Scudo Sports

2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

@Fatih.acar
Bu işe niyetlendikten sonra bisiklet boyadığını söyleyen çok yer gördüm. Oto boyama yapan yerler hemen her bütçede bu işi yapıyor. Ama gerçekten özensiz yapılacak bir boyaya, bisikletin yapısını bilmeyen birine kadroyu emanet etmeye gönlüm elvermedi. Bu sebeple boya işinde iyi olduğu kadar bisiklet boyamada da tecrübesi olan birine bu işi yaptırmak önemli kesinlikle. Yasin'inde boya işçiliği gerçekten çok iyi. Benim tek renk boya işi basit görünse de, ayna gibi parlayan kadroda en ufak boya kusuru olmadan teslim aldım bisikletimi.

Scudo
2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Hafta sonu her vidası tekrardan elden geçen bisikletimin fotoğrafları ile devam edelim.
Bike and outdoor'da Veli usta ile bisiklette söküp temizlenmedik parça bırakmadık. Jant sesinden, frenlemeye her şey bambaşka bir hal aldı detaylı bakımdan sonra.

IMG_20181221_121049.jpg

Uzunca bir kullanım sonrası ölçüsünden emin olduğum maşanın fazlalıklarını da kestik bu bahaneyle:

IMG_20181221_120115.jpg

IMG_20181221_141743.jpg

IMG_20181221_142520.jpg

Ve nihayet bitmiş hali:

IMG_20181221_151637.jpg

Son olarak SKS raceblade long model siyah çamurluk ve eklenmiş birazda kirlenmiş hali:

IMG_20181222_125952.jpg

183723 dosyayı görüntüle
183724 dosyayı görüntüle

Dosyalar

• IMG_20181221_131239.jpg
    IMG_20181221_131239.jpg
    2,2 MB · Okunma: 25
@BerkEvren Daha montaj aşamasında yaşadığın heyecan yüzüne vurmuştu. Sürerken yaşadığın keyfi tarif edebileceğimi sanmıyorum. Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

@BerkEvren Maşayı ben de kesmeyi düşünüyorum. Kestiğiniz kısım maşa gibi karbon muydu yoksa alüminyum mu?

@Fırat İler
Gelecek zaten. Bahar gelmeden o da bu siyahlıktan nasibini alacak :harika:

@soulless
İlk gün bisiklete bakmaktan süremedim sen anla :D

@alisirin
Evet boru da karbon. Zaten 430gr'lık şahane maşa ağırlığı anca öyle sağlanır :harika: (Speedster 30-40 modellerinde boru alu mesela)

@Çağdaş78 Benimkisi senin gibi entelektüel birikime sahip bir üstadla muhabbetin güzelliği:harika:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
En azından ismini kan grubunu yazdıraydın :D şaka şaka güle güle kullan kazasız belasız...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@BerkEvren bisikletinize yaptığınız değişiklikleri beğenerek takip ediyorum. Kullandığınız sele borusu dikkatimi çekti, karbon oluğu için sönümleme yapıyor sanırım. Orijinal sele borunuzda oldukça hafif bir boruydu. Tavsiye ediyormusunuz ?
Birde kullandığınız karbon boruya seleyi bağlayabilmek için ortası yarık sele (Başka bir tanımı varsa bilmiyorum)kullanmak gerekiyor mu ? Karbon borunun satıldığı internet sitesinde montaj yapılan sele ortası yarık olduğundan soruyorum.
Bisikletinizi iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Scott Speedster 20
Standart sele raylarına bağlanıyor, orta boşluk tamamen selenin ergonomik tasarımıyla ilgili. Sele borusunda en sevdiğim özellik tek vida ile ayar yapılması ve sade tasarımı.
Titreşim konusuna gelirsek sele rayları da karbon olduğunda hissedilir bir fark oluştuğunu söyleyebilirim.

2018'in son sürüşünden bir fotoğraf;

evrenberk_scott_speedster.jpg

Geri