Hep 2. el malzeme alırdım, hayatımda 1 defa sıfır malzeme alayım bakalım nasıl olacak dedim, bildiğiniz rezil oldum bende. Daha öncede bisikletimde birkaç küçük sorun yaşadım, danışmak için Erdoğanları arayayım dedim, orada Lütfü Bey isimli şahıs azarlayıp durdu. Sadece yardım istedim üstelik birkaç küçük fikirdi. Ama alışveriş yaptığımda aradığım zaman arkadaş nedense çok tatlı dilli cana yakın biri gibi konuşuyordu. Ben DART 3 maşa alıp o kadar sorun yaşadıktan sonra bir arkadaşımda oradan Truvativ Carbon gidon almıştı yaklaşık 1 ay önce. Ancak gönderdikleri gidonun rengi internet sitelerindeki resiminden farklıydı. Hiçbir şekilde takmadan, ambalajı bozmadan değiştirelim dedik. Arkadaş Erdoğanları aradı ve oda bir güzel azar yedi. İnanın sadece değişim için 1 saat dil döktü sürekli azarladı adamlar. Sonunda değiştirdiler, kargoyuda biz ödedik ancak insanın keyfini durduk yere kaçırıyorlar. Hemde biz baskı yapmasak belkide değiştirmeyeceklerdi. Sonuçta para kolay kazanılmıyor, 2 kuruş paraya birşeyler alacağım diye inanın yaz tatilinde şu sıcakta günün 12 saati çalışıyorum.