Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10 Kasım

Scudo
sen gibi bir vicdan sen gibi ecdat sen gibi hayat lazım bizLERe EY MUSTAFA SENİ ANIYORUZ VE HEPPP ARIYORUZZZZ.....

10 Senedır Oldugu Gibi Bu Sabahta Dolmabahcedeydım şanslıyım Dayım Orada çalısmakta Ve ınanıyorum Atam Hep Orda Inanılmaz Birsey Orda Bulunmak Saat Tam 9.05 Te Siren Seslerı Eşliginde Ağlamak....ağaçlar Duvarlar Ağlıyor....herkes Her Nesne Ağlıyorrrrr... O Duyguyu Yaşayamamış Olanlar Yaşayın Inanılmaz Birşey Tarıfı Yok

1938'e kadar yaptığı her şey Atatürk'ün sonsuza dek liderimiz olacağının temelleriydi. Tabii ki Yüce Atam Böyle bir lider olmayı düşünmemişti ancak koca bir milleti esaretten,cehaletten kurtarırsa o bizim Ulu Önderimiziden başka birşey olamazdı.

Hey Gidi Mübarek İnsan,Tanrı Mekanını Cennet Eylesin...

1938 den beni izindeyiz Ata'm. ne bitmez izinmiş Allah razı olsun senden. yata yata bitiremedik daha kurduğun cumhuriyeti vesselam. şöyle bir 5-10 yıl daha müsaade et bize, izni uzattık kusura bakma.

foruma malum sebeplerden dolayı artık sık giremiyorum.
anıtkabir her ilden gelen bisikletçileri ağırladı 10 KAsım da.

heyecan vericiydi.

evet çok güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese çok teşekkürler..

Atatürk'ün vefatı bile milyonları bir araya geitriyor. ilginç bir tarihi şahsiyet. teee, uzakdoğudan, ortaasyadan ziyaretçiler vardı 10 kasımda anıtkabirde. ve bence bisikletçiler daha çok olmalıydı. katılanların yüreğine sağlık yine de.

bu gün 09.05 geçe saygı duruşu yaptık ,dolmabahçede çok insan var idi bisikletli dostlar ile beraber olduk sivil insanlar çoktu ,ve araçlar korna çaldı bize ,
bizi selamladılar sarıyere kadar sürekli kornalar çalındı bize ,evet türk bayrakları bisikletlerde atatürkün resimleri,bu cumhuriyet sokakta kurulmadı ne cefalar çekilerek kuruldu ,ayağında potini olmayan ,çarşaflara sardığı ayağı ile cephede düşmanı önüne katan mehmetçik sayesinde kuruldu sakaryayı asla unutmadık ,ingilizlerin yaramaz çocuğu yunanistanı unutmadık ingiliz toplarını bırakıpta kaçtılar ,
bu ülkede kürt laz çerkez arap herkes birinci dereceden türk vatandaşıdır ,hepimiz türk adı altında toplandık ,farklı dillerde olsa farklı etnik yapılarda olsa hepimiz biriz ,

ATAMIZIN iZİNDEYİZ HER DAİM İLERİYE,

Bende birkaç yorum yapayım şu günlerde yaşananlar malumunuz; Atatürkü sevmek düşüncelerini paylaşmak bunları yüksek sesle dile getirmekten çekiniyor insanlar...

Atam unutmaki hatıranın kuyusunu kazan en büyük eserin Cumhuriyetin başına geçen kendi sonlarını hazırlayan soysuzlar var, o makam ve mevkileri bıraktıklarında bakalım ne olacak...

Değerli yorumlarınız için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Ata.jpg

"Artık duramayız. Mutlaka ileri gideceğiz; çünkü mecburuz. İçinde bulunduğumuz medeniyet ailesinde layık olduğumuz yeri bulacak ve onu koruyacak ve yükselteceğiz. Refah, mutluluk ve insanlık bundadır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Sen, sonsuza dek bizimlesin. Biz, seni hiç kaybetmedik. Tek bir gün bile...

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir... Mustafa Kemal ATATÜRK

Saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.

Geri