Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

şuan 1 usd 8.5tl ortalama 1000 usd 8488 tl yapıyor peki seneye 1 usd 8.5 tl kalacak mı ? ben pek zannetmiyorum :( dua edelim de hiç zam gelmesin hocam ne dolara ne bisiklete vede diğer şeylere
Beni tl nın durumu ilgiledirmiyor. Yüzde 5 artar dolar bazında. O kadar.

Scudo
Aslında öyle. Ama sıfırı 5200 lira olan (normal bir zamanda nakite 4700 gibi bir rakama alabileceğiniz) sora setli Carraro 042 ye 4800 lira ikinci el fiyatı yazınca konuşacak bir şey kalmıyor.
Aynen. Arz talep dengesizliği kara borsayı getiriyor malesef.

Önümüzdeki hafta dan sonra çok zam gelir mi? Daha doğru bir soru bence.
şaka değil ama bu ben son 2-3 haftadır sürekli siteyi kontrol ediyorum :D yani piyasaya göre yüksekten fiyatlandırma yapsalarda yükseliş yine devam ediyor. gelir bence yakın zamanda bi güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Arkadaşlar 1 yada 2 aya bisiket almayı düşünüyorum. ensonki bisikletimi 2015 yılında satmıştım. o zaman carraro sportive 225 hastasıydım. hala popülermi?
alınırmı?

Merhaba, 225 değilde sportive 324 yeni modelini beğendim.
1622491046290.png
bunlardadamı stok sorunu var🙄
bu arada 325 modelide var aralarında çok büyük fark varmı ki?
1622491065323.png

Merhaba, 225 değilde sportive 324 yeni modelini beğendim.
265778 dosyayı görüntüle
bunlardadamı stok sorunu var🙄
bu arada 325 modelide var aralarında çok büyük fark varmı ki?
265779 dosyayı görüntüle
arkadaşla wp den konuşuyorum alttaki cümleyi kurdu . galiba bunların stoğu var oda 328 almayı düşünüyor. bizim ilkdeki bayı bunlar var istersen getirteyim demiş arkadaşa. oda 225 alacaktı şuan yok, giantın roam 2 idi galiba oda yoktu.

"325 327 328 anında yollarım diyormus"

• Beğen
Tepkiler: Panzehir
hocam farklar neler ben biraz bisiklet bilgi konusunda cahilimde...

hocam farklar neler ben biraz bisiklet bilgi konusunda cahilimde...
bende pek bilgili sayılmam. ama yukarıdaki modellere göre fark soruyorsanız grup setten öteye geçmiyor genelde. sele belki biraz değişir en üst modellerde karbom maşa var diye biliyorum. bunlarda zaten gözle görünen farklar. genel anlamda grup setler değişiyor fren sistemleri değişiyor v yada disk gibi.

• Beğen
Tepkiler: Panzehir
Oldu olacak Japonic Trade’e bastıralım Japonya’dan bize toplu bisiklet göndersin gemiyle. Şöyle 15-20 kişi birleşsek bi konteyner kapatırız. 😜

Japonic bile ülkeyi terk etmeye hazırlanıyor. Bezdirmişler onu da

Konumuz bisiklet tabii ki ama,

aldığımız herşeye özellikle de temel gıdalara bile şaşılası derecede devamlı zam gelirken,

almama seçeneği bile kısa bir süre sonra çare olmaktan çıkacak ve maalesef çoğu ürünün adını sanını bile unutacağız bu gidişle :(

Forumda bu satırları yazan ve okuyan çoğumuzun kullandığı iyi kötü bisikletlerimizin model yılı artık sabitlenecek uzun süre için. Hatta 2021 sonrası modelleri sadece futbolcular alabilecek artık.:koptum:

Çalışıp para kazanan bizler için bile yeni bir bisiklet, bir çocuğun babasından beklediği karne hediyesi ihtimalinden bile az artık...

Bizi geçtim de çocukların bisikleti olsun bari gelecek yıllarda...

yıl başından sonra çok zam gelirmi?
Ülkenin açılma planı 1 gün öncesinden yapılıyor , hiçbirşey garanti değil , planlarınızı günlük haftalık yapın , herşey muallakta , dolar yarın 10 tl olmaz diyemez kimse , o kadar stabilizasyonunu kaybetmiş bir ülke ki Türkiye , üzülüyorum şahsen.

Otomobil piyasasına benzer bir şekilde 2. el bisiklet toplayan dükkanlar ortaya çıkmaya başladı arkadaşlar, bu işin nereye gideceği belli elinizde olana sahip çıkın yoksa bütçenize uygun bir bisiklet alıp sevgi ile besleyin onu :)

Yine son gittiğim bi bayi ile corelli goat 2 hakkında konuştuk. Açıkca şunu söyledi “şu an sitesinde 5500₺ fiyatı var ama ben elimdeki ürünü satmıyorum çünkü 8000₺ olacak fiyatı.” Bunu bi beklenti olarak değil liste fiyatı bu olacak diye de iddaa etti.
Normal şartlarda bu kadar büyük bi zam beklentisi ya da iddaası çok da inandırıcı değildir ama shimanonun sadece bi pedalı bile bu kadar zamanda böyle zamlanabiliyorsa diğer parçaları da illa ki zamlanacak. Buna etken gerek dolar kuru olsun gerek üretim ve lojistik alanındaki sıkıntı. Sonuç olarak bence durum vahim.

Bu mesajı Ekim ayında yazmıştım. Bugün aklıma geldi bir fiyatına bakayım dedim
Corelli Goat 2:
Trendyoldaki fiyatı 8550₺
Hepsiburadadakii fiyatı 8190₺

Geri