buda benim kriteryumum burda tahmini 5200 km de üstünden cam topluyordum böyle şuan iyice sildim trainerda kullanıyorum. Hem çok ses çıkarmıyor hem erimiyor
Speedster konusuna uzun bir aradan sonra bir ekleme yapayım:
Önümüzdeki hafta yapılacak Edirne yarışı öncesi bisikleti komple bakıma aldım. Furş takımını söküp temizlerken fırsattan istifade maşayı da tartmış oldum. 448 gr ile beni gerçekten şaşırttı. Piyasada 250-300 doların altında bu ağırlıkta bir maşa yok gibi. Bu açıdan speedster sahipleri maşalarına iyi baksın diyorum
Oldukça iyi bir değer 440 gramki colombusun ful karbon üst seviyesi fatura maşaları en düşük 320 gram oluyor
Şaft borusu aluminyum maşa karbon olan standart ritchey maşads 650 gram
@Fatih.acar
Kağıt üstünde detaylı bir veri yok. Ama speedster sahipleri furş temizledikçe tartıp paylaşırsa fikrimiz olur
Şimdilik 2017 modelden eminiz
Tam bir yıl olmuş bir güncelleme 6300 km yi devirdik ilk yol bisikletim Artık kışın trainerdayız.
Bu sürede beraber 2 zincir ,1 set lastik,1 set kartuş eskittik
@furkanbr Seleye dikkat edin ağaca yaslanmış. Diğer o şekilde duranların pedalına dikkat edin ya kaskın ya da kaldırım taşının üzerine yaslanmıştır. Hiç birşey olmayanları arka tekerden birisi tutup sonra photoshop ile eli siliyorlardır.
@Emin ak
2017 Temmuzda Dolar 3,56'ymış. Yaklaşık 950 Dolar= 3400 gibi bir rakam yapıyor.
Şuan dolar 5,30'larda... 2019'da 950 Doların da üstüne çıkacak tabi yeni modeller