Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

@eakbas G4 e o kadar para veren adam kendini pro hissetsin diye koymuşlardır o ismi.
Ucuza G2 var alan yok, her gun aklimi celiyor git bana iyi bir lastik bir de jant al diye. Oteki yanim da diyor ki az daha sabret trainer bisikleti yaparsin diye. Ama hanim faktoru var, satmazsam isim zor😆

Scudo
Ucuza G2 var alan yok, her gun aklimi celiyor git bana iyi bir lastik bir de jant al diye. Oteki yanim da diyor ki az daha sabret trainer bisikleti yaparsin diye. Ama hanim faktoru var, satmazsam isim zor😆
Allah sağlıklı mutlu ağıztadı ile uzun ömür versin size birlikte. Ancak çok iyi bir avukat tanıyorum :)

Herkese merhabalar. Sizlere bu bir kaç saat içinde yaşanmış bir olay anlatmak istiyorum . Bir arkadaşım Kross Vento 1.0 model bisikleti beğendiğini almayı düşündüğünü söyledi. Ben de eğer isterse Denizli bayisindeki arkadaşla merhabamızın olduğunu, kendisini arayıp fiyat konusunda yapılabilecek bir şey olup olmadığını sorabilirim dedim. Bakın burası ''çokomelli '' . Bike Store'nin sitesinde bisiklet 4680 tl'den indirilmiş vaziyette 3500 tl (yaklaşık rakam kuruşu kuruşuna aklımda kalmadı ) idi .Bisikletçi arkadaşı aradım bisikletin modelini ve fiyatını kendisine söyledim . Satıcı arkadaş dükkanda olmadığını , dükkana geçince bana döneceğini söyleyip telefonu kapattı. 15 dk sonra kendisi bana döndü ve dedi ki : Abi bisiklet 3990 tl .. Nasıl yani dedim? 15 dk önce 3500 tl olan bisiklet 15 dk sonra 3990 tl olur? Açıklaması şöyleydi.. Abi bisikletin bana gelişi o fiyattan değil , bisiklet 3990 tl 100 tl almam ve senin için bir de pedal takarım son yapabileceğim bu.. Bu arada Bike STORE sitesinde bisikletin fiyatını 4990 tl olarak güncelledi indirim oranını düzenledi ve yeni fiyat olarak ta 3990 tl'yi yapıştırdı . Sağolsun Denizli'deki arkadaş Bike STORE' yi arayıp sitedeki bisikletin fiyatını da kendi dediği rakama fiksletmiş. Bunun üzerine ben de Denizli bayisindeki arkadaşa dedim ki : Peki sana bisikletin geliş fiyatı farklı olabilir ( esnaf ağzı ) de niye Bike STORE 'yi arayıp fiyatı değiştirttin ? Bisikletin fiyatı sen de uygunsa senden ; Bike STORE 'da uygunsa oradan alırdık dedim. Yani biz 3500 tl 'den biraz iskonto alabilir miyiz derken Denizli'deki bisikletçi arkadaşın kıvrak manevrası sonucu bisikleti almaktan vazgeçtik. Allah çarşılarına pazar versin.
(link)

Son düzenleme:
Ağırlık ve maşa için fiyat iyi ama çok anlamasam da donanım en alt seviye kendi düşüncem değmez (3500de dahil) .

Ağırlık ve maşa için fiyat iyi ama çok anlamasam da donanım en alt seviye kendi düşüncem değmez (3500de dahil) .
3500 tl 'ye karbon maşalı bildiğiniz başka markalar varsa tavsiyelerinize açığız. Bahsi geçen bisikletin lastiğinin çifti 520 tl idi en son.

