qtay
Daimi Üye
- Tepki
- 352
- İsim
- Kutay
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Acaba Peugeot bisikletler ne zaman piyasaya sürülecek ve onlara yapılan zamlar hakkında bir bilginiz var mı?Yıl sonunda Shimano'nun bir %5 lik zam daha yapacağı söyleniyordu Peugeot bisiklet toplantısında. Büyük ihtimalle o da bu hafta ya yapılır ya da yapılacaktır.
%40 oranında zamlar. Yeni modellerin ise Nisan ayı gibi piyasaya çıkacağı söylediler.Acaba Peugeot bisikletler ne zaman piyasaya sürülecek ve onlara yapılan zamlar hakkında bir bilginiz var mı?
en son merida da bunu demişti bana sonuç olarak 2020 modelini göremedik 2021 i o yüzden sormuyorum süpriz olsun%40 oranında zamlar. Yeni modellerin ise Nisan ayı gibi piyasaya çıkacağı söylediler.
İthal markaları unutmak gerekiyor artık. Maalesef firmalar bu operasyona maliyet olarak sıcak bakmadıkları için bir bir çekiliyorlar.en son merida da bunu demişti bana sonuç olarak 2020 modelini göremedik 2021 i o yüzden sormuyorum süpriz olsun
Bencede abi ben hiç kulanılmamış peugeot r 13 denk getirdim zincirde yağ bile yoktu fiyat 4500tl sıfır fiyatı ise 7900 tl falan dı en sonİkinci ele yönelmek hiç olmadığı kadar mantıklı. Önümüz kış, bisiklet sezonu bitti. Bu sezonda bisiklet fiyatları her yıl düşer. Bunun üzerine paraya sıkışan, acil ilana koyan satıcıların sayısının da hiç az olmadığını ekleyin. 2. el candır şu zamanda Örnek:
Merida scultura 200 kendi sitesinde 1000 liralık indirimle 7450 lira! İkinci elde 2017 modelleri 2500 liraya kadar bulunabiliyor Sıfır almak akıl karı değil şu an
Tam adı ne olarak geçiyor bulamadım bir türlü(link) buraya girin aradan bakın istediğiniz bisikleti bulunca yeni sekme olarak açabilirsiniz. Yeni gravel modelini de eklemişler.
253496 dosyayı görüntüle
Evet biraz dikkatli bakınca fark ettim güzel bisikletler var gravel serisinde ama sanırsam bu 022-042-052-062 serilerinde bir yenilemeye gitmemişlerTam adı ne olarak geçiyor bulamadım bir türlü
Tam adı ne olarak geçiyor bulamadım bir türlü
Evet biraz dikkatli bakınca fark ettim güzel bisikletler var gravel serisinde ama sanırsam bu 022-042-052-062 serilerinde bir yenilemeye gitmemişler
Acaba fiyatlar ne zaman güncellenecek carraronun mantıken G6 full karbonsa 12k üstü olur bence
Renklerı guzeldı carraronunÇok fazla iyimser bir beklenti olmuş bu. Bisan 2021 fiyat listesinde GRX600 donanımlı alüminyum kadro Alltrail 12.390 TL olarak görünüyor.
Carraro G6 Pro modeli full karbon kadro ve 1x çekiş sistemi ile en az 15-18K olacaktır. Nihayet o korkunç renk tasarımından vazgeçmiş olmaları ise sevindirici.
Bence de rebkli bir havası vardı ama G6 daha boyle profesyonel kullanıma hizmet ediyor ve rengi, görüntüsüde o şekilde kadro geometrisi ve tasarımı da farklıRenklerı guzeldı carraronun