Scudo Sports

2012 Reba RL 618.17 lira (havale)

Scudo
Yeri gelmişken söyliyim bu bisiklet esnafı kadar rakip firmayı yada ürünlerini kötüleyen yok ancak esnafın kaçırdığı nokta şurda belki bilinçsiz müşterinin aklını kendi sattığınız mala yönlendirebilirsiniz ama eksilttiğiniz insanlığınızın yerine kazandığınız parayı koyamaz veya bu paradan hayır bekleyemezsiniz hem zaten bu kötülemeye dayalı rezil esnaflıkla kazandım dediğiniz müşteriden 1 kere para kazanabilirsiniz sonra O müşteri 15 yıl dükkanıza uğramaz uğramak mecburiyetinde kalınca değerlendiremez ve böyle sürüsüylen müşterinin diline düşersiniz bu arada Corratec Firması Batmışmış...neremle güleyim bilmiyorum ama markalar batmaz örneğin Mini Markasını BMW aldı battı mı hayır daha pahalıya daha çok adet satıyor iyiki de BMW'ye satılmış peki bu laf cambazlığı niye? TREK kadroyu çinde yaptırıyormuş..kalite farkı var mı?bence hayır elin adamı aptal mı?bi standartı yok mu? peki bu kötüleme niye?ben kanan müşteriye bilinçsiz diye kızarım ama bunca yanlı söz söyleyen esnafa ne diye kızarım siz düşünün?jant akortu normalde ne kadardır?ben 2011 SLR jantın akortuna 150 TL istediklerini bilirim :cool: neymiş efendim janta göre fiyat azmış bile herkes yapamazmış bu mantıkla Cosmic Elite karbon yol jantını 3000 Euro'ya alan arkadaşdan herhalde bisikletin kalanını isterler anca kurtarır :) şimdi iş nereye varıyor ben size söyliyim adamın gücü var iyi mal alıyor uygun fiyat veriyor pekiiiii işçiliği iyi olan adamın işçiliği niye iyi fiyat rekabeti yapamadığı için (kimse kusura bakmasın adam hayır yapmaya meraklı olduğu için değil, herkes açığını nasıl kapatacağını biliyor) peki yarın bu işçiliği düzgün olan adam ben rakip markaya bakmıyorum kardeşim dediği an sizce fiyata aldanıp giden kişi en az ayda bir servis için kötü esnafın ağız kokusunu çeker mi? ben size söyliyim kan gövdeyi götürür adamın dükkanında dükkan sahibini dükkanına gömerler...Allah verede böyle bi delikanlı Ankara'da çıksa bakın bakalım ne oluyor!...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Keskin
@baki celik
Baki senin gibi bir insanı bu kadar sinirlendirdiyse cidden düşünmek lazım derim.Sana söz akord ayarın benden olsun ücret istemez :) fiyatına bakmam sıfır ayar çeker veririm lazım olduğunda söyle seyyar akort sehpamı alır gelirim.Ek bilgi yazayım jant ne kadar üst seviye olursa akort ayarı o kadar kolay oluyor..Bunuda sadece yapanlar bilir. emin olun 30 liralık çin jantına akort çekmek hepsinden zor ama mahalle bisikletçileri 5 liraya yaparlar o işi .Senin SLR jantın akordu 5 dakikayı geçmez cuk oturur her şey yerli yerine.Her usta kendi işçiliğini över bu oto sanayisinde de böyledir bisiklet camiasında da böyle. 17 yıldır uçak tamir ediyorum ondan öncesi de 10-15 yaş arası baba ocağı sitelerde mobilya çıraklığı ve kalfalığı 15-17 yaş arası elektronik okuduğumdan pioner servisinde çalıştım. kısaca 10 yaşından beri elim takım avadanlık tutar ben hiçbir ustayı sevmiyorum :) arabamı çok büyük bir olay olmadıkça (mesela lift gerektiren durumlar çünkü liftim yok onuda alırsam ona da gitmem ) bisikletime ise sadece ben bakıyorum.Beyaz eşya elektrikli ev aletlerinden bahsetmiyorum bile.Tamir etmek benim küçüklükten beri tek ilgim.Tamir edecek bir şey bulamaz isem faal bir malzemeyi söker temizler geri toplarım.İnsan sevdiği işi mesleği yaptığı sürece karşısındakine ve işine güzel sarılır eğer şartlar onu o mesleğe ittiyse ve gelir seviyesi de onu tatmin etmiyorsa muhakkak bu olumsuzlukları ya müşteriye yada yaptığı işe ,bakıma yansıtır.Malum firmalarda usta diye çalışan arkadaşlarımız da bir kısmı maddi durumdan bir kısmı başka mesleği olmadığından bazıları da sevdiğinden yapıyor.Sevdiğinden yapanları bulmak lazım, ayrıca her seven de düzgün yapar diye birşey yok adamın eline takımın yakışması lazım tornavida tutmanın bile bir ayrıcalığı vardır onu bilen anlar sende teknik bir konuda çalışıyorsun anlarsın :) 2 sene önce abi shadow aktarıcıya ayar yapamıyorum diyen bir kardeşim bugün Eskişehirin en büyük firmalarından birinde çalışıyor yaptığı bazı vites ayarlarını ben mesaide geri düzeltiyorum :) kıssadan hisse düzgün usta bulmak çok zor bulunca bırakmamak lazım bisiklet sektörü de eskisi gibi değil sürekli yenileniyor yenilikleri iyi takip etmek okumak izlemek çalışmak lazım diyerek konu hakkındaki düşüncelerimi bitirip yönetici olarak başka bir dileğimi yazayım

