Scudo Sports

1. köprüye bisiklet yolu

Scudo
Kudret bey merhabalar,

Konuyu imzaladım.Umarım hep birlikte farklılık oluşturabiliriz.İmzaladıktan bir gün sonra köprüden geçiş yaptım :)....Video linki aşağıdadır.

Not:E-5 '1 yılı aşkın bi süredir kullanıyorum.Sadece Köprüden ilk defa geçtim...Dolayısı yaptığım şeyin tehlikesinin farkındayım ve sorumlusu benim....Videyoda hem e-5 hemde sahil yolu trafiği gözüküyor.E5 te kaçacak yer varken sahilde yolunda öyle bi şans yok maalesef....

@Kudret Kurtcebe abi sosyal medyada ki grup ve klüpler ilede paylaşıldı mı acaba paylaşılmadıysa baya bir destek oralardan gelir

@Mahmut.

engelsiz pedal derneği öncü zati,

(link)

(link)

1544 imza kaldı

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413729_10208143279012688_7723097103338585398_n.jpg?oh=41073142e7df2e39613baae29c1ec689&oe=57FCC6AB

niyazi beyin haberi,

bisiklet fuarında bu firma sahibi belediye istesin köprüye böyle bir bisiklet yolu monte edebiliriz dedi büyükşehir ve karayollarından talep edebiliriz hatta bundan sonraki seçimlerde bisiklet sever poltikacılar belediye il ve ilçe başkanları seçmemiz lazım ülkemizin gelecegi açısından örnek hollanda ve diger avrupa ülkelerinde oldugu gibi tüm bisikletlier siyasi görüşüne bakmadan bisilete önem veren kişiler seçmemiz ve desteklememiz lazım...

yalnız,1 .köprü özelleştirildi,bu köprünün işletim hakkını hangi şirket üstlendi,bu şirket ile görüşülecekte,ayrıca monte olayı köprüyü ağırlaştırabilir,yaya giriş yeri aynen mavi çizgiler ile bisiklet yoluna dönüştürülebilinir,anadolu yakadan giriş soldan olur ve köprünün ortaköy ayağına tek asansör yapılabilinir,bu o kadar büyük bir maliyet çıkarmaz,asansör maliyeti var artı boyaların parası,asansör olayı bence emniyetli,anadolu yakaya geçecek olanlar köprünün ortaköy ayağına gelir asansör ile çıkar, ve bisiklet yolundan emniyetle anadolu yakaya geçer,köprünün sadece avrupa yakasına o da (anadolu yakadan gelenlere göre )sola yapılması bence uygun geçiş 1 lira tam para.

(link)

(link)

(link)

1537 imza kaldı...

Abi eylem yapmayi planliyoduk koprude pankart acicaktik noldu o ise? Belli bi tarih var mi ?

@Kudret Kurtcebe

yanlış anlamayın da bu iş üçbin küsürle olacak gibi değil

köprü farketmez, 1-2-3 herhangi biri olur bu lüksü bize çok görmesinler ya .

Giriş ücretleri çok yüksekmiş

@gmfaruk

kampanya sonucuna bakacağım..ve engelsiz pedal derneğinden gelecek harekete.

(link)

(link)

1516 imza kaldı...

@canayaz0734 hocam videonuzu şimdi gördüm de sizde nasıl bir özgüven var öyle hayret ettim cidden. Hâla sağlam olduğunuzu görmek güzel vallaha :) Size 1-2 sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim.
1- Ekranda gösterdiğiniz anlık hızı vs. video ekranına hangi programla nasıl eklediniz? Km sayacınızın hangi sürede ne kadar hız yaptığını kaydeden bir programı falan mı var?
2- Ben yeni yol bisikletine geçtim ancak İstanbul asfaltı malum, yağmalarla dolu. Asfaltın yer yer bozulduğu oluyor, bazen doğalgaz çalışması için bir yer kazılmış sonradan yama yapılmış olabiliyor bazen saçma sapan kasisler çukurlar bozuk asfaltlar karşıma çıkabiliyor ve bunların üstünden 20-30la geçsem ve seleden popomu kaldırsam bile içim gidiyor bazen. Bu tip küçük tümsek ve yama yapılmış asflatlardan geçmek bisiklete bir zarar verir mi ya da daha önce bir bisikletinize zarar verdiniz mi bu şekilde? Bilgilendirirseniz sevinirim, o bozuk asfaltlardan geçerken içim gidiyor.

Geri