Tayip kardesim, insallah yakinda bir bisiklet bulur ve tüm dileklerini yerine getirirsin. Insallah öyle bir calismma yapacaksinki tüm forumun agzi acik kalacak.:in: Benim bisikletin üzerindeki jahtlar 28".
Iyi dileklerin icin de ayrica tesekkür ederim.
@yldrmesut
Bu tür nikelajlar iyi bakim yapilirsa, yagmura karsi dayanir ve parlakliginada yillarca hic bir sey olmaz. Yeterki ucuz ince nikelaj kaplama olmasin ve zemin güzelce polisaj yapilmis olsun.
@Murat Cömez
Stuttgart güzergahıma çok ters ama bir şekilde seninle görüşmeye çalışacağım Murat. Köln'e gelince haber vereceğim sana. Campagnolo'un sesi muhteşem bu arada
Çok güzel bir bisiklet Giresun'lu birinin bisikletle bu kadar ilgili olmasi beni cok sevindirdi bende Giresun'luyum yaptiginiz isleri begenerek takip ediyorum.
Cok guzel olmus. Bende de 1988 model var da kadronun aynakolunun oldugu yerde az bir delik var yaptigim kazadan hatira. Orayi nasil duzeltecegimi dusunuyorum sonra ben de boyle bir iyilestirme yapcam insallah
Begendiginiz icin Tesekkürler Arkadaslar, insallah daha iyileri sizlere nasip olur.
@kadir karakaya
Tesekkürler, insallah en kisa zamanda sizin restorasyonunuzuda burada görürüz. Simdiden Basarilar dilerim.
@FallenRider
Forumda sizede oldugunuza göre, bir Giresunlu olarak sizinde bisikletlere ilginiz oldugunu gösteriyor, bundan dolayi bende memnun oldum.
Bisiklet sevadsi insallah tüm Giresunlulara ve tüm TÜRKIYEYE nasip olur.