Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

pandeminin başında 500 lira öğrenci kredimle 250 tlye (link). yakında bütçem yetmeyecek :D

Scudo
Yıl sonunda Shimano'nun bir %5 lik zam daha yapacağı söyleniyordu Peugeot bisiklet toplantısında. Büyük ihtimalle o da bu hafta ya yapılır ya da yapılacaktır.
Acaba Peugeot bisikletler ne zaman piyasaya sürülecek ve onlara yapılan zamlar hakkında bir bilginiz var mı?

Acaba Peugeot bisikletler ne zaman piyasaya sürülecek ve onlara yapılan zamlar hakkında bir bilginiz var mı?
%40 oranında zamlar. Yeni modellerin ise Nisan ayı gibi piyasaya çıkacağı söylediler.

ben yeni yarış bisikleti almayı planlıyorum bütçem 8 k zorlarsam 1o k ya çıkartırım ama zam gelirse istediğiim model bisikleti alamıyabilirim bu gidişle

en son merida da bunu demişti bana :D sonuç olarak 2020 modelini göremedik :) 2021 i o yüzden sormuyorum süpriz olsun
İthal markaları unutmak gerekiyor artık. Maalesef firmalar bu operasyona maliyet olarak sıcak bakmadıkları için bir bir çekiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Mosso sitesinde fiyatlar kaldırılmıştı ve şimdi aynı fayatlar tekrar yazılmış üzerine bir zam daha gelecek mi acaba anlamadım. Satış yapan çoğu firma zamlı satıyor çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
İkinci ele yönelmek hiç olmadığı kadar mantıklı. Önümüz kış, bisiklet sezonu bitti. Bu sezonda bisiklet fiyatları her yıl düşer. Bunun üzerine paraya sıkışan, acil ilana koyan satıcıların sayısının da hiç az olmadığını ekleyin. 2. el candır şu zamanda :ssrtcbya: Örnek:
Merida scultura 200 kendi sitesinde 1000 liralık indirimle 7450 lira! İkinci elde 2017 modelleri 2500 liraya kadar bulunabiliyor :snzdglsn: Sıfır almak akıl karı değil şu an
Bencede abi ben hiç kulanılmamış peugeot r 13 denk getirdim zincirde yağ bile yoktu fiyat 4500tl sıfır fiyatı ise 7900 tl falan dı en son
Bence zamdan önce bisiklet bulabilirmiyiz bunu tartışalım kü bulduğumuz bisiklet claris seviset olsada fiyata tahminimce 4 bin TL

Acılmadı bu bende. Altınada birisi teşekkür etmiş acaba carraro mu kaldırdı?

Dosyalar

• IMG_20210110_004037.jpg
    IMG_20210110_004037.jpg
    148,5 KB · Okunma: 66
  • Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Acılmadı bu bende. Altınada birisi teşekkür etmiş acaba carraro mu kaldırdı?
(link) buraya girin aradan bakın istediğiniz bisikleti bulunca yeni sekme olarak açabilirsiniz. Yeni gravel modelini de eklemişler.
1610228822230.png

(link) buraya girin aradan bakın istediğiniz bisikleti bulunca yeni sekme olarak açabilirsiniz. Yeni gravel modelini de eklemişler.
253496 dosyayı görüntüle
Tam adı ne olarak geçiyor bulamadım bir türlü
Evet biraz dikkatli bakınca fark ettim güzel bisikletler var gravel serisinde ama sanırsam bu 022-042-052-062 serilerinde bir yenilemeye gitmemişler

Gravellerda bir değişim yok gordugum kadarıyla. Yenı model eklenmıs ıkı adet bırısı karbon full. G2 den bıraz kırpıp fıyatı uygun yapsalardı barı :D 0-2-4-4pro ve 6 modellerı varken 0- 2ve 4 üzerinde oynana yapılabılırdı bence :) bakalım artık ıkıncı el kovalayacagız yarın aksılık olmaz ıse merıdayı satıyorum

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.

Evet biraz dikkatli bakınca fark ettim güzel bisikletler var gravel serisinde ama sanırsam bu 022-042-052-062 serilerinde bir yenilemeye gitmemişler

(link) Gravel modelleri

1610236806355.png

Ayrıca biraz daha arazi tipi tur modeli var (link) Galiba henüz çizim görseli yüklü.
Bir de şöyle bir model var (link)

Ayrıca dirt jump modelleri de çıkartmışlar. Ürün yelpazesini genişletmeleri güzel olmuş, tabi bunlarında fiyatları ve kadro boyu seçenekleri da önemli olacaktır.

Dosyalar

• 111111.JPG
    111111.JPG
    170,6 KB · Okunma: 44
  • 111112.JPG
    111112.JPG
    184,6 KB · Okunma: 43
Acaba fiyatlar ne zaman güncellenecek carraronun mantıken G6 full karbonsa 12k üstü olur bence

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Acaba fiyatlar ne zaman güncellenecek carraronun mantıken G6 full karbonsa 12k üstü olur bence

Çok fazla iyimser bir beklenti olmuş bu. :) Bisan 2021 fiyat listesinde GRX600 donanımlı alüminyum kadro Alltrail 12.390 TL olarak görünüyor.

Carraro G6 Pro modeli full karbon kadro ve 1x çekiş sistemi ile en az 15-18K olacaktır. Nihayet o korkunç renk tasarımından vazgeçmiş olmaları ise sevindirici.

Çok fazla iyimser bir beklenti olmuş bu. :) Bisan 2021 fiyat listesinde GRX600 donanımlı alüminyum kadro Alltrail 12.390 TL olarak görünüyor.

Carraro G6 Pro modeli full karbon kadro ve 1x çekiş sistemi ile en az 15-18K olacaktır. Nihayet o korkunç renk tasarımından vazgeçmiş olmaları ise sevindirici.
Renklerı guzeldı carraronun :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
Keşke bu sene yol bisikletlerinde bir değişikliğe gitselermiş geçen sene ki tasarımlara bir türlü alışamadım sırf bu yüzden yeni bisikletimi istemeye istemeye peugeottan almak zorunda kalıcam carraro kullanmama rağmen☹️

Yol serisinde bir değişiklik yok sanki, ben mi gozden kaçırdım?

Aero değil klasik yuvarlak borulu bisiklet istiyoruz. Büyük çoğunluk yarışmıyor.

Geri