Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

25-28 Ekim 2007 Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması-1

Sevgili Can DEMİREL bey, öncelikle tur çalışmalarınızda başarılar dilerim. Benim size bir sorum olacak, daha önce Foruma girdiğimde Son katılım tarihinin 01-10-2007 olduğunu okumuştum katılımcı sayısı içinde 100 kişi olacağını belirtmiştiniz.

Fakat son girdiğimde yani bugün, katılım tarihinin 20-09-2007 olarak son bulduğunu ve
100 kişi olarak belirttiğiniz katılımcı sayısının 15’ini kontenjan olarak ayırmış olduğunuzu yazmışsınız bu bilgiler daha önceden verilmedi, ben daha zamanım var diye kendimi ayarlamaya çalışıyordum ki son yazınızı okudum ve çok şaşırdım.

• Beğen
Tepkiler: swunk
Scudo
Durum böyle olunca kendimizi ve işlerimizi ayarlamış olsak bile ne yazık ki sizlerle tanışma fırsatını galiba kaçırmış oluyorum. Buda gerçekten çok üzücü..

• Beğen
@cinosantancero

Neden olmasın.. Görüyorum ki benim gibi bir çok arkadaşım gidemiyor.

• Beğen
@Engin YILDIZ

aynen bende 85 i görünce daha vakit var sanıyordum.olmazsa kendimiz grup kuralım.cuma sabahtan çıkalım.

@cinosantancero

Kaç kişi oluruz, Ben İstanbul'dayım acaba İstanbul'dan başka bizimle gelmek isteyen olur mu, yada başka şehirlerden

Birde nasıl olur diğer büyük grubamı dahil olalım diyorsunuz?

Bu konuyu konuşalım.

@Engin YILDIZ

kendimiz de kursak olur.madem kontejan dolu.onlara yamanmak gibi olur.buluruz heralde çadır alanı falan.cuma sabahtan çıkarız.fazla yol alabilirsek 3 günde aynı yerleri gezeriz.sabah 2-3 saat akşam 2-3 saat temposunu yakalarsak günde 75 ortalamayla bitiririz.hava sıcaklığıda rahatsız edici olmayacaktır.öğlen vakitleri dinlenip gezeriz

@cinosantancero

Bana uyar, bizim gibi düşünen arkadaşlar olursa buradan onlarlada konuşalım nasıl olsa zaman var.
Birde oraları bilen birisi lazım çadır şartları malum, kolay değil tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız olabilir. bu konuda düşünceniz nedir?

datça ve marmaris konusunda kalacak yer sorabilirim.ben marmaristeyim,datçada arkadaş bol.öğrenebilirler.aynı güzargahı uygulacaksak bodrumda da kamp yeri sorabilirim o zaman geriye bir tek ören ya da çökertme kalır.onuda bi şekilde çözeriz.

@cinosantancero

aman abi dikkat edin istemezler bizi aynı ortamlarda falan

@cinosantancero

O halde bekleyelim bakalım bizim gibi düşünen kaç kişi daha var, ondan sonra duruma göre program yapabiliriz..

@Engin YILDIZ

Sayın Yıldız merhaba,

GPA ile ilgili BF dan sürekli siz değerli arkadaşlarımı bu başlık altından detaylı bir şekilde aydınlattım.Katılımcı sayısını 100 kişide sınırlı olacağını ve kayıt tarihinin 100 kişi tamamlanmadığı taktirde 01-10-2007 tarihinde son bulacağını,100 kişi tamamlandığı takdirde kayıtların kapatılacağınıda belirttim.

Bizlere yardımcı olacak belediyelerimiz(Muğla,Akyaka,Ören,Mumcular,Datça ve Marmaris)kardeş kentlerine yazı yazarak yurt dışından katılımcı çağırmışlardır.Bunların bazıları netleşmiş fakat bazıları katılım konusunda net cevap verememiştir.Organisazyon komitesi olarak 15 kişilik yurt dışından gelecek misafirlerimiz için kontenjan ayrılmış ve 100 rakamına ulaşılmıştır.Takdir edersinizki bizler profosyonel gezi veya tur düzenleyen bir firma değiliz.Muğla bisiklet platformu çevresinde toplanmış bisiklete gönül vermiş farklı meslek gruplarından oluşan bir gönüllü topluluğuz.

