Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Scudo
279155 dosyayı görüntüle TREKTL 190.000₺ nin biraz altinda islem goruyor.Hafta sonu piyasalar kapaliyken yerel distribütör ler araciligi ile piyasaya kadro surulmus olabilir.Emtia fiyatlarinda da bir degisiklik yok.Raw carbon bir suredir yatay seyir izliyor zira.
Alumyum kuyruğuna girerdik diyenler utanır mı acaba

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
Yerli firmalardan indirim müjdesi. Bisiklet firmalarımız bu hafta olmadı seneye indirim müjdesi verecekler. Şu an 13bin civarında bisikleti 9bin liradan bulursanız daha düşer ehere mehere diye beklemeyin. 15 olunca dövünürsünüz.

Yüzde hesaplamasi iyi olan arkadaş yazarsa sevinirim ben surly kadrosunu getirirken 550 yuro civarında idi 672 euro olmuş yuzde olarak ne yapar bunu birde o gunun kurunuda atip turkcede hesaplayalim

Yüzde hesaplamasi iyi olan arkadaş yazarsa sevinirim ben surly kadrosunu getirirken 550 yuro civarında idi 672 euro olmuş yuzde olarak ne yapar bunu birde o gunun kurunuda atip turkcede hesaplayalim
İyi matematikçiyimdir, hatta çok iyiyimdir ama iyi müneccim olduğum söylenemez.:ssrtcbya: Hangi gün olduğunu nereden bilek

Yüzde 20 olsa 110 yuro ama bu 122 yuro demek ki Yüzde 22 Avrupa enflasyonu. Beter ol evropa. Bizde bile enflasyon daha az.

Bu soruda çok büyük şaşırtmaç var. Bu soruyu Tüik yöntemine göre hesaplarsak cevap 4 bilemedin 4.5 çıkar. Küsuratlı söylüyem de attığımız anlaşılmasın 4.37 diyelim.
Bahçeli'ye sorsak 40 yapar.
Reyize sorsak 5 ten büyük der.
Bilemedim.Ben boş bırakıyorum. Çok şaşırtmaç var.
Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum. @necmeddin abiye bağlanalım.

0 almayı bazen düşünüyorum ama ultegra setli bisiklet bile 30 40 bin pek akıl işi gibi gelmiyor bana

3 subat 2019 tarinde alınan surly kadro fiyatindan bahsetmiştim evet bir tuhaf oldu zira telefondan foruma girme işkencesi çekiyorum sanirim bakanlardan etkilenip gozlerime bakın demem gerekiyordu :komik:
İyi matematikçiyimdir, hatta çok iyiyimdir ama iyi müneccim olduğum söylenemez.:ssrtcbya: Hangi gün olduğunu nereden bilek
Yüzde 20 olsa 110 yuro ama bu 122 yuro demek ki Yüzde 22 Avrupa enflasyonu. Beter ol evropa. Bizde bile enflasyon daha az.
Bu soruda çok büyük şaşırtmaç var. Bu soruyu Tüik yöntemine göre hesaplarsak cevap 4 bilemedin 4.5 çıkar. Küsuratlı söylüyem de attığımız anlaşılmasın 4.37 diyelim.
Bahçeli'ye sorsak 40 yapar.
Reyize sorsak 5 ten büyük der.
Bilemedim.Ben boş bırakıyorum. Çok şaşırtmaç var.
Telefon joker hakkımı kullanmak istiyorum. @necmeddin abiye bağlanalım.

Salcano sitedeki fiyatları silmiş

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Corelli'nin sitesini çalıştığım firma, tasarımını ve yazılımını ben yaptım. İlk fiyatlar yönetim paneli üzerinden revize ediliyordu, sonra fiyat değişiklikleri sıklaşınca Excel yükleyerek fiyat güncellecek bir yapı kurdum. En sonunda da fiyatların komple kaldırılması kararı alındı 😄

Merakımı mazur görün bu kadar değerli kılan nedir bisikleti? Yani £12.500 olmasının sebebi? TL kısmını boş verdim zaten.

Neredeyse her şeyde olan bir durum 3 milyon dolara da otomobil var 2 bin dolara 1000 dolara telefon da var 20 dolara da. 3 milyonluk arabanın durumu neyse aynı durum bisiklette de.

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Claris setli bisikletler 10K olmuş 2. elinde de zamlar hemen kendini göstermiş ki şahsen param olsa bile claris nasıl 10k olabiliyor sizce hak ediyor mu? Model yükseltme işi sanırım rafa kaldırılacak yeni yılda:/

Claris setli bisikletler 10K olmuş 2. elinde de zamlar hemen kendini göstermiş ki şahsen param olsa bile claris nasıl 10k olabiliyor sizce hak ediyor mu? Model yükseltme işi sanırım rafa kaldırılacak yeni yılda:/
Hangi markanın bu clarisli bisiklet?

Merakımı mazur görün bu kadar değerli kılan nedir bisikleti? Yani £12.500 olmasının sebebi? TL kısmını boş verdim zaten.
Değerli olan Bisikletten çok para (dolar , euro vs ).Yoksa bu markanın bisikletleri üst düzey diye tabir edilen diğer markalardan daha üstün değil.
Evet çok iyi bir teknoloji ile üretilmiş kusursuza yakın bisikletler bunlar. Üretim maliyetleri sonucu ortaya çıkan fiyat ,pazarlama vs bizim ülkemiz için çok sadece.( TL nin değersiz kalması)
Ha birde unutmadan bizde ben şu bisiklete biniyor diye caka atan tipler yüzünden ve bunun farkında olan satıcılar yüzünden bisiklet üretildiği ülkede dolar ile üretilip bize geldiğinde (şimdi bak nasıl oluyor diyen satıcı) doları euro yapıp üzerine kar marjını koyup +( devlet vergileri vs hiç söylemiyorum) satınca o mal çok değerli oluyor bazılarının indinde o sebepten bu marka da uçuyor fiyatlar. Çok değişkenli bir konu aslında. Nereden baktığınıza da bağlı. Size çok samimi olarak söyle bilirim ki bu konu üzerine kitap yazılır. Hatta bu markayı satan satıcı arkadaşın sitesine girin güncel kura bağlı spd ayakkabıları 12-13 bin bandında satılıyordu. Şuan bakmadığım için söyleyemiyorum. Artık çokta
merak etmiyorum. Zamanın da paramız ın yabancı paralar karşısında bir nebze olsun değerli olduğunu düşündüğümüz bir dönemde ben bu ayakkabılardan aldım. Şunu söyleyebilirim ki geçen yıl aldığım ayakkabıdan daha iyi değil ! Mala değerini biçen bizleriz birazda. Almasak o da bir daha satmaz ! Getirtmez .Ama alıyoruz maalesef vs vs..uzar gider bu konu. Saygılar... İyi yıllar....

Son düzenleme:
Buradan ülkemizdeki tüm sanayici ve esnafları (bisikletle ilgili olsun olmasın) saygıyla selamlarım. Hemen hemen hepsi bizleri yani tüketicileri düşünmektedir. Kesinlikle kinaye vb gibi söz sanatı yoktur.
İsteyene ispatlarım.Kendiniz de bu basit sonuca rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Geri