Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Bazı modellerin çıkmama nedeni shiamonun bu sene talep dolayısı ile yetiştirememesi de olabilir. Özellikle üst seviye grupsetlerde. Şu anda sipariş verilse 400 gün sonraya gün veriyormuş.

Makaleden alıntı:

"Shimano has been talked about the most, being by far the largest component manufacturer in the world and multiple bike brands have told me that they're having to place orders for Shimano components up to 400 days in advance. That's over 13 months!"

Scudo
Bazı modellerin çıkmama nedeni shiamonun bu sene talep dolayısı ile yetiştirememesi de olabilir. Özellikle üst seviye grupsetlerde. Şu anda sipariş verilse 400 gün sonraya gün veriyormuş.

Makaleden alıntı:

"Shimano has been talked about the most, being by far the largest component manufacturer in the world and multiple bike brands have told me that they're having to place orders for Shimano components up to 400 days in advance. That's over 13 months!"
İşte şimdi çakma şhimano üretmenin tam zamanı.

carraro ne zaman açıklar acep.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
carraro ne zaman açıklar acep.
Denizli accel bayi 2 ay önce ''carraro pazartesi zam yapacak.'' Demişti. Dedikleri gibi de oldu ancak söyledikleri zaman sadece %10 zam yapıldı illaki tekrar bir zam yapacaklardır, bekleyip göreceğiz.

İşte şimdi çakma şhimano üretmenin tam zamanı.

Çakma şimano'ya yapacağımız yatırımı geri alana kadar adamlar 3 fabrika daha açar. Microshift ve diğer üreticilerin bu durumu fırsata çevirip pazara dalması lazım. Ellerinde Advent X gibi süper bir grupset varken satamamaları büyük başarı.

Çakma şimano'ya yapacağımız yatırımı geri alana kadar adamlar 3 fabrika daha açar. Microshift ve diğer üreticilerin bu durumu fırsata çevirip pazara dalması lazım. Ellerinde Advent X gibi süper bir grupset varken satamamaları büyük başarı.
aslında üst grup bisikletlerde başarılı olabilirler. ben mesela o markayı bilmiyorum bi tek sramı biliyorum kaliteli diye. ama o segment bisikletlere ilgi duyanların hemen hepsi biliyodur. marka güven problemide pek olmaz.

Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı. Üretmek satmak , devam ettirmek.

Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı. Üretmek satmak , devam ettirmek.

Aslında sermaye ve iyi bir ekip olduktan sonra Shimano'ya rakip olmasa bile hatırı sayılır bir marka yaratmak zor değil. Ancak ülkedeki hukuk sistemine güvenip insanlar yatırım yapamıyor. Onun yerine yurt dışına kaçırıp oralarda yatırım yapıyorlar ve ülke hem ithalat yapmaya sürükleniyor hem de istihdam yaratamıyor :(

Bu konularda her zaman söylediğim şeyi yine söyleyeyim "tutan mı var"?

Hayatımda son 5 yılda aldığım en mantıklı kararın zam gelmeden bisiklet almak (Yalnızca 40 gün önce)olduğunu üzülerek görüyorum. Üzülerek diyorum zira parasını biriktiren, denkleştirmeye çalışan insanlar olduğunu görüyoruz illa ki. Bu arada son 5 yılda aldığım en mantıklı karar derken buna evlenmek de dahil:koptum::komik:

Yok lafta her şey yapılır ama olay asıl işi yapmaya geldi mi pek kimse kalmaz manasında :)
karnı aç olan insanın fikir üretmesini beklemezsınız ama :) insan önce gereksinimlerini giderecek sonra sanat, kültür, yenilik, değişim ve fikir üretme peşine düşecek. Yani söylediğiniz laf yersiz bence :D direk tutan mı var demekle işin içinden sıyrılmak doğru değil. Eleştirince de elimize bişey geçmiyor tabi orası ayrı konu ama en azından susmak yerine konuşarak çevremizdeki bir insanı bile bilinçlendirsek bazı konularda kardır. Devlet halk için bişey yapacak olsaydı onyıllardır yapardı. halkın kendini kurtarmasından başka çözüm yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
(link)

Bu kask 200 bandında değil miydi ya?
Piyasaya göre ucuz dediğimiz Decathlon'da bile fiyatlar inanılmaz olmuş sitede daha fazla dolaşmaya korkup çıktım. Decathlon piyasaya göre ucuz olduğundan bu denli yüksek zamlar yapıp piyasaya yetiştiyse pek bir şey diyemem ancak zaten pahalı olan diğer firmalar da benzer oranda zamma giriştiyse/girişecekse Türkiye'de bisiklet hobisinin bittiğinin resmidir.

• Beğen
Yurt dışı satış fiyatı 19 pound olan bir hoparlöre 580 lira fiyat yazıyorlar bizimkiler. Zaten pek optimist biri değildim ama artık 2021’e gerçekten de hiç ümitli bakamıyorum. Alım gücümüz yerlere düşecek, sıkı sarılın karbon bisikletlerinize

bu konuya ilave etmek isterim ki ; su an Çin pazarindan gelecek urunlere de extra extra zamlar yapilacaklardir. su an Cin'den daha 15 gun oncesine kadar
3500-3850.-usd ye gelen bir 40'HC konteyner bugun itibariyle 10.000.-usd 'lere ancak gelebiliyor ve Subat'a kadar da buradan daha da yukselebilir ancak dusus olmaz beklentimiz var.

• Beğen
Yıl sonunda Shimano'nun bir %5 lik zam daha yapacağı söyleniyordu Peugeot bisiklet toplantısında. Büyük ihtimalle o da bu hafta ya yapılır ya da yapılacaktır.

• Beğen
2020 Ekim'in ortalarında aldım 4.500 TL daha 2020 gelmeden 6.000 TL (link) bisiklet almayı düşünen kişiler bence kararlarını netleştirip kısa sürede hareket etmeleri maddi olarak avantaj sağlayabilir. zira 2.el araç fiyatlarındaki baştan sona saçmalık olan fiyat yaklaşımları bisikletlere çokta uzak değil!!!
gerçekten çok güzel bir ürün! bilgilendirme için teşekkürler. merak edenler için buyurunuz ADVENT X Official Websites >>> (link)

Shimanu olur, shimono olur. İlk bakışta karne bisikletlerinde sonra seçkin mahalle tamircilerinde. Abi bi de shimanu var, aynı fabrika üretiyor abi, vosvagen seat skoda hesabı yapıyor abi. Shimano pahalı, bu aynı tornadan çıkıyor yarı fiyatına klasik taktikle epey iş görür hatta, afganistana, rusyanın bazı eyaletlerine, ortadoğuya katırlarla sevkiyat edilir, organik bir şekilde.

Geri