mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.899
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Koç grubunun -hem de bu kadar ilkesizken- bunu pr malzemesi yapmasına acayip uyuz oluyorum şahsen.
Diğer dediklerinize de katılmıyorum ama futbol nereden çıktı?Ben de garipsedim... Seversin sevmezsin, ama bu ülke kalkınmaya çalıştığı yıllarda fabrika kurmuşlar, birşeyler yapmışlar. Araba üretmişler, elektrikli eşya üretmişler, vs.. Tabi ki herkes eleştirilebilir.
Ben fenerli değilim, bisiklet sitesinin futbol nefreti ile kirlenmesine de karşıyım. Ama, şu da bir gerçek, BAŞARISIZ olimpiyat takımımızın temeli Fenerbahçeydi ve Fenerbahçe olmasaydı Türk sporu belki de çok daha kötü bir yerde olacaktı. Olayı futbola getirmeyin..
Diğer dediklerinize de katılmıyorum ama futbol nereden çıktı?
"Ali Koç ve Tayyib" diye aratınca ilk o resim çıkıyor, o yüzden onu koydumAlıntı ile düzeltme yapayım, önceki mesajda FB forması var ya.
Bu her yerde hep böyledir,biliyorsun.Bundan daha büyük olan sıkıntı; sermaye gibi üretim faktörlerine sahip olmayan emeği ile geçinen bunların fabrikasında çalışan proleteryanın kapitalistleri, sağcıları desteklemesidir.Büyük sermayenin dini, ideolojisi olmaz. Tek ve nihai hedef paradır.
Vehbi Koçun zamanında Evrene yazdığı mektuptan, Demirele kimin için ricacı olduğunu, kimlerle evinde bunun için toplantı yaptığını vs devlet kayıtları da dahil her yerde bulabiliyoruz. Dediğiniz gibi Büyük sermayenin sadece çıkarı olur, başka bir değeri olmaz."Ali Koç ve Tayyib" diye aratınca ilk o resim çıkıyor, o yüzden onu koydumYoksa Koç'ların bunları pışpışladığı daha bir sürü kare var...
En basit örnek: Koç'ların damadı İnan Kıraç, Sezgin Baran Korkmaz'da rehin kalan KARSAN hisselerini kurtarabilmek için Tayyib ve Soylu'dan yardım isteyip yasadışı yollarla hisseleri devraldı. Konu para olunca Atatürk'müş, Muhammed'miş, açık kalan pencereden uçup gidiyor maalesef...
Büyük sermayenin dini, ideolojisi olmaz. Tek ve nihai hedef paradır. Bunlarda omurga, onur, haysiyet aramak hata.
Rahmetli ananemin babası Çanakkale'de şehit düşmüş. Ananemin ağabeyi, Kurtuluş Savaşı gazisi. Şimdi ben "Kurtuluş Savaşı'nı keşke Yunan kazansaydı" diyen bir mahluğu masasında şeref konuğu olarak ağırlayan birinin makamına, masasına gitmem; cesedimi bile götüremezler. Çünkü gidersem Mehmed Akif'in dediği gibi atamı çiğnemiş, incitmiş olurum.
Ama Ali Koç gider, Güler Sabancı gider, İnan Kıraç gider. Bilmem anlatabildim mi meramımı?