Tarihi yazmak büyük devletlerin işi. Ben sadece satır aralarını okudum o dediklerimi yazdım. Shimanonun yerinde olsam, 1 milyon di2 üretip tanesini 1000 dolara satıp tanesinden diyelim 500 dolar kazanacağıma, 10 bin adet üretir, 10bin dolara satar, tanesinden 9500 dolar kazanırım. Dünyada di2 yi 10k usd verip alacak 10bin adam bulunur. Kafam rahat olur.@Mehmet Metin Levent yanlis hatirlamiyorsam , siz bir mesajinizda , " elinizdekine iyi bakin, gun gelecek alacak parasi olanlar , iyi bisiklet bulamayacak ve ust sinif biiskletler daha da pahalanacak " demistiniz, degil mi?
bu gun ne kadar hakli oldugunuz ortaya cikti , Mosso Ultegra'li uretimleri satis listelerinde yok.
kisaca , Ultegra yada Dura ace komponenetli bisikletler saniyorum , ucuk fiyatlara gidecek pazarda. hele ki bunlarin DI2'lu olanlari da eklenirse
Sanırım bunun tek cevabı 3 vakte kadar Ama gün mü, hafta mı, ay mı belli olmaz.btwin yol bisikletlerine halen zam gelmedi sanırım, ne zaman gelir? ne zamana kadar alacaksam almalıyım?
Tarihi yazmak büyük devletlerin işi. Ben sadece satır aralarını okudum o dediklerimi yazdım. Shimanonun yerinde olsam, 1 milyon di2 üretip tanesini 1000 dolara satıp tanesinden diyelim 500 dolar kazanacağıma, 10 bin adet üretir, 10bin dolara satar, tanesinden 9500 dolar kazanırım. Dünyada di2 yi 10k usd verip alacak 10bin adam bulunur. Kafam rahat olur.
Seneye yeni modelini çıkartacağım. Bisiklet forumu takip edin hele, sürekli yenileme peşinde insanlar. Moda gibi düşünün, gucci armani gibi. Pazar asla sıfırlanmaz.Peki o 10 bin insana sattınız sonra ne yapacaksınız? Pazar sıfıra indi bitti.
3 saat yazmayi akil edememişim kusuruma bakmayın 😆Sanırım bunun tek cevabı 3 vakte kadar Ama gün mü, hafta mı, ay mı belli olmaz.
Sahibinden e üye olur , keyfe keder diye mağaza açar. 100.000.kişiye satacağına 1 kişiye satar😂 memlekette ne dahiler var bePeki o 10 bin insana sattınız sonra ne yapacaksınız? Pazar sıfıra indi bitti.