Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 kuruşluk mtb sonrası 10 kuruşluk specialized sirrus yorumu

@mariokaldato 8 Haziran'da 15 günlük Akdeniz Ege turuna çıkacağım, çantaları tura yetiştirmem gerek. Tur sonrası hem yapım aşamasını hem de neler taşıdığımla ilgili içerikler paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@uslsy

valla hocam cok guzel bır bısıklemıs bence.:)

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@muhiddin
Spor.amaçlı kullaninca dizleri mahvediyor. Aşıri ağır. Vites geçişleri problemli. Çoğu zaman gecmiyor.
Bir rivayete gore su borusundan kesiyorlarmış bunları. Frenler bozuluyor surekli. Jantlar akord tutmuyor. Sele bir tarafınızda surekli. Gibi gibi. :)

@uslsy

dedikleriniz doğru ama sizin yükünüzü çekmiş bisiklete dandik demenize üzüldüm doğrusu:) çünki öyle bisiklete sahip olmayan insanlar var ve öyle bir bisiklete sahip oldukları zaman çokça mutlu olacak çocuklar var:)saygılar ve yeni bisikletiniz hayırlı olsun..bu hobiye biraz daha zaman ayırdıgınız vakıt şuanki bisikletinizle alakalı eski bisikletinizde düşündüğünüz şeyleri düşüneceksiniz.:)

Hocan profil fotonuzla duran duran ın 1987 albümü çıkış şarkısı notorious un video klibinde tam şarkının "that's why i've done it again" sözünde dansçı kızların ( o zamanlar böyle bir tanımlama kullanılmazdı herhalde) saçlarını arkaya doğru sizin gibi çekerekten kendilerini bir geriye atış hareketleri vardı şimdi bana onu hatırlattınız. Lakin yıl 80 ler sizde kadın değilsiniz.
no no notoriyos ahhhhhh

@muhiddin

Hocam konu nereye geldo böyle. Üzüldüm açıkçası. Haftanın 6 günü yogun spor yapan birisiyim ve 1 senedir kanaatkâr olmak adına elimdekini degerlendirmek için herşeyi yaptım. Dizlerim artık menüsküs olacak diye korkmaya başladım. Bu sebeple değiştirdim.

Bahsettiğiniz şekilde bir insan değilim. O mtb piyasa mtb si. Bu bisiklet evet birgün yetersiz kalabilir fakat asgari düzeyde spor amaçlı işimi her zaman görecektir. O mtbyi alıp ilk spor amaçlı pedal çevirimde hata yaptığımı anladım ama iş işten geçmişti. Bunda ise iyiki dedim.

O yüzden aynı sonuca varilmaz.

@mehmetsunu

Kısmet. Ne tarih uydu, ne de cinsiyet. :)

• Beğen
@uslsy hocam alttaki fotodaki hızları vs..... hangi uygulama o?

@Exabl
(link)

@uslsy
arkadaşların bahsettiği gibi elcik ayarları düzeltiğinde sorunlar azalır. eğer çok hızlı gitmiyorsak veya ani manevralar yapmamızı gerektiren bir trafik içinde değilsek gidonu fazla sıkmak yerine nazikçe tutmak yeterli. diğer yandan ara ara tutuş şeklini değiştirmek de faydalı olur.
bu arada @mariokaldato the expert'ün dediği gibi bu işin sonu yol bisikletine çıkar. :)

@mariokaldato
Hocam ben de hibrit kullanıcısıyım. Aynen sizin dediğiniz kıvamdayım :)
Nasip olursa 3 vakte kadar yol bisikletine geçeceğim :D

@Ahmet Ayaz

Bakalım. Yol bizi nereye götürürse artık. Nereye çıktığını göreceğiz. :)

Elcikler yere paralel mi olacak. Öyle anladım @Emre Özhan 'ın fotolu anlatımından.

• Beğen
Tepkiler: appendix
@uslsy paralelde olabilir çok az geriye veya cok az öne yatık.Onu fren kollarının açısını ayarladıktan sonra bir yarım saatlik sürüşten sonra kararlastırabilirsin.yani elini koyduğun zaman elini orda tutmak için kaslarını çalıştırmayacaksın el oturacak
bunları minik ayarlarla bulabilirsin.Elciğin yanına barend de takabilirsin çok rahat oluyor öyle

Dosyalar

• DSCF1080.JPG
    DSCF1080.JPG
    263 KB · Okunma: 27
@Emre Özhan Tamamdır. Bir deniyeyim o zaman. Frenlerin duruşu sizce düzgün mü?
Barend için link atar mısınız alayım. Bir de esas düzgün bir telefon tutucu arıyorum. O dikkatimi çekti hemen. Hangi telefon tutucu o?

Sorular sorular... Kıyamet gibi sorular... Mesleki alışkanlık... :D

• Beğen
@uslsy öyle bir tutucu yok onu kendim yaptım ucuz selfie çubuğu tutucusundan.Frenler ise kolunuza paralel olması lazımne çok aşagıda ne yukarıda.Şu anki duruşu iyi gibi ama gidon açısını değiştirince onları ve vites kollarının açısınıda ayarlamak gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@uslsy Hayırlı olsun. Ben de bir süredir yan gözle süzüyorum bu bisikleti. Fiyatı sürekli artıyor. Güle güle kullanın. Bana göre muhteşem bir bisiklet.

@Emre Özhan kusura bakma 2 gündür bilgi bombalaması yaşıyorum karışıyor biraz. Ben gidonun vidalarını gevşetip gidon açısını mı düzelteceğim yoksa elcikleri mi düzelteceğim sadece. Orayı tam anlamamışım.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Geri