Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Dahon modelleri

@Musa1
Bende yükseltme işine başlamadım ama dik Sürüş için elzem. Katlanınca da sıkıntı oluşturmaması gerekiyor.
Acaba metal elcik mi ne boynuz gibi adi nedir tam bilmiyorum onlardan mi taksam diye düşünmedim değil. Gerektiğinde onlardan tutup dik oturabilirim diye.
 
  • Beğen
Tepkiler: Musa1
Scudo
Selamlar, nakit ihtiyacından dolayı katlanır Fuji'mi sattıktan sonra uzun bir süre bisiklet alamam derken çevrem ve ailem sayesinde yeni bir Sarı Dahon vitesse d8 aldım. Ama biraz pahalı almışım biraz daha beklesem ya da araştırsam daha uygun alabilirdim burada uygun alanlar var...
 
Hayırlı olsun
Bende sarı alacaktım kesin diyordum.
Ama parayı bisikletçiye havale yaptıktan 2 saat sonra Aradım bi tane siyah var dedi.
Sarı 3 hafta sonra...
Hemen yolla dedim siyahı
 
  • Beğen
Tepkiler: massaget
@Gökhan Selçuk
Çok geç farkettim ama yazmadan edemedim :) Benim bildiğim hepsinde göbeğin altında iki somun deliği mevcut. Ben kullanıyorum. Bu tekerlek sayesinde seleyi indir kaldır zahmetinden kurtuldum. Birde üç tekerlekli bisiklet gibi yanınızda rahatça sürebiliyorsunz. Benim için vazgeçilmez bir parça oldu...
 
http://i58.tinypic.com/o8gzmp.jpg


Orta boy katlanır bisiklet olarak dahon ios d9 tavsiye ediyorum. Küçük kardeşlerinin aksine tam boy bisiklet kondisyonunda.. Katlanır bisikleti ile daha uzun yol yapanlar için tasarlanmış,
 
Dahonu ma kavuştum arabanın yeni alacak diyebilirim,şu an şöyle bir sorun var kayladığın da mıknatıslar kavuşmuyor 1-1,5 cm uzak kalıyorlar birleşmiyoriki taraf birbirine,ne yapmak lazım? Yani gidonu sıfırlayıp tekere tam yaklaştırıyorum iki ye katladığım da ?
 
@kagancevik
Gidonu sıfırladım derken indirdiniz mi yoksa yukarı mı çektiniz?
 
@Serdar Kaptı
Gidon u öne eğip gidon

@kagancevik
 
@kagancevik hocam gidonu tam egemiyorsunuzdur ilk aldigimizda biz de miknatislari oturtamadik, sonra baktik ki sebep buymus.
 
@erencaner tekrar tekrar bakıcam anlayamadım mıknatısla buluşmazsa taşınması sımıntı yaratıyor yoksa çok pratik vybe d7 bayıldım :))
 
Bu gun kadikoyde biraz bakindim,dahon vitesse d8 icin ama cok pahalli fiyat cektiler, bunun oluru nedir ki?
 
Bugun ben de mu d8'de fark ettim ki gidonu yukseltmeden katlarsam veya seleyi cok indirirsem gidon/sele miknatislarin kavusmasina engel oluyor. 3-5 denemede alisir insanin eli bence.
 
@salvodaze haaa bak o da olabilir bi kaç defa binebildim eşim hiç binmedi katladı cuk oldu nasıl yaptı anlamadım ama sele olabilir sorun çünkü sele borusunda işaret çizgisi var?
 
mu p8'in katlama videolarina bakabilirsiniz, ama dedigim gibi bu ikisi gerektigi gibi olmasan miknatislari birlestiremedim ben. Yapinca tak diye oturdu.
 
@salvodaze yok seleyi işaretli yere kadar indirdim yine olmadı gatta lastikler paralel duruyor ama mıknatıslar buluşmuyor acaba mıknatıs ayarı yapılması gerekiyor mu?

Yaylı olmayan mıknatıs ayar yapılabilir şeklinde duruyor diğeri sabit

image.jpg image.jpg
 
@salvodaze

Mu D8 i yeni mi aldınız ? Henüz Bayilere gönderilmedi diye biliyorum ben.
 
@ramadzo PM'e yanit verdim, buraya da yazmis olayim. Turkiye'ye ilk parti bu hafta girdi, Bike & Outdoor eline gectigi gun bana kargoladi.

@kagancevik Ben ayar yapmadim, frenler yukari bakacak sekilde cevirdiniz mi gideonu katlamadan once? Bende en buyuk engel hep gidondu, bakin ne engel oluyorsa ona gore ayarlarsiniz sanirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: kagancevik
@salvodaze katladıkdan sonra gidonu eyme açısına baktım sıkmadan katladım katlı halde gidonun eğim açısını ayarladım çıt diye kapandı :) çok teşekkür ederim yardımlar için :) bu arada dahona bayıldım,açıkcası param olsa vitesse d8e ve mup8 miydi ne almak isterdim ama yine de vybe d7 de mükemmel :)
 
@kagancevik Aynen, ben de ilk asamada katli halde uzatarak yapmaya calismistim, isarete bakmamistim henuz. Ben daha duz yola pek cikamadim, kotu yollarda da 1.5 inc Kenda lastikler ve suspansiyonsuzluk beni mahvetti ama kaskim gelir gelmez atacagim kendimi yollara. O zaman tadi cikacak saniyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: kagancevik
@salvodaze

Sipariş verdiğim yer ile konuştum, 2. Parti ayın 15' inde Türkiye' ye giriyormuş. İnşallah bayramdan sonra teslim alacağım ben de. Hayırlı olsun tekrar bisikletiniz.
 
Geri