Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2022 yılı bisiklet fiyat beklentileriniz

Olaya bakın, bir şey satın almak istesem bir ay öncesine göre ciddi zarar, ama bir ay sonrasına göre de kâr edeceğim? Kâr mı dedim???

Scudo
Olaya bakın, bir şey satın almak istesem bir ay öncesine göre ciddi zarar, ama bir ay sonrasına göre de kâr edeceğim? Kâr mı dedim???
O şeyi almaktan vazgeçmediğimiz müddetçe kar evet. Acı ama gerçek. Tavsiyem bölünebildiği kadar taksite bölünmesi yönünde olur.

Bu arada bir kaç mağaza internet stok bilgilerini sıfıra çekmiş durumda bekliyor.

Bu arada bir kaç mağaza internet stok bilgilerini sıfıra çekmiş durumda bekliyor.
Bence stokları sıfıra çekmeyenden de alışveriş yapsanız göndermeyebilirler. Stok kalmadı diyerek iade edebilirler. Bu ortamda ürünü (özellikle yüksek tutarlı olanlar) göndermek cesaret ister. Maliyetler saniyede değişiyor şu anda.

ülke üretim ekonomisine geçiyor. o nedenle bisiklet bulamazsanız üzülmeyin. 5 seneye düzelir.

2021 yazı bisikletçi diyalogları.
''Abi almışken kendini zorla Claris setli al derim ben.''

2021 için bunu öngörmüştüm. 2022 için fiyat beklentim yok, ama Claris'ten aşağı doğru sıralanan 3 modele daha ihtiyaç var gibi :D

Pazar günü house of bike gittim. Yıl başını beklemeden tüm bisikletlere %30 zam geleceği ve yıl başından sonra yine zam geleceği kesinleşti dediler. :(

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Hırsızlıklar artacak gibi görünüyor. Yatırım tavsiyesidir: İyi kilit alın veya bisikletlerinizi evin içinde saklayın.

Markete, benzinliğe vs girdiğinizde bisikleti en sert viteste (arka en küçükte, ön büyükte) bırakın ki hırsızlar basıp gidemesin. Bisiklete binince bacakları patlayacak gibi olup devrilip düşsünler...

bi bisikletçi ben 40 dediğimde "ne 40 ı 60" dediğinde inanmamıştım :D 50 nin altında gelmez diye düşünüyorum

İnanılmaz bir artış. Daha 2 gün önce 3500e ultegra 6600 set, karbon maşa Slr500 aldığımda iyi mi yaptım diye düşünürken hale bak...
Gerçi hurda, alüminyum fiyatları aşırı arttı. Keza kauçuk, plastik, pet, karton, naylon vs her şeyde felaket zam var.
Bisiklet zammı ile düşüncem ise motor, araba almanın pahalı kullanmanın maliyetli olacağı ve bisiklete olan talebin artacağı yönünde.
Talep arz dengesizliği ve bu inanılmaz enflasyon, kuru görünce içimden en az %50 %60 zam olarak geçiyor.
Yılbaşından sonra ise kademeli olarak daha da artar. Umarım yanılırım

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve ghostt
Hırsızlıklar artacak gibi görünüyor. Yatırım tavsiyesidir: İyi kilit alın veya bisikletlerinizi evin içinde saklayın.

Markete, benzinliğe vs girdiğinizde bisikleti en sert viteste (arka en küçükte, ön büyükte) bırakın ki hırsızlar basıp gidemesin. Bisiklete binince bacakları patlayacak gibi olup devrilip düşsünler...
Söylediğiniz mantıklı. Ben de güvenemediğim yerlerde ön ve arka jant qr mandallarını açıyorum binip gitmeye çalışan olursa jantlar çıksın diye. Gerçi hoş bu sefer de jantları alır giderler :D

bunu çoğu zaman uyguluyorum bir kaç sn lik bırakmalarımda :D sti kolu bilen hırsız denk gelmez inş :)

Bisiklet alamayacak ama bisiklet sahibi olan ben gibiler için, bisiklete en elzem yedek parçalardan ne lazım onun listesi ve bize maliyetine dair evirelim konuyu.
Dış lastik, iç lastik, fren teli ve pabucu, zincir yağı. Sanırım bu beşli, mevcudu götürmek için yeterli, hepsini birden iyisinden yenilemek bile sanırım artık tl olarak 4 haneli rakamlar.

Bisikleti bırakın da Allahtan yazın trainer'i almışım. Yoksa işim çok yaştı.

Ben evin içinde bile bisikleti kilitliyorum. Vites olayını zaten 2-3 senedir o şekilde bırakıyorum.

Son düzenleme:
Carraro fiyatları internet sitesinden açıklamadı henüz. Ancak belli internet satıcıları fiyatları baya bir arttırmışlar. G6 pro 26k, G4 20k gibi fiyatlar var. G2 de olur sanırım bir 12-13k.
Temmuz da 10 k ya aldığım aspect şu anda 15k. Yavaş yavaş fiyatlar açıklanmaya başlıyor. Henüz tam piyasa oturmadan bisiklet almayı düşünenler eski fiyattan bulduğu an bisikleti alsın. YTD.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri