Goflet
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.553
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
dünyada topu topu 2 tane üretici var. piyasa 3 milyar dolar. apple senede 110 milyar dolar ciro yapıyor. ona göre düşün. tüm bisiklet sektörü hepi topu 3 milyar dolar.
12 gün önce yaptığım mesajdan alıntı.O zamana kadar bir kez daha zam gelmez inşallahBirinden borç alıp ,ne yapıp edip Aralık -Ocak gibi almalımıyım acaba 2.el bir bisiklet.
O halde ya claris alacağız ya da ne yapıp edip en azından üstte yazan fiyatlarla bulduğumuzu alacağız.Zira yeni sezonda zam gelmesi %1 milyar kesin olduğu için bu fiyatlarla almak bile karlı olacak@ahmet1914
Bu fiyatlar 2020 deki kur artışları henüz yansımamış, sadece yaklaşık %10 dolayında firma zammı geçmiş fiyatlar. Bu uçuk fiyatlardan yukarıdaki her hangi bir sora setli bisikleti almak isteseniz yok şu anda.
Yani yeni üretimler çıkınca bu mevcut fiyatlar +%25-30 konuşuluyor bayiler arasında. Özet durum fena. Dedikleri gibi olursa ki ben olacağını düşünüyorum, sora setli velespitler 5500-6000 bandında satılacak.
@Serkan Mıstınoğlu nun dediği gibi yaşasın en üst kalite yol bisikleti grup seti olan tiagra.
30'lu koli yumurta 25 TL. Bu zamanda yumurta alınmaz.
Abi zaten onu diyorum, babanız kendisi, eş, dost, torun için yetiştiriyor ama organik diye satanların çiftlikten farkı yok@mehmet.ali Babam memlekette 12 tane tavuğu var geçen gittiğimde ulan bunlara yedirdiğimle yumurta almaya kalksam daha ucuza yumurta yerim diyordu en son.