mcyavuz
Üye
- Tepki
- 79
- İsim
- mehmet yavuz
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Cyclocross
İnternet kaynaklarında kaliteli bir columbus veya reynolds kadro için ağırlıklar 1,6 ile 2,5 kg arasında veriliyor.cok tesekkur ederim
tekeri hic bu acidan dusunmemistim.jant alir takarim diyordum amma fren aklimin ucuna gelmemisti valla
peki bos bi kaliteli yabanci bir celik yaris kadrosu kac kg olmali sizce?
Şu anda sahibinden.com'da 57 kadro boylu özel yapım bir çelik kadro satılıyor. Fiyatı özel yapım (başkasına özel 🙈) bir kadroya göre oldukça makul. Reynolds borularla Brelis'de yaptırılmış. Vintage/klasik denilemez tabiki ama eğer özellikle vintage olsun istemiyorsanız, ölçüler de tutuyorsa bir değerlendirin. Buyrun bu da ilanın kendisi(link)turkiyede nasil bulabilirim hocam boyle bir kadro. ben 10kg goze almistim ama 2 kg harika olur.butce kaygim yok,boyle bir kadroya vintaga fren manetleri ve klasik vites kolu ile guncel shimano donatabilsem benim icin 50.000 lik karbondan kiymetli olurdu
turkiyede nasil bulabilirim hocam boyle bir kadro. ben 10kg goze almistim ama 2 kg harika olur.butce kaygim yok,boyle bir kadroya vintaga fren manetleri ve klasik vites kolu ile guncel shimano donatabilsem benim icin 50.000 lik karbondan kiymetli olurdu
İndexsiz (yani friction) kolda 8+ ruble için kolun vidasını anormal sıkmak gerekiyor kaymaması için. Sanırım tam tersini diyecektiniz, 8'den sonrasında indexli kol daha pratik oluyor.Eğer arka 8’den yüksek vites düşünüyorsanız kadro arka açıklığının 130 mm olması, vites kollarının da friction tip olmasında fayda var
Aslında 9 ve üzeri için indeksli kollara piyasada rastlamadığım için öyle demiştim. Benim gördüklerim (ve sonuçta da aldığım) hep 8’e kadardı, üstü için friction kollar gerektiği bilgisi var bende ama bilemiyorum tabi sizin daha fazla tecrübeniz var konuyla ilgili.İndexsiz (yani friction) kolda 8+ ruble için kolun vidasını anormal sıkmak gerekiyor kaymaması için. Sanırım tam tersini diyecektiniz, 8'den sonrasında indexli kol daha pratik oluyor.
ellerinize sağlık. ancak bu kadar güzel görünebilir bir bisiklet.Merhabalar değerli forum arkadaşlarım. Yeni konu açamağım için ve en benzer konu bu olduğu için müsaadenizle konuya devam etmek istiyorum. Üniversite yıllarında (1992-93) her bir parçasını özenle topladığım chromoly kadro 26 inch mtb ye hayat vermeye karar vermiştim bir süre önce. Önceliğim orjinal halini bozmadan restore etmekti ama restorasyon bitince bisikletle oynamak o kadar hoşuma gitti ki halen orasını burasını fırsat buldukça değiştiriyorum. Önce 27.5 jant yaptım. Şu an benim eski emektar 28 jant şehir/yol karışımı (ya da herhangi bir sınıfa girmeyen) bir hale geldi. Çok da uzatmadan fotoları atayım.
274758 dosyayı görüntüle274759 dosyayı görüntüle274760 dosyayı görüntüle274761 dosyayı görüntüle274762 dosyayı görüntüle274763 dosyayı görüntüle274764 dosyayı görüntüle274765 dosyayı görüntüle274766 dosyayı görüntüle274767 dosyayı görüntüle274768 dosyayı görüntüle274769 dosyayı görüntüle274770 dosyayı görüntüle274771 dosyayı görüntüle274772 dosyayı görüntüle274773 dosyayı görüntüle274774 dosyayı görüntüle274775 dosyayı görüntüle274776 dosyayı görüntüle274777 dosyayı görüntüle