Scudo Sports

1000 EURO Bisiklet Ödüllü deltabisiklet.com Tasarım Yarışması

Arkadaşlar anket oylaması iyice duruludu. Bu şekilde devam ederse anket bir kaç gün içinde sonlanacaktır.

Scudo
Sadece 7 tasarım mı var ? Açıkcası bu kadar üyesi bulunan yerden çok daha profesyonel çalışmalar bekliyordum. Şimdi kendime diyorum keşke bende birşeyler karalasaydım diye :). Tasarımların hepsinde hatalar veya eksiklikler var. Sonradan baş ağrıtmaması için ilanların detaylı olarak eleştirilmesi ve düzenlenmesi gerekiyor.

@Ali Menemen

Kardes eğer gönderilen tasarimlara karalama gözüyle bakıyorsan en azından taslak diye adlandirmani öneririm. Çünkü farkında mısın bilmiyorum ama aşağılama seziyorum. Zira neticede emek verilmis. Hem gönderilen tasarimlar bir tane değil. Ben şahsen 4 tasarim gönderdim. Bilmiyorum diğer arkadaslar daha fazla göndermislerdir belkide. Ama Delta Bisiklet için en yakın en işe yarar hangilerini görülmüsse onları koymuş ankete. Eğer kendine güvenen varsa ben bu işi en iyi şekilde yaparım diyen varsa buyursun yapsın. Yine dedigim gibi olacak bu iş sanırım. Ödül olmayacak, çıkar olmayacak, gönül vererek bu işi bu üyelerden hangisi daha iyi "karalarsa" yapıp gönderecekti. O zaman kimsenin sesi çıkmazdı sanırım.

Tabii bunların hepsi fasa ve fiso. Asıl mühim olan Delta Bisiklet yetkililerinin karadır. İster anketi bitirir isterse en karalamaya benzeyen tasarımı kendi içlerinde düzenleyerek web sitelerini ona göre yaparlar. Sözün özü bu.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@acca
Lügatımda küçümseme/aşağılama diye bir kelime yok. Karalamayı çizim anlamında kullandım. Ha bu arada ticari olarak 20 ye yakın logo, kartvizit ve site tasarımlarım oldu hiçbirinden de para almadım

@Burak Aydogmus
Tartışma oluşturmaya çalışmayın. Ben çok bilgiliyim, çok iyi şeyler yaparım da demedim ama neyse. Lafı herkes bi tarafa çekip yorum yapıyor.

Burada karalama olarak adlandırğınız eserlerin herbirinde bir düşünce fikir ve zaman var. Sizin için bu kavramların önemi olmadığını düşünüyorum ki ücretsiz yapıyorsunuz. Madem çok bilgili değilsiniz o zaman tasarımları eleştirecek bilgiye hakim olduktan sonra eleştirinizi yapınız. Ve kendi çiziklerinizi geliştiriniz ki karalamalar ortaya çıksın.

@Burak Aydogmus
Karalama sözünü niye kötüye yorumluyorsunuz anlamadım. Size cevap yazıyorum konuyu tekrar başka bir yere çekiyorsunuz. Karalamayı kötü bir anlamda kullansam niye "bende karalasaydım" yazayım. Bu kadar tepkinin ardından bende derim ki: Yarası olan gocunur. Lütfen konuyu daha fazla dağıtmayın. Sizin mesajınızdan önce karalamayı çizim anlamında kullandığımı yazdım. Siz bana laf yetiştirmek yerine mesajları okuyun. Bundan sonraki mesajlara karşılık vermiyorum.

Herkes burada Delta bisiklet için en iyisini yapmaya çalışmış ve bu takdir edilen bir durum. Ben burda kullanılan terimlerin biraz daha dikkat edilerek secilmesini istedim o kadar. İnsan 36 yaşına gelince takıyor kafasına böyle şeyleri. Tartışma konusu olan herkesin sevdalısı olduğu bisiklet ile ilgili bir site ve bunun için harcadığı emek olunca biraz hassas bir durum oluyor. Anlatabiliyor muyum? Haa bu arada 7 yaşından bu yana tasarımla uğraşıyorum. Ticari olarak ilk taslak karalama tasarımımı 16 yaşında yaptım. Böyle şeylerin burada tartışılması iyi mi bilmem ama iyi yönüyle bakarsak tanışmış ve kaynaşmış oluyoruz diyebilirim.

İyi Geceler Arkadaşlar;
Anket Ne Zaman Sonlanacak?
Birde Web Sunucusunda Bir Dorun mu var?

"Server Error in '/' Application.
The remote name could not be resolved: 'www.odesis.com' "

Server taşınıyor ondandır.

Merhaba Arkadaşlar,

Oylama sona ermiştir.

1.25 puan
2.64 puan
3.104 puan
4.97 puan
5.38 puan
6.55 puan
7.67 puan almıştır

Daha önce de belirttiğimiz gibi, en çok oyu alan 3 tasarım arasından Uygulanabilirlik ve tasarım göz önüne alınarak Delta yöneticileri tarafından 4 numaralı tasarım seçilmiştir.

Tasarım sahibi lütfen 0 216 450 66 30 nolu telefondan bize ulaşşın.

En çok oyu alan 3. ve 7. tasarım sahiplerine de teselli hediye verilecektir 3 ve 7 nolu tasarım sahipleri lütfen bana mail yoluyla ulaşsınlar.

Çalışmalardan dolayı bütün emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız.

Sevgi ve saygılarımızla

seçilen tasarım
https://www.deltabisiklet.com/Custom/DeltaBisiklet/tasarimYarisma/delta_serkan_4.jpg

Geçmiş Olsun,
Umarım Herkes için İyi Olur..
Delta Bisiklet Ekibine Teşekkür Ederim.
Birinci Olan Arkadaşı Kutlarım..

• Beğen
Tepkiler: ulas
Birinci olan tasarımın sahibini tebrik ediyorum. Umarım tasarım herkesin kullanabileceği kullanışlı bir arayüz olarak karşımıza çıkar.

• Beğen
Böyle bir fikir ile büyük bir firmanın web sayfasını değiştirmesi gerçekten büyük cesaret ve müşteri ve kullanıcı gruplarına güveni gösterir. Yarışmada ödül alanlarla birlikte Delta Bisiklet Yöneticilerini de tebrik ediyorum...

• Beğen
Bizler teşekkür ederiz arkadaşlar. Sayenizde eksiklerimizi öğrendik ve elimizden geldiğince gidereceğiz. Sağolun varolun

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
kazanan belli oldumu? 22 Şubat tarihinde Sitede sergilenecek demişsiniz göremedik :D

Geri