Lütfen bir firma hakkında düşüncelerimizi yazarken sadece yaşanan olayı anlatalım üzerine yorumlara başladığımız zaman işler kızışıyor cevap hakları doğuyor en sonunda da forum hakkında olumsuz düşünceler başlıyor (bilerek yazdırıyoruz gibi) diyerek herkesi selamlıyorum sağlıcakla kalın :)

Ferhat Abi bu konu yazıldığından beri (15 Ağustos) yazmıyım diyorum Allah'ından bulsunlar diyorum ama bizim yaşımız kemale erdi, çok şükür belli bi kazancımız da var yani cebinde paran varsa çok dert değil tüm Türkiye olmadı yurt-dışı benim ama 15 gün zor dayanabilmişim 01 Ekimde sırf burdaki hayata yeni yeni başlayan aile bireylerinin yesin-içsin diye verdiği harçlıklarla malzeme alan öğrenci arkadaşlar için yazdım, yoksa ben niye Ankara'da ayağımın dibindeki esnafı karşıma alayım ama ben demezsem başkası demezse bu esnafların düzeleceği yok....Saygılar sunarım abicim, ben senin ve senin gibi tüm abilerim için herzaman müsaitim sen nezaman istersen buluşabiliriz bedava akort yapacak dost bulmuşum kaçırırmıyım ;)

Ayrıca maşamdaki sorun düzelmedi. servise yolladım, onlarda içinin tüm oring'lerini değiştirip yolladılar ama düzelmedi. ya iyi bir bisikletçi mi lazım anlamadım ki?

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
ya üst tarafta hiç bir sorun yok. alt taraf eksiltiyor havayı. Yarın tekrar Marintek'i arayacam . Duruma göre hareket edecem. Erdoğanlara iade edecem olmadı. Zaten zorluk çıkartacaktır erdoğanlar. Hukiki boyuta taşıyacam olmazsa. :boese157:

• Beğen
zorluk çıkartacak bişiy yok 1 ay içinde zaten her ürünü mazeret belirtmeksizin değişim hakkın var bildiğim kadarıyla, yada aynı hatadan 3 kez servis görmüş ürünü de değiştirmek zorundalar ama değiştirmezlerse tüketici hakları diye internetten bi bak bide kaymakamlıklarda yada belediyelerde bu işlere bakan birimler olacak sizden fatura servis kayıtları vs.. herşeyi isteyebilirler hazırlıklı olun...ayrıca şikayetimvar.com diye bi site var şirket ismini buraya yazıp reklam edebilirsin, baktın sonuç alamıyorsun, tanıdığın bi hacker varsa sitesini çökertebilirsin zira esnaflığı olmayan bi dükkanın en büyük sermayesi internet sitesidir :) hehehe çok mu kötüyüm yavv ... siz daha bişiy görmediniz bu bişiy değil....:Skull-175:cool: Buarada servis sorumlusu Çağrı Bey ile Lütfü Bey'in arası bozuk bildiğim kadarıyla o nedenle bu yoldan devam edebilirsin mümkünse aceleci olma önce akşamdan mail at sonra öğlen gibi sekreter kanalıyla Çağrı Bey'e ulaş 2 kez seni sallayacaktır sorun değil üçüncüsünde müdürüne ulaşmaya çalış muhtemelen seni bağlamayacaklardır ama sekreter notu bildirmek zorunda olacağı için Çağrı Beyin kullakları çınlayacaktır, yani Lütfü yada bibaşkasıyla muhattap olmana gerek yok senin işini mARİNTEk çözecek ama yavaş çooookkk yavaşş çözüyorlar sinirlerini yıpratacaklardır uyarayım...

