Dimi, 50 sene önce devlet kadrolarına adamlarını kolaylıkla sokmasına yardım ettiği için " Şefaat hakkım olsa ilk ona ( aynı zamanda kendisini abdye kaçıran kişiye) şefaat ederim dediği isimlerin, yaş toplantılarında, atama kurralarında çift torbalarla devletin en önemli kadrolarına kendi adamlarını sokmalarına göz yumanların, 90-91 yıllarında fetöye methiye dizmek için üst düzey askerlerin polis amirlerinin ve gazetecilerin de katıldığı konferanslara göz yumanların ya da 1970 yılında fetönün yaptığı örgüt şemasını 1980 yılından itibaren aynen devletin kılcal damarlarına yerleştiren DARBE meraklısı amerikan uşaklarının hiç suçu yok. Tek suçlu erduvan ...
Yersen 🤣
Tek bilen sizsiniz zaten zamanında memlekette dönenleri.. Kumdan çıkarın kafanızı da biraz gerçekleri görün ...
Yaw zaten 1950 den sonrasi sizin 🤣 Demiyor muydunuz astınız, zehirlediniz falan diye.. 1980 darbesi şu anki hükümetin can suyudur can.. Vakti zamanında yaş kararları ile irticai faaliyet içinde diye ordudan atılan fetöculere de "dini bütünleri orduya almıyorlar" diye ağlayan kesim belli..
Ne fetöymüş arkadaş, 1970 den beri var ama 2005'den sonra her yere sızmış.
Yaw kendi tarafını aklamak için yazdığın şeyler zaten benim gibi düşünen muhaliflerin eleştirdiği şeyler.. Dahası sen kendi inandığın siyasal yapıyı aklamak için sui emsal veriyorsun, verdiğin örnek yine kendi siyasal yapının desteklediği siyasetçiler 🤣
Bir de kumdan çıkarın kafanizi demiş 🤣🤣🤣
Inanılmaz...
[
İmam yaka bir gömlek yakası çeşididir. Hakim yaka da denir. İmamlıkla ya da din-diyanetle bir ilişkisi yok. Bir kullanıcı ismi ile bile kafanızda kurup oradan saldırıya geçecek kafayı nasıl yakalıyorsunuz hayretler içindeyim 🤣 Gece 00:00 da okunanı duymadım, perşembe selâsını duydum ve o kastediliyor sandım. Yanlış anlamışım ,affola.
Bu arada herhangi bir siyasi oluşumla bağım yok. Onu nerden çıkardınız çözemedim doğrusu 😄
Bu gibi mecralarda " Vatanı ,milleti ve devleti yüceltmeye çabalayan kişilerin ardındayım " deyince hemen " Al işte Erdoğancısın " diyerek yafta yapıştırıyorlar.
Vatanı, milleti ve devleti yüceltmeye çalışana kimse Erdogancı demiyor. Sen devleti şimdiki hükümet sanıyorsun. Hukumetin dediklerini söylersen de vatani milleti yüceltmiş olmuyorsun.
Ayrıca bu organizasyona isminden dolayi katılmayan arkadaşlar niye eleştirildi ki?
Bana çıkıp göz göre göre, gözümün içine baka baka "yurtdışında aşı parayla" yalanını atan bir hükumetin, bu darbe meselesine ilişkin anlattıklarına inanmamak, onların da sorumlu olduğunu düşünmek
Ve bu isimle yapilan bir organisazyona katılmamak gayet doğal. Ki neticede ne kadar haklı olduklarını gördük.
Ekşi sözlük chp-hdp ittifakının, bisikletforum ise ekşi sözlüğün arka bahçesidir.
Al işte.. Zombi.. bu arada ne zaman çıkarıyorsunuz ocalan'in kardeşini trt ye..
Sıkıntı yok hocam. Bak sen ne kadar rahat memnuniyetsizliği dile getirebiliyorsun. Sandık başında kafana silah dayanıp, "şu partiye oy vermezsen yakarız bu köyü" gibi bir muameleye maruz kaldın mı hiç? Hayır. Herkes seçiminde özgür. Bireysel seçim hakkı var. İsteyen istediğine gider. Sen çık ortaya, bu memleketi çağ atlatacağına ikna et, seni seçelim. Böyle gülme emojileriyle benim seçimimi alaya alarak kendi kendini tatmin eder eğlenir iyi vakit geçirirsin ama insanın eylemlerinin somut bir amacı olmalı. Bak biz gerçekten tepki koyduk, İstanbul ve Ankara'da sizin zihniyetinizin belediyeciliğini deniyoruz. İzmir'de sizin zihniyetinize ait mevcut belediyeciliğini değiştirecek yüreğiniz var mı? İzmirli olmayabilirsin, zihniyet olarak soruyorum. Allah Tunç Soyer'i İzmir'in başından eksik etmesin. Kendisinin yılmaz destekçisiyim.
O iş öyle degil... Ben niye eşit vergi verdiğimiz trt de senin partinin propagandasını dinliyorum ? Hükümete hizmet eden 15 tane televizyon, 25 tane gazete var, devlet televizyonunun yanında..
Sen alacaksın karbon aero kadroyu, vereceksin bana 3 tekerli bebe bisikletini, sonra hadi yarışalım kim kazanirsa öyle mi? Yok öyle yağma.. biraz delikanlı olun..
En son doğan medyaya milletin parasıyla kredi verdirip demirörenlere aldırıp sonra da o kredinin dahi ödenmediği ortaya çıktı.. o doğan medya kimin borazanı belli.. nooldu ondan da mı haberin yok? Olmaz zaten haber veren medya yok..
E istanbul da seçim kaybettiniz ne oldu? Önce seçim ortasında yüksek seçim kuruluna kural değiştirdiniz.. sonrasında hic bir sey olmasa bile bir şeyler oldu.. hop "çünkü çaldılar" diye bir utanmazlık sergilendi.. gördük kim çalmış...
Ankara da secim gecesi trafoya kedi girdi, iç işleri bakanı ysk ya girdi.. sonuç?
Sen bizim zihniyetin yönetimini denemiyiesun istanbul ve ankarada.. benim zihnim herhangi bir yere zincirli değil çünkü.. sen tüm propagandaya, tüm eşitsizliğe rağmen seçimi kaybettiğiniz için böyle diyorsun.. oy vermiş gibi konuşma..
Yine secimle bitecek bu iş sonuna geldi zaten.. ama o zaman da bu mesajları silip ben hic oy vermedim ki demek yok bak..