Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10 Kasım

Atam izindeyiz. Gelir de evde bulamazsan iznimiz uzadı biraz, fazla bekleme başka bir ülkeye git bir zahmet.

Atam atam sen kalk ben yatam diye kafa da bulan bir topluluğa önder olmuşsun. Elden birşey gelmiyor artık.

Nerde ingiliz işi tarikat, mürted tarikat şeyhi, gizli yahudi, dönme ermeni düşman varsa fink atıyor ortamda. Asil Türk milletine vergi ödetiyorlar artık. Açtığın Nazilli dokuma fabrikasının arazisi çok değerli, kendisi kalmadı ama arazi epey para eder. İyi ki Orman Çiftliğini ulusa armağan ettin. İçinde sayısız kule, gökdelen, bir saray, bir sürü siyasi parti binası yaptık. İçinden otoban geçirdik daha yeni meclisin binası yapılacak, muhtemelen lüks konut dolacak para bulunursa. Allah razı olsun. Tüm limanları sattık çok şükür. Nasipse, tcdd yi ıslah edelim, onu da satacağız. Yattığın anıttepe iştah kabartıyor Atam. Cami yapılacak sanırım bir ucuna. Aslında avm ve otopark yapılsın istiyor oraya kimileri ama şimdilik kuleler dikilsin hele bir. Şeker fabrikaların kapatıldı. Büyük devletler şeker üretmez atam, çünkü basit iş. Biz artık robot üretiyoruz. Hoş biske benzemiyor daha robotlar ama idare et.

Hadi kal sağlıcakla. Sosyal mesafeyi unutma Atam.

Scudo
Cumhuriyetimizin Mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle,hürmetle ve sevgiyle yad ediyoruz. Huzur içerisinde uyu. Işığın bol olsun ATAM. 😍 🇹🇷😍

İnsan, daha once hic kendi gözüyle görmediği, hic gercek sesini duymadığı, hic sohbet bile etmediği birisini özler mi?
Özler.... Hem de cok özler....
Özlemle, saygıyla, sevgiyle....

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Sen yalnızca Türk milletinin değil dünya üzerindeki ezilmiş milletlerinde önderi oldun. Çünkü onlar, seni örnek alarak bağımsızlıklarını kazandılar.

Ruhun Şad olsun güzel insan, ulu önder.

10 Kasım geldi yine... 1dk saygı duruşunda durduk ama o sessizlikte haykırmak istedim tüm olan bitene..

🖤

atamm.jpg
Her geçen gün sana olan saygım,sevgim,minnettarlığım ve hayranlığım artarak devam ediyor.Ne yapsak hakkını ödeyemeyiz.Işıklar içinde uyu sevgili ATAM.

Bu da benden olsun, Büyük Önder Atatürk'ü saygıyla anıyorum. Not. imgesel değildir. Uykusuz-Yiğit Özgür'e aittir, ben sadece çizdim.IMG_20220830_173310.jpg

Son düzenleme:
GELİYOR

İçim buruk yine bir 10 Kasım geliyor
Memleketin haline bakıp ağlayasım geliyor
Atatürk'ün adını kullanıp ilkelerini bir bir yıkanları
Alınlarının ortasından vurasım geliyor

Nasıl içlenmeyeyim hemşehrim nasıl
Daha da kötü günler geliyor asıl
Sol diyerek sağ diyerek yani velhasıl
Ülkeyi satanları boğasım geliyor

Kurtardığın vatanda sana diyorlar ayyaş
Sinirden durup durup gözümden dökülür yaş