Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Scudo
kaçırmam umarım.firil firil adam arıyorum tura çıkacak.

orhaniyede öğretmenim 1.ve 2. gün katılamam ama 3. gün datçadan katılsam sorun olurmu

• Beğen
Tepkiler: Altan Kalay
@Mesut Girgiç

Ya Mesut Abi keşke gelebilseydin. Bu bir forum buluşması gibi bir şey olsaydı. Seni tanımak ayrı bir zevk olurdu gibi geliyor bana. Olsun inşallah başka zaman.:)

Sevgilerimle

MFG(+)

• Beğen
Tepkiler: hhtatar ve Aydın
Sayin Can Bey,

Tuğrul beyden öğrenmiş olduğum ve detay bilgilerinide forumdan inceleyip, hayranlıkla hergün katılımcıların da arttığını gördükten sonra içim kıpır kıpır oldu.
Tanımaktan seref duyduğum bir çok dostlarım turunuzda olurda tanımadıklarımla da tanışmakla beraber pedallamanın heyecanını şimdiden hissetmek inanın hepimiz adına mutluluk verici olmaz mı ? sorusuna istinaden :)) EEEVVVVETTT BENDE (Allah'tan bir mani çıkmaz ise) GELİYORUM :)))

Hazırlanan organizasyonun kıymetini bilmemek mümkün mü? Tüm emeği gecen değerli arkadaşlara TUR sonuna kadar daim başarılarının devamını dilerken, katılımcılarında organizasyona karşı uyum içindeki katkılarından dolayı teşekkürlerimi en içten dileklerimle sunarım.

saygılarımla,

Aydın

Sıra- Ad Soyad ---- Şehir

1- A.Bülent YAMANER ---- İstanbul
2- Adnan CANGIR ---- Muğla
3- Afşin AŞERİ ---- Balıkesir
4- Ahmet Giray KÜTÜK ---- Ankara
5- Ahmet MUMCU ---- İstanbul
6- Ahmet TÜRKYILMAZ ---- İstanbul
7- Ali AKTAŞ ---- Denizli
8- Ali KIRBAŞ ---- Muğla
9- Alp MOR ---- Ankara
10- Alper GENÇALP ---- Denizli
11- Altan KALAY---- Muğla
12- Aylin KOÇ ---- İzmir
13- Aysel TUNA ---- Muğla
14- Behçet ATINÇ ---- İstanbul
15- Bilal KARACA---- Muğla
16- Bilge Kağan UZUN----- Muğla
17- Birsen AŞERİ---- Balıkesir
18- Bülent SAVRAN ---- Muğla
19- Cahide AKMAN ---- Denizli
20- Can DEDE ---- Nevşehir
21- Çağrı TOSYALI ---- İstanbul
22- Dilek BULUT---- Muğla
23- Dilek KÜÇÜKYELKENCİ---- İzmir
24- Ender ALICIOĞLU ---- Antalya
25- Ender YILMAZ ---- Denizli
26- Erdinç Haskaya---- Muğla
27- Fatih GÜÇLÜ ---- İstanbul
28- Fırat OKUTUCU---- Muğla
29- Gökhan AK---- Ankara
30- Gökhan TOPSAKAL---- İstanbul
31- H.Can DEMİREL---- Muğla
32- H.Hakan KOÇ---- İzmir
33- Hakan KÜÇÜKYELKENCİ---- İzmir
34- Hasan KOŞALOĞLU---- Ankara
35- Hayrettin ERSAN---- Muğla
36- Hüseyin SUDA---- İstanbul
37- Hüseyin TÜRKYILMAZ ---- Denizli
38- İlknur ALICIOĞLU---- Antalya
39- İsmail AKMAN ---- Denizli
40- Judy İSVAN---- A.B.D
41- Kayhan ÖZOĞLU---- Balıkesir
42- Kemal TECİMEN---- İstanbul
43- Kürşad ERİŞTİ---- Muğla
44- Levent SEVİL---- Muğla
45- Levent SÜNGER ---- Muğla
46- Lütfü ÇOLAK---- İstanbul
47- Mehmet TAHÇA---- Muğla
48- Muammer Güler---- Ankara
49- Muharrem KARADAĞ---- Antalya
50- Mustafa DİNÇ---- İzmir
51- Mustafa YENİÇERİ---- Muğla
52- Necati BİLGEN---- İstanbul
53- Necla HEIMAN ---- Almanya
54- Nezayet DİNÇ ---- İzmir
55- Nurten YİĞİT ---- Ankara
56- Osman İSVAN ---- A.B.D
57- Peter HEIMAN ---- Almanya
58- Raziye ERTAN ---- Ankara
59- Serkan TAŞDELEN ---- Erzincan
60- Süleyman ŞATIR ---- İstanbul
61- Şadan ÖKMEN ---- Muğla
62- Tuğrul MUTLU ---- İstanbul
63- Ümit TOSUN ---- Denizli
64- Ünsal EKMEKÇİ ---- Denizli

