Scudo Sports

2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Scudo
20181010_201803.jpgbuda benim kriteryumum burda tahmini 5200 km de üstünden cam topluyordum böyle şuan iyice sildim trainerda kullanıyorum. Hem çok ses çıkarmıyor hem erimiyor :)

(fotoğraf lastiklerimi değiştirdiğim zamana ait)

Speedster konusuna uzun bir aradan sonra bir ekleme yapayım:
Önümüzdeki hafta yapılacak Edirne yarışı öncesi bisikleti komple bakıma aldım. Furş takımını söküp temizlerken fırsattan istifade maşayı da tartmış oldum. 448 gr ile beni gerçekten şaşırttı. Piyasada 250-300 doların altında bu ağırlıkta bir maşa yok gibi. Bu açıdan speedster sahipleri maşalarına iyi baksın diyorum :harika:

IMG_20181021_125322.jpg

Oldukça iyi bir değer 440 gramki colombusun ful karbon üst seviyesi fatura maşaları en düşük 320 gram oluyor
Şaft borusu aluminyum maşa karbon olan standart ritchey maşads 650 gram

@BerkEvren Bu modelde kullanılan maşalar aynı mı? Üretim yılına göre farklılık gösteriyor mu?

@Fatih.acar
Kağıt üstünde detaylı bir veri yok. Ama speedster sahipleri furş temizledikçe tartıp paylaşırsa fikrimiz olur :harika:
Şimdilik 2017 modelden eminiz :D

@BerkEvren Tartım yok olsa her parçasını tartıp detaylı bilgi sahibi olurduk :D 2016 model

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
IMG-20181021-WA0019.jpeg Tam bir yıl olmuş bir güncelleme 6300 km yi devirdik ilk yol bisikletim :) Artık kışın trainerdayız.
Bu sürede beraber 2 zincir ,1 set lastik,1 set kartuş eskittik :D

@tsahna
Gayet memnunum. Bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Ki sık sık yağmurda sürüşe çıkıyorum :harika:

Rahat rahat konuşun tabi :( bizim gözümüz kaldı , fiyatlar epey bir artmış durumda , çıldırıyorum evde bi alamadık speedster ...

@DearVelespitHocam her gordugumde merak ediyorum bu bisikletler nasil boyle duruyor birakip dusene kadar cekmeye calismiyorsunuz herhalde [emoji16]

@Emin ak
Ben bu başlığı açtıktan sonra bisikletin fiyatı tam 2 katına çıktı 1 senede. Yılbaşından sonra 1 kat daha artacaktır 2019 modellerinde :(

@furkanbr Seleye dikkat edin ağaca yaslanmış. Diğer o şekilde duranların pedalına dikkat edin ya kaskın ya da kaldırım taşının üzerine yaslanmıştır. Hiç birşey olmayanları arka tekerden birisi tutup sonra photoshop ile eli siliyorlardır.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve furkanbr
@furkanbr ağaca yaslanmis sele öyle ayakta duruyo yoksa dediğin gibi yapılır mı ,akli gider insanın

@BerkEvren
Hocam sizin aldığınızdaki fiyat nedir acaba ? ayriyeten 2 . el denk getirmeyi planlıyorum denk gelirse süper olur .

@Emin ak
2017 Temmuzda Dolar 3,56'ymış. Yaklaşık 950 Dolar= 3400 gibi bir rakam yapıyor.
Şuan dolar 5,30'larda... 2019'da 950 Doların da üstüne çıkacak tabi yeni modeller :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: Emin ak
Geri