamızda.
(link)

Asagidakilerden birini almayi dusunuyorum. Sizlerden gelen yorumlara gore hareket edecegim.

1. (link)

2. (link)

3. (link)

Geri