Değerli arkadaşlarım 13-09-2007 tarihi itibarıyla kayıtlarını şu ana kadar yaptıranların listesini sizlerle paylaşmak istedim.Kayıt ücretini yatırmış fakat listede adı olmayan arkadaşlarımız olabilir.Lütfen listeyi kontrol ederek bir hata varsa bana ulaşınız.

Organisazyon hazırlıklarının daha sağlıklı yapılabilmesi için kayıt tarihi 01-10-2007 tarihinde sona erecektir.Bu tarihten sonra üzülerek yeni kayıt almayacağımızı belirtmek istiyorum.

Geziye katılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kayıt ücretini yatırarak bana isimlerini yazdırsınlar.Organisazyon komitesine haber vermeden gelecek arkadaşlarımıza üzülerek belirtmeliyimki yardımcı olamayacağız.

Bilgilerinize...

Can abi slm.

Katılımcı sayısı hala 100 kişiyle sınırlı mı yoksa bi değişiklik var mı ona göre kaydımı yaptırıcam???

Sevgili tu duzenleyicileri.
Emekleriniz icin cok tesekkurler. Umarim unutulmaz bir ilk olacak. Turumuzu daha renkli hale getirmek icin size bir onerim var:
Uzun tur yapan arkadaslar gorsel bir sekilde resim, dia veya Power point'le tecrubelerini herkesle paylassin. Bu aksamlari toplaninca bir muhabbet, gosteri biciminde olabilir. Serkan arkadasimizin hatiralarini dinlemek icin sabirsizlaniyorum. Amacim Serkan'in hatiralarini sadece benimle degilde tum katilimcilarla paylasmasi.
Tur yapan arkadaslar yaptiklari turlari size bildirsin, sizde iclerinden en enteresan olanlarini secin ve bir dia gosterisi gibi hatiralari paylasalim.
Selamlar

Çok güzel bir fikir, Ataruh'un İran Hindistan turu, Serkanın Pedalla Türkiyesi, Gürsel Beyin Belçika gezisi, Bülent Bey'in Güneydoğu ve Amerika turu gibi turlar çok güzel olurdu. Eğer slayt gösterisi için bir şeyler ayarlayabilirsek olabilir. İlk toplantımızda bu konuyu ele alalım. Güzel fikir için teşekkürler...

Ahmet Mumcu bey in düşüncesine katılıyorum.
Hatta elimizde hazır bir sunum var.
Halen kayıt yaptırmamış ama tura kesin gelecek olan Hilmi Uysal'da mevcut. Diğer arkadaşların da yaptıkları geziler ile ilgili materyalleri yanlarında getirmeleri ve bizlerle paylaşımları gerçekten hoş olur.

Arkadaşlar merhaba,
Gezinin tarihi yaklaştıkça heyecan da artıyor galiba. Geçenlerde ülkemizden geçen Baltık Bisiklet grubundan Sigitas ile konuşurken Ahmet Mumcu adı geçti. Selamlarını ileteyim kendisine. Ahmet Mumcu'nun slayt önerisi aslında bizim de amaçladığımız ile örtüşüyor. Biz bu turu sadece bisikletle gezelim diye düzenlemiyoruz. Bu turu ülkemizdeki tüm bisikletçileri tanıyalım ve kendi aramızda organize olalım amacıyla düşünmüştük. Akyaka da böyle bir slayt gösterisi için arkadaşlarım Belediye Başkanı ile görüşecekler. Amerikadan Judy-Osman İsvan çifti ile Almanya'dan Heiman çifti de belki slayt gösterisiiçin hevesli olabilirler. Slayt gösterisi bisikletin uluslararası bir alt kültür olarak vurgulanması açısından önemli olur. Ahmet Mumcu'ya bu önerisi için teşekkür ediyorum. Akşamları kamp ateşinin yanında zaten bu konuları konuşmak ve özellikle bazı arkadaşların konuşmalarını dinlemek istiyoruz.
Bilindiği gibi turun tüm yükü Muğla'da yaşayan bir avuç insanın omuzlarında kaldı. Sponsor firmalar ile mümkün olduğunce yemek ve kamp yerlerinin bedellerinin karşılanması konusunu konuştuk. Bir de belediyelere kardeş kentleri varsa buralardan sporcu davet edebileceklerini bildirdik. Şu ana kadar Amerika ve Almanya dışında bana dönen olmadı henüz.
Amerikadan CCE (Cyclist for Cultural Exchange bu gezili kurumsal olarak destekleme kararı aldı. CCE nin yönetimindeki arkadaşlarım sevgili Frank ve Vita'ya teşekkür ediyorum.
Adresleri şöyle:
Sitelerinin türkçe versiyonu da mevcut, onu veriyorum.
(link)
İsteyen arkadaşlar türkçe veya ingilizce onlara yazabilirler. Çok memnun olacaklarından eminim.
Hepinize selam ve sevgiler..
Bülent Savran

Sıra- Ad Soyad---- Şehir

1- A.Bülent YAMANER---- İstanbul
2- A.Mehmet MUTLUOĞLU---- Muğla
3- Adnan CANGIR---- Muğla
4- Afşin AŞERİ---- Balıkesir
5- Ahmet Giray KÜTÜK---- Ankara
6- Ahmet MUMCU---- İstanbul
7- Ahmet TÜRKYILMAZ---- İstanbul
8- Ali AKTAŞ---- Denizli
9- Ali KIRBAŞ---- Muğla
10- Alp MOR---- Ankara
11- Alper GENÇALP---- Denizli
12- Altan KALAY---- Muğla
13- Anıl Can---- Muğla
14- Aykut DEMİRTÜRK---- Muğla
15- Aylin KOÇ---- İzmir
16- Aysel TUNA---- Muğla
17- Barış MENGÜTAY---- Denizli
18- Behçet ATINÇ---- İstanbul
19- Bilal KARACA---- Muğla
20- Bilge Kağan UZUN---- Muğla
21- Birsen AŞERİ---- Balıkesir
22- Bülent SAVRAN---- Muğla
23- Cahide AKMAN---- Denizli
24- Can DEDE---- Nevşehir
25- Çağrı TOSYALI---- İstanbul
26- Devrim BURSAL---- Denizli
27- Dilek BULUT---- Muğla
28- Dilek KÜÇÜKYELKENCİ---- İzmir
29- Ender ALICIOĞLU---- Antalya
30- Ender YILMAZ---- Denizli
31- Erdinç HASKAYA---- Muğla
32- Fatih GÜÇLÜ---- İstanbul
33- Fırat OKUTUCU---- Muğla
34- Gökhan AK---- Ankara
35- Gökhan TOPSAKAL---- İstanbul
36- H.Can DEMİREL---- Muğla
37- H.Hakan KOÇ---- İzmir
38- H.Hüsetin TATAR---- İstanbul
39- Hakan KÜÇÜKYELKENCİ---- İzmir
40- Hasan KOŞALOĞLU---- Ankara
41- Hasan TATAR---- İstanbul
42- Hayrettin ERSAN---- Muğla
43- Hüseyin SUDA---- İstanbul
44- Hüseyin TÜRKYILMAZ---- Denizli
45- İlknur ALICIOĞLU---- Antalya
46- İsmail AKMAN---- Denizli
47- Judy İSVAN---- A.B.D
48- Kayhan ÖZOĞLU---- Balıkesir
49- Kemal TECİMEN---- İstanbul
50- Kürşad ERİŞTİ---- Muğla
51- Levent SEVİL---- Muğla
52- Levent SÜNGER---- Muğla
53- Lütfü ÇOLAK---- İstanbul
54- Mehmet TAHÇA---- Muğla
55- Muammer GÜLER---- Ankara
56- Muharrem KARADAĞ---- Antalya
57- Mustafa DİNÇ---- İzmir
58- Mustafa YENİÇERİ---- Muğla
59- Necati BİLGEN---- İstanbul
60- Necla HEIMAN---- Almanya
61- Nezayet DİNÇ---- İzmir
62- Nurten YİĞİT---- Ankara
63- Osman İSVAN---- A.B.D
64- Peter HEIMAN---- Almanya
65- Raziye ERTAN---- Ankara
66- Serkan TAŞDELEN---- Erzincan
67- Süleyman ŞATIR---- İstanbul
68- Şadan ÖKMEN---- Muğla
69- Tony MASTREONNI---- Muğla
70- Tuğrul MUTLU---- İstanbul
71- Ümit TOSUN---- Denizli
72- Ünsal EKMEKÇİ---- Denizli
73- Y.Barış SÜNGER---- Muğla
74- Zafet BÜLBÜL---- Muğla
75- Hasan DERYA---- İstanbul

Değerli arkadaşlarım 17-09-2007 tarihi itibarıyla kayıtlarını şu ana kadar yaptıranların listesini sizlerle paylaşmak istedim.Kayıt ücretini yatırmış fakat listede adı olmayan arkadaşlarımız olabilir.Lütfen listeyi kontrol ederek bir hata varsa bana ulaşınız.

Organisazyon hazırlıklarının daha sağlıklı yapılabilmesi için kayıt tarihi 01-10-2007 tarihinde sona erecektir.Bu tarihten sonra üzülerek yeni kayıt almayacağımızı belirtmek istiyorum.

Geziye katılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kayıt ücretini yatırarak bana isimlerini yazdırsınlar.Organisazyon komitesine haber vermeden gelecek arkadaşlarımıza üzülerek belirtmeliyimki yardımcı olamayacağız.

Bilgilerinize...

Bülent bey merhaba,
2.8.2007 tarih ve 7.sayfadaki Gökova Turu bilgi yazınızın son paragrafını ancak bugün okuyabildim,gözümden kaçmış olmalı.
Ben İstanbul,Marmaris turunu 5-14 Temmuz 2004 tarihinde yapmış 11 Temmuzda Muğladan geçmiştim. O zaman sizin oralarda olduğunuzu bilmiyordum, bilsem sizle buluşmayı çok ama çok isterdim. Eğer bu hususta bir kusurum varsa sizden çok özür dilerim .
Sizin 2002 Temmuz ayında yaptığımız Karadeniz Turunda Trabzon'da bize gösterdiğiniz kabulü ve yardımı asla unutmam.
Size ve sayın eşinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, 25 Ekim tarihinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. S e v g i l e r i m l e..

