bayırniyazi
Aktif Üye
- Tepki
- 148
- İsim
- ...
Alumyum kuyruğuna girerdik diyenler utanır mı acaba279155 dosyayı görüntüle TREKTL 190.000₺ nin biraz altinda islem goruyor.Hafta sonu piyasalar kapaliyken yerel distribütör ler araciligi ile piyasaya kadro surulmus olabilir.Emtia fiyatlarinda da bir degisiklik yok.Raw carbon bir suredir yatay seyir izliyor zira.
İyi matematikçiyimdir, hatta çok iyiyimdir ama iyi müneccim olduğum söylenemez. Hangi gün olduğunu nereden bilekYüzde hesaplamasi iyi olan arkadaş yazarsa sevinirim ben surly kadrosunu getirirken 550 yuro civarında idi 672 euro olmuş yuzde olarak ne yapar bunu birde o gunun kurunuda atip turkcede hesaplayalim
Yüzde 20 olsa 110 yuro ama bu 122 yuro demek ki Yüzde 22 Avrupa enflasyonu. Beter ol evropa. Bizde bile enflasyon daha az.Yüzde hesaplamasi iyi olan arkadaş yazarsa sevinirim ben surly kadrosunu getirirken 550 yuro civarında idi 672 euro olmuş yuzde olarak ne yapar bunu birde o gunun kurunuda atip turkcede hesaplayalim
Bu soruda çok büyük şaşırtmaç var. Bu soruyu Tüik yöntemine göre hesaplarsak cevap 4 bilemedin 4.5 çıkar. Küsuratlı söylüyem de attığımız anlaşılmasın 4.37 diyelim.Yüzde hesaplamasi iyi olan arkadaş yazarsa sevinirim ben surly kadrosunu getirirken 550 yuro civarında idi 672 euro olmuş yuzde olarak ne yapar bunu birde o gunun kurunuda atip turkcede hesaplayalim
İyi matematikçiyimdir, hatta çok iyiyimdir ama iyi müneccim olduğum söylenemez. Hangi gün olduğunu nereden bilek
Yüzde 20 olsa 110 yuro ama bu 122 yuro demek ki Yüzde 22 Avrupa enflasyonu. Beter ol evropa. Bizde bile enflasyon daha az.
Bu soruda çok büyük şaşırtmaç var. Bu soruyu Tüik yöntemine göre hesaplarsak cevap 4 bilemedin 4.5 çıkar. Küsuratlı söylüyem de attığımız anlaşılmasın 4.37 diyelim.
Bahçeli'ye sorsak 40 yapar.Reyize sorsak 5 ten büyük der.
Bilemedim.Ben boş bırakıyorum. Çok şaşırtmaç var.
Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum. @necmeddin abiye bağlanalım.
Bir zam alameti geliyor demek ki.Salcano sitedeki fiyatları silmiş
Merakımı mazur görün bu kadar değerli kılan nedir bisikleti? Yani £12.500 olmasının sebebi? TL kısmını boş verdim zaten.Haftaya yeni bir rekor ile başlayalım Araç kredisi çekmek gerek buna...
278741 dosyayı görüntüle
Merakımı mazur görün bu kadar değerli kılan nedir bisikleti? Yani £12.500 olmasının sebebi? TL kısmını boş verdim zaten.
Hangi markanın bu clarisli bisiklet?Claris setli bisikletler 10K olmuş 2. elinde de zamlar hemen kendini göstermiş ki şahsen param olsa bile claris nasıl 10k olabiliyor sizce hak ediyor mu? Model yükseltme işi sanırım rafa kaldırılacak yeni yılda:/
Değerli olan Bisikletten çok para (dolar , euro vs ).Yoksa bu markanın bisikletleri üst düzey diye tabir edilen diğer markalardan daha üstün değil.Merakımı mazur görün bu kadar değerli kılan nedir bisikleti? Yani £12.500 olmasının sebebi? TL kısmını boş verdim zaten.
Ben Bisan'ın rx 9200 claris modellerine bakmıştım, direkt kendi sitelerinde değil ama internette bir çok yerde 8-10 bin tl gibi fiyatlar gözüme çarptıHangi markanın bu clarisli bisiklet?