Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

O 9000 ve 10.000'lik yol bisikletleri alüminyum mu? Yuh ya..

Scudo
Carraro bayisi %35 zamlı fiyat söyledi. Sormak istediğim bu zamlar yeni yıla girmeden mi geliyor yoksa bayi kazıklamak mı istedi? Başka bayilerde bu yılın fiyatlarını bulabilir miyim ?

Parası olan tatil yapmaya yurtdışına çıkmışken, karbon bisikletlerini alır gelir. 2008 krizine kadar sankim çok zenginmişiz gibi lükse alıştık. Bitti artık o günler. Wake up neo. Orta sınıf biterse, zengin ve fakir 2 sınıflı topluma geçilir. Zenginler karbon bisikletleri ile beton duvarla çevrili özel ormanlarında karbon bislete huzur içinde binerler.

@Mehmet Metin Levent yanlis hatirlamiyorsam , siz bir mesajinizda , " elinizdekine iyi bakin, gun gelecek alacak parasi olanlar , iyi bisiklet bulamayacak ve ust sinif biiskletler daha da pahalanacak " demistiniz, degil mi?
bu gun ne kadar hakli oldugunuz ortaya cikti , Mosso Ultegra'li uretimleri satis listelerinde yok.
kisaca , Ultegra yada Dura ace komponenetli bisikletler saniyorum , ucuk fiyatlara gidecek pazarda. hele ki bunlarin DI2'lu olanlari da eklenirse :(

@Mehmet Metin Levent yanlis hatirlamiyorsam , siz bir mesajinizda , " elinizdekine iyi bakin, gun gelecek alacak parasi olanlar , iyi bisiklet bulamayacak ve ust sinif biiskletler daha da pahalanacak " demistiniz, degil mi?
bu gun ne kadar hakli oldugunuz ortaya cikti , Mosso Ultegra'li uretimleri satis listelerinde yok.
kisaca , Ultegra yada Dura ace komponenetli bisikletler saniyorum , ucuk fiyatlara gidecek pazarda. hele ki bunlarin DI2'lu olanlari da eklenirse :(
Tarihi yazmak büyük devletlerin işi. Ben sadece satır aralarını okudum o dediklerimi yazdım. Shimanonun yerinde olsam, 1 milyon di2 üretip tanesini 1000 dolara satıp tanesinden diyelim 500 dolar kazanacağıma, 10 bin adet üretir, 10bin dolara satar, tanesinden 9500 dolar kazanırım. Dünyada di2 yi 10k usd verip alacak 10bin adam bulunur. Kafam rahat olur.

Bugün Performans bisikletin Çankaya Hoşdere mağazasına gittim. Amacım 54 kadro bir Mosso Cavalier 700 sora bakmaktı. Hemen her rengi mevcut olduğu gibi 5000 lira internet fiyatlı bisikleti 4500 liraya satıyorlardı. Üstelik aynı modelin claris setlileri de var ellerinde, bunları da 4000 liraya bırakıyorlar. Elbette bu dediğim nakit veya tek çekim fiyatları. Ama konuşulduğu zaman, bir miktar peşinat vererek aynı fiyat üzerinden taksit yapabileceklerini de söylediler.
Büyük zam öncesi dikkatinize sunuyorum.

btwin yol bisikletlerine halen zam gelmedi sanırım, ne zaman gelir? ne zamana kadar alacaksam almalıyım?

btwin yol bisikletlerine halen zam gelmedi sanırım, ne zaman gelir? ne zamana kadar alacaksam almalıyım?
Sanırım bunun tek cevabı 3 vakte kadar :) Ama gün mü, hafta mı, ay mı belli olmaz.

20201222_024145.jpg

@phrygian ve dizi beklenen finalini yaptı.. zam gelmeden tekrar stoğa girmez gibi :hoop:

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@qtay tüh be, ben de rc120'yi kovalıyorum umarım o da böyle olmaz :d
@qtay şimdi baktım müjdemi isterim, biri 4400 biri 6000 olmuş. tokat gibi valla.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
Rc 500 istiyordum ama L boy yoktu. Sabah koşarken dedimki, rc120 iyidir günlük binmelik bisiklet bakıyorum sonuçta.. Eve geldim Decathlob sitesine girdim ve sürpriz! Emeği geçenlere çok güzel dileklerimi ilettim..

Tarihi yazmak büyük devletlerin işi. Ben sadece satır aralarını okudum o dediklerimi yazdım. Shimanonun yerinde olsam, 1 milyon di2 üretip tanesini 1000 dolara satıp tanesinden diyelim 500 dolar kazanacağıma, 10 bin adet üretir, 10bin dolara satar, tanesinden 9500 dolar kazanırım. Dünyada di2 yi 10k usd verip alacak 10bin adam bulunur. Kafam rahat olur.

Peki o 10 bin insana sattınız sonra ne yapacaksınız? Pazar sıfıra indi bitti.

21 Ekim'de Dahon Vitesse D8 aldım 3.870,00-TL'ye. Birkaç hafta içinde 4.000,00, 4.300,00 oldu derken şu an 5.000,00-5.500,00-TL'den satılıyor. İlk bakım ve ayar için götürdüğümde, 2021 modellerinin 6.500,00-TL'den geleceğini söylediler...

Peki o 10 bin insana sattınız sonra ne yapacaksınız? Pazar sıfıra indi bitti.
Seneye yeni modelini çıkartacağım. Bisiklet forumu takip edin hele, sürekli yenileme peşinde insanlar. Moda gibi düşünün, gucci armani gibi. Pazar asla sıfırlanmaz.

Shimano'ya söyleyelim bunu haberleri olsun.

10 bin dolar 76.000 TL .

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri