Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3 kuruşluk mtb sonrası 10 kuruşluk specialized sirrus yorumu

@uslsy yok hocam . Sadece kafamda bir şey yapmak istediğim de planlanan ile gerçekleşen pek birbirine benzemiyor. Muhakkak ki bazı şeyleri elimle yaptım yada yapılışında bulundum . Mesela bos yada hareketsiz olan esya uzerinde hesapladığınız hatta ona göre kesip diktiğiniz, kaynak yada lehim yaptığınız parça ; kullanım halinde kısa , zayıf yada ortada kalıyor. Yanı statik hal ile dinamik hali farklı oluyor. Bu bakımdan .

Bu arada bisikletiniz çok güzel, kazasız belasız kullanın. Bu tarz bisikletler az yakar çok kaçar. Hem yolun nimetlerine kısmen sahip ,hem de şehir bisikletinin serbest giyimine uygun. Markaya zaten birşey demeye gerek yok. Sağlıcakla pedallayın.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Scudo
@Çağdaş78 evet asllinda bu yazisma fikir verdi bana. Kadro ic on kisimdaki ucgene kendim bir canta yapayım. Istedigim desende bulmam zor cunku.

Tesekkurler. Ben de kullandikca cok keyif almaya basladim

@uslsy Dostum hayırlı olsun. Yukarıda nasıl olduysa boş mesaj gelmiş:)

• Beğen
@FARGO :) anladım ben onu. Teşekkürler

@uslsy fena durmuyor elcikler biraz yukarıda gibi geldi ama sizin rahatınız önemli sonuçta kendinize göre şekillendiriyosunuz

• Beğen
@Emre Özhan Evet mantığı anladım zaten.. Yarın uzun süreli bir sürüşüm olacak. Alyanım yanımda olur. İnce ayar çekerim o sürüşte.

Genelde decathlondan ürün almayı tercih etmesemde bisiklet konusunda gerçekten ciddi bir ürün gamları var.

Kask eksiğimi bugün buradan tamamladım. Roadr 500 isimli bu kask şekil olarak da baya hoşuma gitti. Diğer kasklar daha mantar kafa yapıyor. Internet yorumlari ve fiyat da baya iyi diğer kasklara göre. Kaskın şakası olmaz. O yüzden kullanmadan önce yine fikrinizi almak istedim. Malum 15 gün iade 30 gün değiştirme süresi var.

(link)

zoom_2d5809dd-cb9d-40f5-9f7b-d669e448215a.jpg

zoom_6e6c1c9f-09c1-4ab2-b6ed-bd9b22a9262a.jpg

@Çağdaş78 Her bir çantanın mukavvadan modelini yaptım, modeller üzerinden yeniden ölçülendirme yaparak tam fit ölçülere ulaştım. Daha sonra keten kumaştan dikerek işlerini doldurdum, direnç noktalarını inceledim. En son geçirmez ve yırtılmaya dayanıklı kumaşa dikilecek.

@ziyadeniz bir de malzemelerin fazla sallanmamasina dikkat edin. Ağırlığından daha fazla yipratici etkisi olur. En iyi malzeme custom tarzi ismarlama yaptirilan yada kisinin kendisinin yaptigi malzeme.Çalışmalarınızı merakla bekliyoruz.

@Çağdaş78

Sallanma gerçekten sıkıntı..

İki gündür iş için şehirdışındayım. Nasıl özledim bisikletimi.. Kullandıktan sonra eve getirip tozunu almayı. Sanki bir sevgili.. Hasretinden prangalar eskittim sevgili bisikletim..:agla:

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Bisikletinizin aynısından buldum bayramdan sonra inşallah alacağım kredi kartı ile taksitle benim boyum 1.75 s beden bana olur mu acaba alacağım sitede m beden yok s beden alsam çok mu küçük gelir bilemedim

@Ned Stark

Selam. O işe çok kafa yordum valla. İç bacak boyun kaç?

@uslsy
iç bacak boyu ayağımdan diz kapağına kadar olan bölüm mü yoksa komple bacağım mı komple bacağım yani apış arasına kadar 71 72 cm

@Ned Stark

71 se olabilir bence. Ben 181 boy 81 iç bacak boyu ile gayet rahat ettim. Bir denemek lazım ama. Olduğun şehir de yok mu. Nereden buldun bisikleti hangi site?

@Ned Stark 1.75 boy için S küçük gelebilir size...

(link) bu sitede biraz daha uygun fakat s beden var m beden yok

@SonSelim

1.75 iç bacak 71 72 cm s çok mu küçük gelir

@Ned Stark

Ben de buradan aldım. Sen onları bir ara konuş çok ilgililer. Bence de @SonSelim in dediği gibi küçük gelebilir.

@uslsy
boy ve iç bacak ölçümü yazdım nasıl olur s beden diye malesef küçük olur dedi başka bir siteye yazdım oda aynı cevap verdi anlaşıldı benim beden m teşekkürler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Son Selim ve uslsy
Geri