Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Bu sene süremedim maalesef, yeni yeni sürüyorum. 1 hafta da istemsiz ara vermiştim. :( Önümüzdeki maçlara diyelim. :) Deneyip keyif almaya bakacağım artık. :)
Önemli olan tabiiki keyif alman, sonuçta önden çıkana madalya yok, tek rakibin kendinsin. Bende Adil ile Çetin'nin kapışmasını izleyeceğim 🙂

Scudo
Önemli olan tabiiki keyif alman, sonuçta önden çıkana madalya yok, tek rakibin kendinsin. Bende Adil ile Çetin'nin kapışmasını izleyeceğim 🙂
Yok Semih hırs yapmış bir @Adil ÜNALDI nın önünde dağ olsa duramaz. Ben de önden gazı verip sonra sizinle fıtı fıtı çıkarız. 1. Olsunda kurtulayım bu dertten. Aman duymasın aramızda.😂😂

Yok Semih hırs yapmış bir @Adil ÜNALDI nın önünde dağ olsa duramaz. Ben de önden gazı verip sonra sizinle fıtı fıtı çıkarız. 1. Olsunda kurtulayım bu dertten. Aman duymasın aramızda.😂😂
Valla 1. olurmu olmaz mı bilemem ama Timur'da var sürüşte, oda iyi tırmanıyor :)

(link)te durum böyle :) Bakalım yarın nasıl olacak. @Adil ÜNALDI 'i bulamadım yalnız, tırmanmamış olamazsın Adil? o_O

Büdüt: Filtreden kaynaklıymış, buldum:

Adsız.png

Saat kaçta bu sürüş? Uymazsa hiç uğraşmayacam uyarsa ben de isterim

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Arkadaşlar lütfen benim gibi evli ve çocuklu adamlara meetup açtırtmayın. Pazar olan sürüşü cumartesi ye çektim birşey demediniz. Şimdi saati 15:30 a çekeceğim sövmek serbest. Eşimi ehliyet kursuna bırakmak gerekiyormuş. Hava yağışlı olduğu için. Hepinizden özür dilerim. Yokuşun tepesinde kahveler benden.

merhaba, meet-up'ın linkini atabilme şansınız var mı? ya da zwift üzerinden sizi eklemiştim, davet atarsanız katılmak isterim

merhaba, meet-up'ın linkini atabilme şansınız var mı? ya da zwift üzerinden sizi eklemiştim, davet atarsanız katılmak isterim
Merhaba göremedim sizi. Bende ekli değilsiniz Mustafa Çetin Akay ı ekleyin davet göndereyim.
298CCD88-9DA1-4BCA-97B3-0F3C776171A7.jpeg
Hazırız.

Son düzenleme:
Ben nasıl katılacağımı bilmiyorum kaldım öyle ana ekranda :D

Geri