Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Scudo
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 🇹🇷

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Evet tabela aynı değişmedi ama rejim değişti. Hedef 2023 derlerken, şaka etmiyorlar. Ismini de değiştirecek haldeler. Anadolu cumhuriyeti düşünülen ilk isim. Bakalım 2 yılda neler göreceğiz. Para puldan değersiz, gelecek ümitsiz, gençler kapağı avrupaya atıp kaçma derdinde, içeride kayıtsız bir sürü afgan, suriyeli, muhtemelen suriyede aramaya gideceğimiz ama çoktan İzmir de, Ankarada fink atan yüzlerce bölücü örgüt elamanı, kaybolan binlerce kalaşnikof, değişen ama yürürlüğe konan ama henüz uygulanmayan ama uygulandığında kimsenin itiraz edemeyeceği bir sürü kanun, kural kaide var. Elimiz kolumuz bağlı, kenan doğulu, haluk levent marşlarının cıstaklı ezgileri ile bayrak sallayalım bakalım bu sene de.

Yüreğimiz buruk olsa da, geleceğe dair ümitlerimiz gün geçtikçe azalsa da, bize insanca ve hür yaşamayı hediye etmiş ULU ÖNDER ATATÜRK'ün anısına saygıyla, en büyük bayramımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ATATÜRK'ü sevmeyenlere inat daima kutlu olsun.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun,başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarının ruhları şad olsun🙏 Bu arada cuma hutbesinde Atatürk ün adını zikretmekten çekinen diyanet işleri başkanı mersedesali yi şiddetle kınıyorum ve kendilerini tanımıyorum! Unutmasınlar ki oturdukları o mevkileri makamları kuran kişi Atatürk tür!
7E7E917D-6755-4667-B0D9-2106DFBDFA56.jpeg

Nice 98 yıllara ve katlarına ! Cumhuriyet demek ; hak , hukuk , eşitlik , can/mal güvenliği , demokrasi , insan hakları ve daha niceleri... Sigortadır Cumhuriyet... Çok uzağa değil , bakın Orta doğuya farkı net göreceksiniz..

Ne önemli bir değer !

Bence herkes aklına başına almalı (tek hücrelilere ve türevlerine yapacak bir şey pek yok , doğal seçilimin tez tecelli etmesi temennisi dışında) .

Yaşasın Cumhuriyet !

Rabbime şükürler olsun ki Atatürk'ü bize nasip etti. Onun kurduğu Cumhuriyet'in ve ilkelerinin sonucu olarak özgür ve medeni bir şekilde yaşıyoruz.

Özgürlük ve medeniyet son zamanlarda şaibeli olsa da bunun sebebi Atamızın ilkelerinden ülke olarak uzaklaşmış olmamızdır.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Çocukluğumdan beri her Cumhuriyet Bayramı'nda heyecenlanırdım ve öğrenci olduğum yıllarda her törene katılırdım, artık aynı heyecanla çocuklarımın katıldığı törenleri izleyerek kutluyorum Cumhuriyet'i.... Hepimizin en büyük değeri ve bayramı kutlu olsun.

Geri