Scudo Sports

1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)

Müthiş olmuş.Elinize sağlık.Çalınmasaydı benim de buna benzer bir bianchim vardı..Onun verdiği tadı şimdikilerde alamıyorum.

Scudo
@Erdem Yıldırım
Begendiginize sevindim, tesekkürler.:) Bisikletinizin calidiginida cok üzüldüm, gecmis olsun.:(

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@S.Paker

biz bu renge bianchi rengi diyoruz :)
marka yaklaşık 25 yıldır hakim olarak bu rengi kullanır.

@Gökhan BİROL
Evet bu bianchi rengi ama isim olarak celeste diye geciyor. :)

• Beğen
Çok güzel bir şey çıkmış ortaya :) Beğenmeyecek kişi azdır diye düşünüyorum özellikle eski haline göre tam bir evrim :hhhhhh:

yanıyor derler ya işte bu tarifi olmuş. çok güzel elinize sağlık :)

@Lawliet

@_murdoch_

Begendiginiz icin tesekkürler, umarim daha iyileri sizlere nasip olur.

• Beğen
@Murat Cömez Sizden böyle şeylerin nasıl yapıldığını öğrenmek isterim bir gün :) Bu bisiklet benim gözümde bildiğiniz Rolls-Royce Silver Arrow olmuş.O kadar klasik o kadar müthiş.Satmayı düşünür müsünüz hiç? :D

@Uptown Cyclist
Insallah bir gün bulusmak nasip olurda size seve seve nasil oldugunu gösteririm.
Yalniz bu bisikleti kesinlikle satmam, duvarda asili duruyor ve esime bile istedigi hatdaha yavlardigi halde kullandirmiyorum.:D @SerkanH bunu iyi bilir, size o anlatsin. Bu bisiklet benim gözbebegim.

@Lawliet
Meraginizi gidereyim, kadro ve masa celik üzerinde km saati, pedallar, su kafesi ve suluk ile beraber 11,5kg.:harika:

@Murat Cömez

Kesinlikle.. :D Talep edildiği taktirde Fuji yi verir ama Bianchi yi vermez.. :koptum::koptum::komik::komik:

Merhabalar;

Hemen hemen aynı stilde bir Bianchi yenilemek istiyorum. Size birkaç sorum olacak. Cam tozu ile zımparayı kime yaptırmak lazım? Oto sanayilerdeki boyacılarda mı yaptırabilirim? Ve nikelaj/polisaj işini kimler yapıyor?

İkincisi celeste rengini nasıl tutturdunuz?

Bu arada çok başarılı bir yenileme olmuş. Tebrikler.

Maşallah monitörden bakarken bile göz kamaştırdı, birde canlı görsek herhalde kör oluruz :)

Güle güle kullanmanız dileğiyle

Dün sahibinden de takılırken @Murat Cömez in topladığı bu bisikleti gördüm sandım birden, tabiki değildi ama çok benzeriydi:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ciddi emek ve zaman sarfedilmiş ama çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullanın.

@S.Paker

Celeste mavinin hakkını fazlasıyla vermişsiniz helal olsun ;)

Keşke küçükken babamın bana aldığı o kocaman bisiklet çalınmasaydı da bende şimdi onu yenileseydim ..

Elleriniz dert görmesin nasılda imrendim..

harika olmuş.. renk de çok güzel. tam olarak ne renk oluyor bu (renk körlüğü var da )

@Burak Kılıç
Merhaba,

sorulariniza söyle cevap vermek isterim. Cam tozu denilen sey zimpara degil, bu islem makinede yapiliyor. Ayni bildiginiz kumlama gibi ama kumla degilde cam tozu ile.
Neden Cam tozu seciliyor...
Kumlama bisiklet kadrosuna zarar verbilir, bundan dolayi cam tozu seciliyor.
Türkiyede nerede yapilir bilmiyorum, ben sahsen almanyada özel firmalara verdim ve yaptirdim.

Celeste rengine gelince...
bu rengin kodu malesef yok vardirda bianchiye özel oldugu icin bulunmuyor, kadro almanyada özel bir sirkette tozlu boya ile boyandi ve boyaci orjinal celeste isimli boyayi bulamadigi ilkönce icin ona yaklasik bir boya aldi ve icine baska tonlar karistirarak bu boya ortaya cikardi.

Umarim yenilemek istediginiz bianchiyi basarili bir sekilde bitirsiniz. Tesekkürler. :)

Geri