Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10 Kasım

“Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.” (Mustafa Kemal Atatürk) Sevgiyle, özlemle, minnetle, rahmetle…

Scudo
Unutmayız , çünkü unutulmaz ...

Sarı saçlım , mavi gözlüm . Ruhun Şad olsun. Onca yokluğun içinde ; bir araya getirdiğin millet ile kazandığın savaşlar , zamanın çok ilerisindeki devrimci görüşlülüğün , kurduğun bu güzel Cumhuriyet , bize bıraktığın mirasların ve her Türk gencinin kulağına küpe edip asla unutmaması gereken ilkelerin ve düşüncelerin.
Allah ‘ın bu yüce millete gönderdiği seçilmiş baş kumandansın...

Adın üstünde.... Atatürk’sün.

binada çalışan asansör montaj işi yapan çalışan, etrafında kimsecikler yokken, 0905 te sirenler çalınca işi bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. bunun izahını yapamıyorum ben. bu dünyadan göçüp giden çok az kişiye nasip olur böylesi saygı ve de sevgi.

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir" dünya görüşünü ele veren, en sevdiğim sözlerinden birisidir. Ulu önder Atatürk'ün ruhu şad olsun.

Rahmetle,saygıyla ve sonsuz sevgiyle anıyoruz ATAM. Büyük çabalarla kurduğun bu vatanı namusumuz bilip ilelebed koruyacağız. 😍 🇹🇷😍

Geri