@G-trek

Arkadaşım Ankaradan bende katılmak istiyorum beni yönlendirebilirseniz memnun olurum. Saygılarımla. Ergün TEKER

@bulentsavran

Sevgili Bülent Bey, bilmem beni hatırlayacakmısınız. Yıllar oldu görüşmeyeli. Öncelikle bende yanılıyor olabilirim ama sizin bir zamanlar Yenimahallede dükkanınız vardı ve lakabınız Bisiklet Doktoruydu değilmi? Saygılarımla. Ergün TEKER

@H.Can DEMİREL

Değerli Arkadaşım Ankaradan sevgilerle biz Ergün TEKER ve Turay BÖLÜKBAŞI, bu tura katılmaktan ve sizlerle beraber olmaktan gurur duyacağız. Herşey gönlümüzce olsun sevgiyle kalın. Bu arada 20 YTL katılım bedelini bankaya havale ettik. Dekontu göndermemiz gerekiyormu. Bizi bilgilendirirseniz çok seviniriz. Hepiniz çok seviyoruz. Sevgi, barış ve kardeşlikle kalın. Ergün TEKER

@H.Can DEMİREL

Can Bey;

Sevgili Hasan Abimizi 2 kere yazmışsınız. Hasan abimizin göbek adı Hüseyin olup Hasan Hüseyin Tatar ile Hasan Tatar aynı kişilerdir. Bu sayede 1 kişilik yer daha açılmış oldu. :p Bu da benim katkım olsun. :) Benim de göbek adım Mehmet, bir karışıklığa yol açmaması bakımından yazayım dedim. 29 Mayıs'ta doğunca otomatikman bana verilecek isim de ailece tespit edilmiş. :D Soyadı da bu isme iyi gitmiş yani ne diyim. :)

Sevgi + Saygı

Mehmet Fatih Güçlü(+)
Motivatör

@etker

Değerli dostlar tekrar hatırlatmakda yarar var diye düşünüyorum.Zira bana bu konuda geziye gelmek isteyen dostlar tarafından çok sayıda sorular geliyor.

GPA ya kayıt yaptırmak için neler yapmalısınız.

Gökova pedallarımın altında bisiklet buluşmasına katılabilmeniz için;

1-)Yapı Kredi Bankası Muğla Şubesinin Muğla Belediyespor Kulubünün 60433885 nolu hesabına 10 YTL yatırılmalı.
Kayıt ücreti yatırılırken açıklamalar bölümüne GPA Bisiklet Buluşması ve isim belirtilmesi rica olunur.

2-)İlgili dekont veya eft çıktısı 0 252 211 12 63 numaralı fax'a veya hcandemirel@yahoo.com adresime email ile bildirilmelidir.

3-)Bu işlemlerden sonra bana ulaşarak mutlaka isminizi yazdırmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar bu ücreti tura gelecek olan katılımcıların sayısını belirlemek ve organisazyonu bu sayıya göre proğramlamak için düşündük.

Tura gelecek arkadaşlarımıza ödedikleri bu ücretin karşılığında Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-2007 yazan birer adet şapka ile tişört alacaklar ve çantaları ile çadır+uyku tulumu ve matları araçla taşınacaktır.

Önemli bir hatırlatma;

Değerli arkadaşlarım üzülerek belirtmek istiyorumki katılımcı sayısını 100 kişide sınırlandırmak zorunda kaldık.Takdir edersinizki tura katılacak kişi sayısı arttıkça kontrolün sağlanması zorlaşacaktır.Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyor hepinize saygılar sunuyorum.

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşmasına;

1- Tüm katılımcılar kendi bisikletlerini getireceklerdir.

2- Tüm katılımcılar kayıt için 10 YTL ücret ödeyeceklerdir. Gelecek sporcu sayısına gore organizasyon yapılacağından, kaç kişi geleceğini belirlemek için bu ücreti almak zorunda kaldığımızı belirtmek isterim.

3- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen kamp yerlerinde çadırda konaklayacaklardır. Çadırlar katılımcılar tarafından getirilecektir. Kamp yerlerinde evlerinizde alıştığınız sıcak su, masa, sandalye vs gibi eşyaları olmayacaktır.

Çadır konaklamalı kamplarımızı tuvalet ve duş olanağı olan merkezlerde kuracağız.Yanınıza şampuan ve sabunlarınızı alınız.Sıcak su sözü vermiyoruz.

4- Tüm katılımcılar organizasyon komitesince belirlenen parkuru takip edeceklerdir. Parkurun bazı bölümleri toprak stabilize yol ve bazı bölümleri asfalttır. Katılımcıların 26 jant dağ bisikleti ile gelmesi önerilir.

5- Organizasyon komitesi bagajların taşınması için araç temin edecek ve kalkış saatinde araca verilen bagajlar bir sonraki konaklama yerine götürülecek ve güvenlikleri sağlanacaktır. Bagajını zamanında taşıma aracına vermeyenlerin bagajları için organizasyon komitesi herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Bir sonraki konaklama yerine varamayanların eşyalarının tekrar onlara ulaştırılması konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez.

6- Organizasyon komitesi yemek için herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Herkes kendi yemeğini temin edecektir.

Akyaka,Ören,Mumcular,Bodrum,Datça ve Marmaris belediyeleri ile kamp yeri ve yemek konusunda görüşmelerimiz devam etmektedir.Belediyelerimiz projeye yoğun ilgi göstermiş ve ellerinden gelen her konuda yardımcı olacaklarını söylemişlerdir.Bu konuda kesinleşen ve bizlere yemek vereceğini belirten belediyelerimiz vardır.

7- Tüm katılımcılar kask,eldiven ve gözlük takacaklardır.

8- Tüm katılımcılar kendilerine ait çadır, uyku tulumu, mat, kişisel giyim ve temizlik eşyaları ile birer adet bardak, tabak, kaşık, çatal getireceklerdir.

9- Tüm katılımcılar lastik patlağı, zincir kopması, fren ve vites teli kopması ve diğer tüm arızaları kendileri gidermek zorundadır. Organizasyon komitesi arıza halinde sorumluluk üstlenmez.

Gezi boyunca teknik ekipmanları ile birlikte bisikletçi arkadaşımız Ali Kırbaş teknik ve yedek parça konularında bizlere yardımcı olacak.
10- Tüm katılımcıların bisikletlerinin iç ve dış lastikleri yeni olarak, tüm bakımlarını yaptırmış halde getirmeleri tavsiye olunur.

Arkadaşlarımızdan önemle rica ediyoruz gelmeden önce zaman kaybı ve gezinin seyrini baştan etkilememek için lütfen bisikletlerimizin bakımlarını yaptıralım.Sağlam iç ve dış lastiklerle gelelim.

11- Kaza sonucu yaralanmalar konusunda organizasyon komitesi sorumluluk üstlenmez. Tüm katılımcılar bu hususta hazırlanan belgeyi imzalamak zorundadırlar.

İl sağlık müdürlüğünden tam donanımlı 112 acil servis ambülansı 4 gün boyunca bizlerle birlikte olacak.

12- Bisiklet buluşmasına yabancı sporcular da davet edilmişlerdir.

Gelecek yabancı sporculara hepimizin geleneksel misafirperverliğimizi göstereceğimizden kuşkumuz yoktur.