Bende 3500 e bişey alabilirsiniz demedim olay sadece lastikle bitiyorsa evet çok haklısınız ileride donanım eksikliğini yaşayıp yükseltmek istediğinizde bir bisiklet parası daha vermek size mantıklı gelebilir tabiki. Ayrıca tartışma içinde yazmadım üslübunuza dikkat edin lütfen

Bende 3500 e bişey alabilirsiniz demedim olay sadece lastikle bitiyorsa evet çok haklısınız ileride donanım eksikliğini yaşayıp yükseltmek istediğinizde bir bisiklet parası daha vermek size mantıklı gelebilir tabiki. Ayrıca tartışma içinde yazmadım üslübunuza dikkat edin lütfen
Ben de tartışalım diye yazmadım. Tavsiyelerinize açığız demenin üslupla da ilintisini kuramadım. Yine de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

İşin sakıncalı kısmı şu anda komponent bazında da stok problemi var. Firmalar kadroyu alıyor ama aktarıcıyı rubleyi almak istese de alamıyor çünkü üretim yeterli seviyede değil :krktm:
Eh yurt dışında milyonlarca bisiklet satılıyor. Bizde toplasan kaç yüz bin adet bisiklet satılacak bu fiyatlara? Öncelik oralar olur ki buralara anca sıra gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ülke ekonomisi tam biraz toparlanır mı derken MB başkanı istifası, 200 baz puan faiz artışı derken yine belirsiz bir döneme yolculuk yapıyoruz. Bisiklet firmalarının kucağına düştük resmen.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ali Eren
Ülke ekonomisi tam biraz toparlanır mı derken MB başkanı istifası, 200 baz puan faiz artışı derken yine belirsiz bir döneme yolculuk yapıyoruz. Bisiklet firmalarının kucağına düştük resmen.

Hangi istifa? 😅

Bisiklet fiyatlarını görünce a101e gelecek 2000 liralık elektrikli bisikleti mi alsam demeye başladım, f/p ürünü bisiklet yok, bu yazı da pas geçicez anlaşılan.

2000 liraya elektrikli bisiklet mı olur?
A1Vcrz.jpg

Max hızı hariç çok mantıklı geldi. Bu fiyat aralığındaki bisikletlerde angel eye led, stop led, sepet hediye eden görmedim :)

@recklesstr Saklamak için kapalı garajım olsa kesinlikle alırdım. İlçe içinde ufak tefek iş halletmelik süper bir alet.

(link) Carraro yeni fiyatları açıklamış.

Carraro CRT World tour fiyatları geçen sene 7200 TL iken nerelere geldi.

• Beğen
Tepkiler: everhard
@iogee
Maalesef ben de ondan bahsedecektim. Carraro crt world 7200 den 11.100 liraya yükselmiş. Bu tamı tamına %55 zam demek.
Ama bununla da kalınmamış. Magura hidrolik v fren yerini Shimano hidrolik disk e bırakmış (magura daha pahalı bir sistem). Satori Zone kelebek gidon gitmiş yerine xlc konulmuş. Tubus marka ön park ayağı tamamen kaldırılmış. Sanırım bir de sele ve gidon boğazında downgrade var.... Yani gerçek artış yüzde 55 ten de fazla.
Ayrıca geçen yıl 6200 lira olan race 062 de 9300 lira artık...
Beklentilerin oldukça üzerinde zamlar oldu. Üstelik hala bisiklet bulunmuyor. Çoğu bayi liste fiyatının yüzde 10 kadar üzerinde satıyor.

Kron xc150 giriş seviyesi modeliyken şuanda sitesinde 2021 bisikletleri olarak xc75 ve xc100 modelleri gözüküyor. 10 seneye kadar xc mutlak değer içerisinde -75 modelini çıkartırlar.
XC100 giriş seviyesi ama xc75 bildiğin çocuk bisikleti. Sanırım bu gidişle xc eksilere de giderler ahahahahahah

Adam akıllı bir başlangıç MTB'si için 3000 tl en az çıkması gerekiyor hangi marka olursa olsun :(

Zam yaparsın anlarım da, aynı modelin rengini dahi değiştirmeye tenezzül etmeden zam yaparsan onu anlamam.
Carraro da bitmiş artık geçen sene 6800 olan 062'ye 9200 yazmışlar yuh.

Geri