Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Mosso modelleri çıktı

2016 Mosso Modellerini Beğendiniz Mi?

• Evet

• Hayır

• İdare Eder

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
@Özgünn :) bi araştırın derim çok bilmiş gibi konuşmak istemiyorum ama ümit mosso ve ktm aynı fabrikadan geliyor aynı yerde üretiliyor demiyorum :) isterseniz arayip sorabilirsiniz daha perşembe günü ümit bisiklet yetkilisi ile birebir katologlarinı aldım.

Scudo
@buraktnyc evet ben mosso fabrikası demişim ümit bisiklet ile ayni yer zaten o yüzden yanlış anlaşılma olmuş olabilir ama dedigim gibi 3 u bir arada

@buraktnyc ümit bisiklet diğer firmalar gibi türkiye ye getiren ve satışını yapan bir firma fabrika dan çıkıyor dediğinde orada üretiliyormuş gibi görünür ama ktm avusturya da üretilip kutulanıp ümit bisiklete gönderiliyor mosso da sadece kadro taiwanda üretilip ümit bisiklette toplanıp satışa hazır hale getiriliyor yani aynı yerden bayilere (ümit bisikletin fabrikasından) dağıtım var sadece tıpkı accell bisiklette olduğu gibi orada da lapierre ve ghost markaları hazır halde geliyor diğer markaları accell de işlem görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Mert E. ve Berke
@Özgünn aynen onu ifade etmek istedim zaten türkiyede adam akıllı bisiklet üreten firma yok zaten :))

• Beğen
Tepkiler: Özgünn
merhaba arkadaşlar, işe gidip geleceğim beni üzmeyecek bir şehir biskleti almak istiyorum. (link) bu tarz bişi düşündüm. Hem asfalt hemde az bozuk yolda kullanacağım. yıllar sonra ilkkez bisiklet alacağım f/p canavarı arıyorum :) Teşekkürler

Bende almayı düşünüyorum . arkadaşının ya da senin onerecegin bir site ya da bisikletçi var mı?

@picoballa arkadaşım nerden aldı bilmiyorum ama su an 2016 modelleri çıktı. Mosso bayisi bi abimiz var bennyol bisikleti aldım legarda da getirtecekti fakat fabrika da yokmuş galiba. Dağıtılmış bayilere. Siz mossonun sitesinden bakabilirsiniz . Veya Mersin bisiklet var orası ile gorusebilirsiniz. Nerede ikametgah ediyorsunuz bilmiyorum ama :)

Istanbulda yaşıyorum . internetten almayı istemiyorum anca mecbur kalırsam. İlgin için teşekkür ederim bu arada

• Beğen
Tepkiler: buraktnyc
İstanbul da bayiler var bi bakayım hangileri size donus yapayım. Birisi pedal Türk galiba istanbul da o bayii. Aslında mossonun sitesinden satış noktalarına bakabilirsiniz. Daha sağlıklı olur.
Estağfurullah bisikletci adamız bi nebze yardimci olabildiysek ne mutlu bize. Bildiklerimizi paylaşıyorum sadece bu. Bende bilmediklerimi soruyorum cevapliyorlar sagolsunlar.

• Beğen
Tepkiler: picoballa
Eyvallah :) Benim başlangıç bisikletim olacağı için bilinçsiz davranmak istemiyorum . bu bütçeye göre başka önerileriniz varsa alabilirim . ise giderken kullanmak istiyorum günde maksimum 8-10 km

City tarzı adını çok duydugumuz carraronun modelleri var onlarada bakabilirsiniz. Zaten bu bisikletlerden istediğiniz performansı alırsınız lastikleri şehiriçi sürüş için çok uygun. Çok para vermek istemiyorsaniz 2015 modellere bakmanızı tavsiye ederim. 2016 da biraz zam geldi fiyatlar yükseldi.

Pazar günü bi bisikletçiye gidip bakıcam bakalım nasıl fiyatlar, ilgilenen arkadaşlar olabilir diye burada da paylaşıcam

750 cb nin sadece kadrosunu bulabilceğimiz bir yer varmı acaba bilen bir arkadaşımız varmı

İyi araştırma yapın bisiklet piyasasi bir günü bir gününü tutmuyor ☺

Kadro konusunda bir bilgim yok ama fabrikadan sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: picoballa
(link) bunu ya da 1521 msv v yi düşünüyorum dostlar ne dersiniz

(link) bu model de olabilir f/p açısından yorum alabilir miyim :)

İlk bisikletimin Mosso olmasından dolayı bendeki yeri ayrıdır bu markanın.2016 modelleri de çok güzel görünüyor.Üst segment modelleri hariç başlangıç seviyesi için çok uygun bisikletler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz sanırım ?

Arakadaşlar her bisiklete uyacak aparatları almaya karar verdim . ali babadan geleceği için bisiklet secimi için acele etmicem :) aşağıdaki ürünleri f/p ve kullanım için nasıldır diye yorum alabilir miyim :) roswheel bisiklet bisiklet bisiklet çerçeve iphone sahibi küfe cep telefonu çanta çanta çantası
(link)
(from AliExpress Android)
Bisiklet bisiklet bisiklet 700 ml su şişesi mavi hakkında detaylar + alüminyum tutucu kafesleri mounte mavi
(link)
roswheel bisiklet bisiklet bisiklet çerçeve iphone sahibi küfe cep telefonu çanta çanta çantası
(link)
Rockbros bisiklet bisiklet çerçevesi ön kafa üst boru çantası çift ipouch bisiklet küfe için 4.2/5.8/6 inç akıllı dokunmatik ekran
(link)

Geri