Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1979 Orijinal "ALAN" Restorasyonu..

Valla boyle el emegi isleri gordukce icimdeki bisiklet aski her gecen daha da artiyor. Tesekkurler.
 
Scudo
@ugurbahadir
Ben tesekkür ederim, ne mutlu bizlereki size bisiklet askini silaya biliyoruz.:)

@Tahir Keskin
Yine ne hareketi cektim tahir???:D:D:D
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Murat abi ellerine sağlık harika olmuş

babam ile sık sık Almanya ya geliyoruz umarım bir gün tanışırız :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yağız Gökmen
tesekkürler yagiz, eger babanla sık sık almanyaya geliyorsan ummana gerek yok, nezaman gelisen gel herzaman kapim acik. Ben türkiyede gelen 2-3 arkadasimizi forumdan agirladim senide beklerim ve sizler gelince ben cok mutlu oluyorum. Birdahaki geisine yakinlarda olursan kesinlikle beklerim.:hrkbuya:
 
@Murat Cömez
Abi ben de gelsem olur mu turist vizesi alip alamanyaya kacsam orda cube fabrikasinda kaçak işçi olarak çalissam temizlikci olarak sonra foruma girsem konu açsam "CUBE FABRIKASINI SATIN ALDIM "sen beni ihbar etmezasin demi abi? :D :D ihbar edersen kavga ederim bak ona gore eheheheh :D
 
@Murat Cömez abi yaptıkların tavsiyelerin yorumların çok güzel. Bende kısmetse mayıs veya haziranda okumaya gelicem almanyaya. Uğraşıyoruz bakalım. İnşallah tanışmak kısmet olur. Bisiklete diyecek bişey yok zaten :)
 
@cagrigencol
Tesekkürler cagri, insallah gelirsen tabiki tanisiriz. Nereye gelecegini biliyormusun?
 
@Murat Cömez ilk yıl dil kursu alacağım için herhangi bir şehir kısıtlamam yok murat abi. Hala kalacak yerin ucuz olduğu bir şehir arıyorum. Nasıl olsa dil kursları 250 euro civarında hemen hemen her yerde. Orada okumak buraya göre zor olsa da alınan diplomanın kalitesi her şeye değer. Ah bir de şu bloke hesabı istemese almanya tadından yenmez ama olsun napalım :) kanunun kestiği parmak acımazmış :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Bisiklet emek isteyen bir uğraş. Sevgi de katılınca işin içine böyle şahane bisikletler çıkıyor ortaya. :)
 
@hakan çelik
Tesekkürler hakan, evet kesinlikle cok emek isteyen bir ugras.:)
 
Murat abi bisiklet tek kelimeyle muhtesem!! Ama esas şeytan ayrıntıda gizli. Cube hayranligin bisiklet askısından belli oluyor :) askının markası cube olur mu yahu :)
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
vay be abı bu ne boyle klasık yol alasım gelıyor bu tarz restorasyonları gorunce ama sızınkadar ınce ve detaylı ıscılık cıkaramıcagımı bıldıgım ıcın uzak duruyoorum sımdılık ...

elinize emegınıze saglık cok guzel bır çalışma oluyor...
 
Sevgili Murat bu kullandiğin parçalar hakkinda bilgim yok ama ortaya koyduğun ürun inanilmaz güzel.keyifle konuyu takip ediyorum,ayrica bilgi sahibide oluyorum.Emeğine sağlik.
@Murat Cömez
 
Geri