Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

IPhone üzerinden zwift'e giriş yapabilen var mı. Kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra atıyor.

Hafta başında android zwifte güncelleme yaptıktan sonra benzer durum olmuştu. Login ekranında kullanıcı adı ve şifreyi yazınca uygulama komple kapanıyordu. Uygulamayı silip tekrar indirdim ve kurdum. ilk açınca yine güncellemesini yaptı ve düzeldi. İos için de bir dene istersen..

Scudo
Telefonda zwiftin dilini Almanca yaptım login olunca atmadı.
çok teşekkürler. 1 haftadır mailleşmeme rağmen çözülememişti. Almanca'ya çevirince çözüldü. Ride on ! :)

çok teşekkürler. 1 haftadır mailleşmeme rağmen çözülememişti. Almanca'ya çevirince çözüldü. Ride on ! :)
Geçen perşembe yazmıştım böyle oluyormuş diye keşke geçmiş meaajlara baksaydınız 1 hafta beklemezdiniz belkide 🙂

Screenshot_20211129-180151_Chrome.jpg
Screenshot_20211129-180151_Chrome.jpg

daha önce yabancı forumları, zwiftin forumunu da okudum. dil değişimi hakkında önerileri de görmüştüm fakat kafamda hep telefon dilini çevirmekten bahsettiklerini düşünüyordum. daha sonra "zwift'in dilini" diye düşününce dank etti kafaya 😁

Bisiklet kolum bozuldu. Yeni geldi şimdi yavaş yavaş başladım. Meetup modunu açıyorum yakında bekleyiniz.
Tamam uygun saatlerde olursa katılırım, 2 saat fark var aramızda şuan burası kış saatine geçti.

Gözden kaçırmıştır insanlık hali :) Reis hiç meet up yapmıyorsun bu kış? :)
Biletini keseceğim. Helalleşeceğiz. Onu bildiğinden yapmıyor. Eski trainerımda mandal atıyorsun diyordu. Şimdi o bahaneyi de ortadan kaldırdım. Ondandır. 🤪 😬

Son düzenleme:
Biletini keseceğim. Helalleşeceğiz. Onu bildiğinden yapmıyor. Eski trainerım da mandal atıyorsun diyordu. Şimdi o bahaneyi de ortadan kaldırdım. Ondandır. 🤪 😬
😂😂

Inride 100 almıştım geçen hafta , 2 interval 1 normal sürüşten sonra zwifte damladım, laptopa kurulum 10dk da herşeyiyle tamamladım. Hız-kadans-nabız sensörlerini ve inride 100 trainer seçtikten sonra sürüş yaptım . Trainer üstündeyken film-dizi ya da youtube vb izlemektense bu daha keyifli. Bir de eventlere bakacağım nasıl oluyormuş diyerek. İlk acemiği attık ;)

Inride 100 almıştım geçen hafta , 2 interval 1 normal sürüşten sonra zwifte damladım, laptopa kurulum 10dk da herşeyiyle tamamladım. Hız-kadans-nabız sensörlerini ve inride 100 trainer seçtikten sonra sürüş yaptım . Trainer üstündeyken film-dizi ya da youtube vb izlemektense bu daha keyifli. Bir de eventlere bakacağım nasıl oluyormuş diyerek. İlk acemiği attık ;)
Hayırlı olsun Taner. Yakında gurup sürüşleri yapacağız. Gelirsin artık.

Hayırlı olsun ama dikkat hoşuna giderse Inride 100 kurtarmaz seni daha yüksek modellere zorlar :koptum: :komik:

İneraktif trainer'ın verdiği keyif hiç birinde yok.
Aynen. Ben ilk tacx blue matic ile başladım baktım olmuyor, interaktif sanarak EliteTurbo Muin Smart B+ aldım ve 1 kış sezonu kullandıktan sonra oda kesmedi değiştirdim zira eğimlere tepki göstermiyordu, şuan Tacx NEO 2T Smart kullanıyorum ve her şeyi karşılıyor. Sanırım bozulana kadar da değiştirmem :)

Geri