kerem seckin
Daimi Üye
- Tepki
- 247
Duyurular başlığı olduğu için ve en populer başlıklardan biri olduğu için en uygun yer burasıdır diye umuyorum.
BDnin en yetkili kişilerinden birisinin bir diğer başlıktaki yazısını aktarıyorum:
"ben aslında bisiklet camiasından biraz müztaribim nedeni olarak eğer sizin yaptığınız toplandılar sonucu bisiklet camiası arkasında durmuyorsa siz ne kadar çabalasanız çabalayın boşuna en basit olarak İBB beyaz masa diye bir uygulaması var ve buraya herkes bisiklet yolu ve park metroda bisiklet İETT otobüslerinde bisiklet taşıma aparatı istiyoruz diye bir metin hazırlasak acaba kaç kişi bu formu doldurup yollar veya kaç kişi bu işe vakit ayırır
(link)
evet forum sayfasın burada paylaşıyorum yukarıda yazdığım konularda herkes her gün bir forum yollasın diyelim bakalım kaç kişi yollayacak"
yüzde yüz katılıyorum ve ben bu hareketi ayrı bir topiğe taşımakla daha etkili olacağını düşünüyorum...
ben yazımı yazdım bile...
BAŞVURU NUMARAM: 818243
sayın yetkili
bisikletsiz bir modern şehir olamayacağını düşünmekteyim.
sizlerden bazı konularda yardım rica ediyorum:
- güzel şehrimizdeki bisiklet yollarının artırılması.
evet sıkışık bir şehirde yaşıyoruz. araçlara bile yollarda zor yer bulunuyor ama
siz o araç yolunu - metrobüste yaptığınız gibi- yarım şerit daralttığınız zaman o araç sahibi de daralan yollar uzayan saatler sebebi ile toplu taşımayı tercih edecek- ya da bisikleti.
- köprünün iki yanında atıl vaziyette uzanan beton yürüme platformlarının sadece bisikletlilere açılması.
ikinci yazdığım adım uygulaması en kolay en masrafsız fakat bizlere verdiğiniz değeri göstermesi açısından EN BÜYÜK ADIM olacaktır.
teşekkürler.
hadi arkadaşlar sadece eş dost meclisinde yakınmakla bir yere varamayacağız...
haydi harekete geçelim
bakalım ne yanıt gelecek?
ondan önce bakalım kaç kişi yazacak??
lütfen bundan birşey çıkmaz demeyelim polemik yapmayalım
yüzde bir faydası olsa kardır..
tekrar linki veriyorum:
(link)
lütfen herkes yazdığını ve gelen cevabı paylaşsın..
yüzlere binlere ulaşalım ...
BDnin en yetkili kişilerinden birisinin bir diğer başlıktaki yazısını aktarıyorum:
"ben aslında bisiklet camiasından biraz müztaribim nedeni olarak eğer sizin yaptığınız toplandılar sonucu bisiklet camiası arkasında durmuyorsa siz ne kadar çabalasanız çabalayın boşuna en basit olarak İBB beyaz masa diye bir uygulaması var ve buraya herkes bisiklet yolu ve park metroda bisiklet İETT otobüslerinde bisiklet taşıma aparatı istiyoruz diye bir metin hazırlasak acaba kaç kişi bu formu doldurup yollar veya kaç kişi bu işe vakit ayırır
(link)
evet forum sayfasın burada paylaşıyorum yukarıda yazdığım konularda herkes her gün bir forum yollasın diyelim bakalım kaç kişi yollayacak"
yüzde yüz katılıyorum ve ben bu hareketi ayrı bir topiğe taşımakla daha etkili olacağını düşünüyorum...
ben yazımı yazdım bile...
BAŞVURU NUMARAM: 818243
sayın yetkili
bisikletsiz bir modern şehir olamayacağını düşünmekteyim.
sizlerden bazı konularda yardım rica ediyorum:
- güzel şehrimizdeki bisiklet yollarının artırılması.
evet sıkışık bir şehirde yaşıyoruz. araçlara bile yollarda zor yer bulunuyor ama
siz o araç yolunu - metrobüste yaptığınız gibi- yarım şerit daralttığınız zaman o araç sahibi de daralan yollar uzayan saatler sebebi ile toplu taşımayı tercih edecek- ya da bisikleti.
- köprünün iki yanında atıl vaziyette uzanan beton yürüme platformlarının sadece bisikletlilere açılması.
ikinci yazdığım adım uygulaması en kolay en masrafsız fakat bizlere verdiğiniz değeri göstermesi açısından EN BÜYÜK ADIM olacaktır.
teşekkürler.
hadi arkadaşlar sadece eş dost meclisinde yakınmakla bir yere varamayacağız...
haydi harekete geçelim
bakalım ne yanıt gelecek?
ondan önce bakalım kaç kişi yazacak??
lütfen bundan birşey çıkmaz demeyelim polemik yapmayalım
yüzde bir faydası olsa kardır..
tekrar linki veriyorum:
(link)
lütfen herkes yazdığını ve gelen cevabı paylaşsın..
yüzlere binlere ulaşalım ...