• Beğen
Tüketici hakem heyeti ile ilgili daha önceden de bir işlememim olmuştu. Ya Marintek beni servislerine yönlendirdi ama servis raporu falan yok. Bende şaşırdım ama hani işimi gördüler diye üzerine düşmedim. Yarın arayınca bu durumuda belirtecem Çağrı bey'e. 10 Mayısta aldım ürünü 8 günü kaldı 1 ayın dolmasına. bu hafta içinde halletmem Lazım.

• Beğen
ben crossride jant seti aldım indirimdeydi.kargoyla istanbula yolladılar hiç bir sorunu yoktu. sonra maşa içinde sizin aldığınız ürün gözüme çarpmıştı. fiyatı çok cazip gelmişti. para biriktirmeye başladım. sonra yazıyı görünce vazgeçtim almaktan. başka yerden başka model alacağız artık.

• Beğen
Olay gittikçe çığrından çıkıyor izlemeye devam.Sabırlı olup sinirlere hakim olmak lazım Baki abini dinle derim....

• Beğen
beklemedeyim ben. Marintek ne derse onu yapacam. Olmadı en sonunda iade edeceğim baki abinin dediği gibi yapacağım. Tekrar söylüyorum amacım KÖTÜLEMEK DEĞİL. Ben mağduriyetimi dile getiriyorum ve sizlerden akıl almak yardım almak istiyorum. Ben bisiklete şu anda keyifle binemiyorum. Baktıkça soğuyorum bisikletten. Hani 600 lira şu an çöp benim için. :(

• Beğen
Erdoğanlardan daha önce alış-veriş yapmadım ama benim için tek bir konunun önemi var sattığı ürünün arkasında durması.Bunu şuan görmüş oldum yoksa bozuk çıkan ürün olabilir kabulümdür sonuçta kendisi üretmiyor dimi.Umarım bu mantığa son verirler.Volkan kardeşim sorunlarının çözülmesi dileğiyle son durumu mutlaka bildir.

Hep 2. el malzeme alırdım, hayatımda 1 defa sıfır malzeme alayım bakalım nasıl olacak dedim, bildiğiniz rezil oldum bende. Daha öncede bisikletimde birkaç küçük sorun yaşadım, danışmak için Erdoğanları arayayım dedim, orada Lütfü Bey isimli şahıs azarlayıp durdu. Sadece yardım istedim üstelik birkaç küçük fikirdi. Ama alışveriş yaptığımda aradığım zaman arkadaş nedense çok tatlı dilli cana yakın biri gibi konuşuyordu. Ben DART 3 maşa alıp o kadar sorun yaşadıktan sonra bir arkadaşımda oradan Truvativ Carbon gidon almıştı yaklaşık 1 ay önce. Ancak gönderdikleri gidonun rengi internet sitelerindeki resiminden farklıydı. Hiçbir şekilde takmadan, ambalajı bozmadan değiştirelim dedik. Arkadaş Erdoğanları aradı ve oda bir güzel azar yedi. İnanın sadece değişim için 1 saat dil döktü sürekli azarladı adamlar. Sonunda değiştirdiler, kargoyuda biz ödedik ancak insanın keyfini durduk yere kaçırıyorlar. Hemde biz baskı yapmasak belkide değiştirmeyeceklerdi. Sonuçta para kolay kazanılmıyor, 2 kuruş paraya birşeyler alacağım diye inanın yaz tatilinde şu sıcakta günün 12 saati çalışıyorum.

Hava kaçırmaya devam etmesinden dolayı tekrar servise yolladım. İlk servise gidişinde "oring" 'ler değişti. "Alt sibop" 'ta değişti.

Sorun devam etti.

Sizce başka neden olabilir sorun ?

Böyle uğraşarak durumu kabullenmişsiniz bir nevi,maşayı en başından iade etseydiniz keşke. Seve seve almak zorundalar,tüketici hakları denen bir şey var böyle pişkinlik mi olur.. Gerekirse tüketici haklarına başvuracağınızı söyleyin,hiç olmadı dükkanlarına gidin suratlarına fırlatın maşayı. O kadar para verip birde içi dışı kurcalanmış maşayı kullanmak içinize sinmez herhalde. Erdoğanlardan beklemezdim açıkçası,yazık olmuş.

• Beğen
Geri