suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.116
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
O şeyi almaktan vazgeçmediğimiz müddetçe kar evet. Acı ama gerçek. Tavsiyem bölünebildiği kadar taksite bölünmesi yönünde olur.Olaya bakın, bir şey satın almak istesem bir ay öncesine göre ciddi zarar, ama bir ay sonrasına göre de kâr edeceğim? Kâr mı dedim???
Bence stokları sıfıra çekmeyenden de alışveriş yapsanız göndermeyebilirler. Stok kalmadı diyerek iade edebilirler. Bu ortamda ürünü (özellikle yüksek tutarlı olanlar) göndermek cesaret ister. Maliyetler saniyede değişiyor şu anda.Bu arada bir kaç mağaza internet stok bilgilerini sıfıra çekmiş durumda bekliyor.
2021 yazı bisikletçi diyalogları.
''Abi almışken kendini zorla Claris setli al derim ben.''
Söylediğiniz mantıklı. Ben de güvenemediğim yerlerde ön ve arka jant qr mandallarını açıyorum binip gitmeye çalışan olursa jantlar çıksın diye. Gerçi hoş bu sefer de jantları alır giderlerHırsızlıklar artacak gibi görünüyor. Yatırım tavsiyesidir: İyi kilit alın veya bisikletlerinizi evin içinde saklayın.
Markete, benzinliğe vs girdiğinizde bisikleti en sert viteste (arka en küçükte, ön büyükte) bırakın ki hırsızlar basıp gidemesin. Bisiklete binince bacakları patlayacak gibi olup devrilip düşsünler...
bunu çoğu zaman uyguluyorum bir kaç sn lik bırakmalarımda sti kolu bilen hırsız denk gelmez inşMarkete, benzinliğe vs girdiğinizde bisikleti en sert viteste (arka en küçükte, ön büyükte) bırakın ki hırsızlar basıp gidemesin. Bisiklete binince bacakları patlayacak gibi olup devrilip düşsünler...
Ben evin içinde bile bisikleti kilitliyorum. Vites olayını zaten 2-3 senedir o şekilde bırakıyorum.Hırsızlıklar artacak gibi görünüyor. Yatırım tavsiyesidir: İyi kilit alın veya bisikletlerinizi evin içinde saklayın.
Markete, benzinliğe vs girdiğinizde bisikleti en sert viteste (arka en küçükte, ön büyükte) bırakın ki hırsızlar basıp gidemesin. Bisiklete binince bacakları patlayacak gibi olup devrilip düşsünler...