''ATAMA MEKTUP''
Atam,Büyük Önder,Yüce İnsan.
Yaşanılan bunca acı ve kederin ardından bugün nerdeyiz diye soruyorum kendime.'nerdeyiz' Soruyorum arkadaşlar nerdeyiz.
Biliyormusun,ah etmiştim.Bu memleketi karış karış dolaşacağım dedim.Seninde..Seninde ayağını basmadığın yer vardır dedim.Her bir noktasına dokunmak basmak istedim.Her bir memleketlime dokunmak tanımak istedim.Onların acılarına mutluluklarına ortak olmak istedim.Düşlerini hülyalarını dinlemek istedim.Ahhh... Büyüğüm ben senin gibi sevmek istedim.
Bugün 10 kasım Atam.Bunca yıl geçti ölümünün ardından,bunca yıııl.Varsın herkes yüreğimde yaşıyor desin,sen öldün Atam..Sen öldün.Arkanda tüm olumluluklara rağmen olumsuzluklar bırakarak öldün.
Kaş'ta Meis adasını anlattılar bana.Yunan adası dediler,vallahi inanmadım.Nasıl inanayım taş atsam varacaktı.Girdim,masmavi denizine girdim.Vallahi deniz gibi çözüldü gözüm.
Çanakkale'den geçtim sonra.Yanımda ne dostlar vardı bir bilsen.Allah canımı alsın 'ŞEHİTLİĞİ'gördüğümde içim bir oyana bir bu yana gitti.Dedim acaba nerelerden nasıl geçmişlerdir.Öyle dedilerdi bana,bir metreye bin mermi düşüyormuş.Ah ulan dedim nasıl adam bunlar.
Bugün biliyormusun ne oldu?Senin saygı duruşundaydık.Dairemin önündeki bayrağı sen ve arkadaşların için yarıya indirdim.Öyle ya yılda bir kere yahu...Daha bir dakka geçmemiş,bir baktım önümden hıh..Senin bizlere bıraktığın bu vatanda yetişen bir yurttaş,arkadaş.Bir elinde sigara,bir elinde telefon hay babam bu memleket kime kimden kalmış konuşuyor öyle..
Yok arkadaşşş yoook.Biz bu memleketi hak etmiyoruz.Vallahi billahi bu dünyayıda hak etmiyoruz.Sorun sen ve senin gibi meşakkatle çalıştıktan sonra aramızdan ayrılan siz değerli yöneticilerimizde değil.
SORUN BİZDE ATAM SORUN BİZDE...
Ne olur allahım bir silkelensek.bir farkına varsak bu dünyanın.
Haydi insanlar ne olur farkınıza varın artık kendinizin.Bizler İnsanız.insann
İNSANNNNNN...
Belkide bu ülkede düş'ü gerçekleşmiş en güzel insan sensin.SENİ SEVİYORUM