@uslsy ikisinide düzeltmeni tavsiye ederim önce gidon açısı sonra elcik sonre fren ve vitesler.Zaten gidonun açısını değiştirince gidona takılı olan herşeyin açısı değişecek.onun için bu sıralamayla.
@uslsy bunlar tüm bisikletlerde ayarlanması gerekenler bisiklete göre değil.Mesela benim 2. bisikletim 100 liraya aldığım çift amortosoru bile ayarladım çok mu yol yapıyorum hayır haftada max 25km (günde 5) ama bana ayarlı değilken 2.5km de pes ettiriyordu beni şimdi her tarafı ayarlı rahatlıkla 40 km gibi mesafelere gidebilir
@uslsy
senin derdin dertmidir benim derdim yanında diye bir şarkı vardır onu sana armağan ediyorum ben parça değişimine girmişim sonsuz döngüdeyim şuan kurtar beni @mariokaldato
Bizim memleketin yolları bozuk olduğu için mecburen ben MTB kullanıyorum. Ama bunları hep merak etmişimdir asfaltta akıp gidiyordur. KM Kalori Ölçüm yaptığınız uygulamamı yoksa bir cihazmı?.
@uslsy önerebileceğim bir link yok ama o elciklere barend takıcam dersen kenarlarını kesmek zorundasın kesmem dersen barendli elcikler var
keserim dersen şöyle bisey işini görür
(link)
@Emre Özhan Şu baya güzelmiş. (link) Kesmekten ziyade böyle komple olanlar hoşuma gitti.
Biraz kullanıp ana eksikleri tamamlayım. Sonrasında bundan bir tane alırım o zaman.
Teşekkürler..
Arkadaşlar bu Sirrusun pedalları iyi hoş da nemli yere deydiğimde kayma yapiyor. Spor ayakkabi ile kullaniyorum. Pedalın ustune yapiskanli zimpara yapistirsam. Bir sure idare eder heralde beni. Ilerde de alirim bir takim pedal.
@mariokaldato hahah.. güzel bir çözümdü bence. Ben aynı zamanda offroad ile ugrasiyorum malum dovizden hersey ates pahasi ve ithal 4 cekerlerde. O yuzden alışmışım kendim cozum uretmeye..
Bu nasil olur mu? (link) yada tavsiye edebileceginiz deneyimlediginiz bir urun var mi
@uslsy olmaz baskan cok agir bu benim bi arkadasta cifti bu agirlikta olan kalite bi pedal olucakti sifir. Istersen ozelden ataym resmini bi bak uyarsa paslarim arkadasa seni
@ziyadeniz yanlış anlama ama once kağıttan model yapıp bisiklet üzerinde nasıl durur? Içi dolduğunda nasıl olur diye tamimler yaparsan kafanda düşündüğün ile elde ettiğin birbirine yakın olur. Özellikle kayışların yeterli gergi ve sarma işlevi görmesi acısından. Kolay gelsin. Bir de dikişlerin sağlamlığı için kumaş yada deri bant iyi olur.
@Çağdaş78 sizin bu konuda uzmanlığınız var galiba. Benim de ıvır zıvırımı yerleştirecek pratik bir çantaya hızlısından ihtiyacım var ve kadro içindeki suluk yerlerini kapamamalı.
Öneriniz var mı?
@Emre Özhan merhaba. Kendimce, bilek açılarımı da izlediğim videolardaki gibi içe yada dışa bükülemeyeceği bir ayar yaptım.
Teknik olarak doğru mu sizce? Gidonun açısını bazı sitelerde yukarı doğru yapmışlar ben yere paralel yapmaya çalıştım.