Konuyla ilgili yapılan açıklamalar gayet net ve açıktır.Geziye nasıl ve hangi şartlarda katılacağı tarafımdan defalarca açıklanmış olmasına rağmen maalesaf bazı arkadaşlarımız gelmek istedikleri gezi ile ilgili açıklamarı okumadan bu başlık altında yorumlar yapmaktadır.

Sizde farklı bir grupla tabi gelebilirsiniz.Gelmeden önce kalacağınız yerleri ve özellikle Bodrum-Datça arası feribot seferini takip etmenizi öneririm.Mevsim itibarıyla hava yağışlı ve rüzgarlı olabilir.Parkurun Akyaka ve Bodrum arası genellikle toprak ve zorlu bir parkurdur.Yanınıza bol miktarda yedek iç lastik almanızıda öneririm.

@H.Can DEMİREL

Cevabınız için teşekkür ederim.
Artık kısmet olursa seneye katılırız ve sizlerle tanışırız, şimdiden sorunsuz ve eğlenceli bir tur geçirmenizi diliyorum..
Hoşçakalın..

@Engin YILDIZ

bakın marmaristen başlayıp Hisarönü-Orhaniye-Turgut-Bayır-Çiftlik yapabilirz.ben zaten Orhaniyede oturuyorum.ordan haritayı kontrol edeyim gene ama aynı yolu dönmeden Turunç-İçmeler üzerinden tekrar marmarise dönebilirz.madem aynı tur olmasın diyosunuz

Arkadaşlar öncelikle gezimize katılamayacak arkadaşlardan özür diliyorum, kabul edersiniz ki bu kalkıştığımız proje oldukça zorlu olacak. O yüzden kişi sınırlaması getirmek zorunda kaldık. Hiç şüphesiz gelemeyen arkadaşlarımız da bizimkinden çok daha güzel bir güzergahta daha keyifli bir tur düzenleyebilirler. Sizden ricam projenize başka bir başlıkta devam etmeniz olacak. Bu konuda bizi anlayacağınızı umuyorum.
Katılacak arkadaşlarımıza ise bir kaç hafta önce Denizli Bisiklet Platformundan iki dostumuz İsmail ve eşi Cahide, Muğla Bisiklet Platformundan Altan, Kaan ve benim yaptığımız, Akyaka - Akbük turundan bir kaç resimle güzergah hakkında ufacık bir görüntü vermek istiyorum.
http://img232.imageshack.us/img232/6590/akbk004ct6.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/5463/akbk029ug6.jpg
Yaptığımız bu kısa tur ile ilgili yazıyı İsmail yazar diye düşünmüştüm. Benim bilgisayarım bozuk olduğu için ayrıntıları yazamadım belki onlar yayınlar.
http://img258.imageshack.us/img258/963/akbk034rs0.jpg

Fırat Abimin affına sığınarak; bende bu yıl yapmış olduğum Pedalla Türkiye turumda bir günümü Akbük'e ayırmıştım. Bikaç fotoğraf paylaşmak istedim.

Çok çok eğlenceli olacak arkadaşlar.........
Bekle bizi Akyaka,
Bekle bizi Akbük,
Bekle bizi Bodrum,
Bekle bizi Datça,
Bekle bizi Marmaris....

Sevgiler...

@tırt kaptan

arkadaşlar daha önceden marmaristen bisiklet turu başlığında bir sayfa açmıştım.oradan devam edelim öyleyse

keske bu tür organizasyonlara katılma istegi isyerlerinden izin alabilbek için geçerli bir sebep olsaydı....bukadar guzel bir mekana boylesi guzel bir amaçla ve aynı yuregi tasıyan insanlarla birlikte olmak fazlasıyla guzel olurdu. ben uzulenlerden olacagım....
saglıkla...

Geri