Hepinizi Gökova Körfezi çevresinde gerçekleştirilecek bu buluşmaya bekliyoruz

Sayın H.Can Demirel ve Organizasyon Komitesi,
Gökova Pedallarımın Altında Turu oldukça ilgi görmüş katılım üst düzeye ermiş gibi.
Bu kadar değerli arkadaşları yolda idare etmek, düzgün ve tehlikesiz sürüş yapmabilmek için sürüş kuralları gerekeceğine inanıyorum.
Bizim hafta sonları grupça İstanbul trafiğinde yaptığımız turlarda kalabalık grubun trafiği engellememek ve bizim emniyetimiz açısından uymamız gereken kuralları, sizlerde orada uygulamanız gerektiğine,ve bunuda bildiğinize inanarak hatırlatmak ihtiyacını duydum .
Bunları hem bizim emniyetimiz hemde birbirimize saygımız vede motorlu araçlara yol bırakmamız ıçın gerekli olduğuna inanıyorum.

Başta bu turun hiçbir zaman YARIŞ OLMADIĞINI sürat yapmamamız,konvoy başını ve birbirimizi tehlikeye varan hareketlerle geçmememiz,

Trafik ve yol durumuna göre tek sıra,ikişerli ve üçerli sıra halinde sürüş. (bu düzen aynı zamanda konvoyun uzun olması ve güzellikler sergilemesine bu spora alakayı uyandırmasına sebeb oluyor.)

İki bisiklet arasında bir bir bisiklet boyu mesafe bırakarak ani duruşlarda çarpışmalara sebebiyet vermemek,

Bisikleti arızalanan ve yorulan arkadaşların yolun sağına yanaşıp durmaları. Bu sebeble yolun sağında münasip boşluğun bırakılması.

Sayın arkadaşlar bu düzen tecrübelerden oluşmuş olup. Bizim bilinçli Bisiklet Sporcusu olduğumuzu yöre halkının görmesi, birbirimize saygımız açısından da gerekli olduğudur.

Tura katılım kuralları olduğu gibi, bu kurallara da uyarsak yolculuğumuz sağlıklı ve kazasız geçeceğine inanıyor. Bu sürüş kurallarını ve benim unuttuğum ek kurallarını Sayın Organize Komitesi imzasıyle duyurulmasını öneriyorum.

Ayrıca Bisiklet Yarışlarında yola arıza ve sağlık nedeniyle devam edemeyen arkadaşlar için en arkada SÜPÜRGE ARACI bulunur. Bizim konvoyun arkasında da bulunması düşünüldüğünüde tahmin ediyorum.

Bisiklet Sevenlere, bu birlikteliğe katılanlara, sağlıklı,kazasız, neşeli ve güzel bir gezi geçirmelerini dilerim. Bu hususta çalışan arkadaşlara başarı ve kolaylıklar..

Se v g i l e r i m l e ..

Necati Abi tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Siz ve sizin gibi tecrübeli insanların yardımına ve bilgisine çok ihtiyacımız olacak.
Her grubun başında ve sonunda birer görevli arkadaşımız olacak. Her nekadar Datça - Marmaris güzergahına kadar olan bölümde trafik oldukça sakin olsa da yine de önlemlerimizi alacağız. Geçen sene Akyaka-Bodrum turunu yaparken trafikle ilgili hiç sıkıntı yaşamamıştım. Umarım bu sene de aynı şekilde olacak. Muğla Renault Bayisi Kutay Otomotiv bize iki araç temin etmeye söz verdi. Bu araçlar sayesinde sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.
Katılımcılar listesine baktığımızda, katılımcıların çoğunun bir Turcu'luk geçmişi olduğu ve hepsinin belli bir olgunluğa erişmiş, bisiklet ve kampçılık kültürü oturmuş elit insanlardan oluştuğunu görebilirsiniz. Böylesine güzel bir coğrafyada, böyle güzel insanlarla yapılacak bir turun çok keyifli geçeceğine inanıyoruz. Mutlaka hatalarımız ve eksiklerimiz olacaktır ( nede olsa daha önce böyle bir organizasyon tecrübemiz olmadı ) ancak siz katılımcıların yardımları ve hoşgörüleri sayesinde herkesin evine sağlıklı ve mutlu bir şekilde döneceğine inanıyorum. Sağlık ve esenlikler dileklerimle...

Geri