Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2012 Reba RL 618.17 lira (havale)

birbirimizi bilgilendirmek guzel oluyor.ortakoy trek bayiside forumdan birisine online satisda 2012 trek fx serisi model bisiklet yerine 2011 model yolladigini yazmis.simdi erdogan bisiklet:D bisikletcim bayiside forumda şikayette tavsiye edilmiyor.baska guvenilir ya da guvenilmeyen bayi varsa yazarsak iyi olur.

Scudo
Bu tür konularda birbirimize tecrübelerimizi anlatsak güzel olur diye düşünüyorum.

Çünkü ben 200 lirayı topladım iyi kötü ve bir anda tüm paramı yatırdım ve parasız kaldım. 2 günde geldi maşam takıldıktan 2 gün sonra hava kaçırdığını görünce mutsuz oldum. Denemek için tekrar 2 gün bekledik ve tekrar hava kaçırdı. O an hakkaten 600 milyon çöp oldu benim için, mutsuz oldum. Erdoğanlar ortada bıraktı beni.

Son servisten sonra maşamın havası 7 gün civarı dayanabiliyor bu benim için harika birşey.

Dün servisi aradım ve bana yardım edeceğini söyledi. Benim için parça getirtecek. 1 ayı bulur dedi. Ama olsun ben sapasağlam maşam olması için beklerim.

Ya ben 600 lirayı borç alarak buldum o paranın hakkını sonuna kadar almak istiyorum.

İnanın insanın hevesini kıran ve bisikletten soğutan şeyler bunlar. Kimsenin başına gelmesin böyle sorunlar.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
Bugün aşağıdaki ürünü sipariş edecektim.
Yurt dışı fiyatı bile 750 TL civarı olan ürünü bu fiyata satmaları çok cazip gelmişti.
Tesadüfen bu başlığı gördüm. Sizin üründe bu sanırım.
Şimdi başka alternatifler aramaya başladım. :( :(

(link)

aynı fikirdeyim sid team veya reba rl alacaktım erdoğanlardan... ama butun planlarım alt üst oldu şuan... ne yapıcam bilemiyorum maşa fiyatları çok yuksek...

Artık maşamın sorunu tamamen çözüldü. Marintek'te ki Çağrı beyin yardımları ile 2. kez marintek servisine gidişinde halloldu. Artık hava kaçmıyor ve sorunsuz. REBA'yı artık tam anlamıyla kullanabiliyorum :) İçindeki parça değişti.

Hayırlı olsun,bu kadar sıkıntıdan sonra kullanbilmek güzel.

MARİNTEK firmasından Çağrı Bey gerçekten ilgili, anlayışlı ve bisikletten anlayan, bıkmadan dinleyen ve çözüm üreten bir insan. Benim de maşa ve SRAM çekiş sistemi yükseltmesi konusunda sıkıntılarımı çözdü.

Merhabalar şuan bende o durumdayım rock shox tora iade almıyorlar 3 gün oldu rebound bozuldu maşa icine aşırı zor girmeye başladı bi ara kitledi rebound etkisi 0 boşluk yaptı birde

Geri