Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3D tasarım

Scudo
Yason ve MT520 kırması full karbon bir model: "Cotyoran-Silver Edition"

Cotyoran Silver Edition.png

Metalik renk tutkunları ya da sadece siyah ve gümüş severler için, tamamen sadelik esas alınmıştır. :)

Yason ve MT520 kırması full karbon bir model: "Cotyoran-Silver Edition"

270059 dosyayı görüntüle

Metalik renk tutkunları ya da sadece siyah ve gümüş severler için, tamamen sadelik esas alınmıştır. :)
Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz. :)

Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz. :)

Karbon abi gövde, tank geçse üzerinden kırılmayabilir :D :D Merak etme problem olmaz

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Evdeki 3d yazıcı ile yaptığım masaüstü bisiklet modeli (Santa Cruz-Tallboy) :)

IMG_20211208_001328_917.jpg

IMG_20211208_001304_866.jpg

IMG_20211208_001336_791.jpg

Kadro, lastik, gidon vb. : 3D PLA Malzeme
Eklemler: Paket telleri
Orta amortisör: Tükenmez kalem iç yayı :D
Boya: Akrilik boya

Almak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.

Dolar çıkmadan hemen önce 3.5k ya falan almistim ben de.. Şimdi 4k olmuş..Cr-6 Se güzel makine tavsiye ederim. Ender serisi yerine bunu öneririm ilgiliyseniz

Selam, @Cotyoran52 . Yine güzel bir çalışma yapmışsın, yine çok güzel olmuş. Hatta nefis olmuş. Tebrikler 👏👏

Tek parça mı bu sevimli arkadaş?

Selam, @Cotyoran52 . Yine güzel bir çalışma yapmışsın, yine çok güzel olmuş. Hatta nefis olmuş. Tebrikler 👏👏

Tek parça mı bu sevimli arkadaş?

3D yazıcıyla baskı alırken parça parça aldım, daha sonra çeşitli yöntemlerle birleştirdim (Japon yapıştırıcı, paket telleri vs.) Akrilik boya ile parçaları boyadım. Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Bisikletimin rengini değiştireceğim.Stickerlar ve diğer tasarım çizimlerin bisiklet modeline oturtulması gerek.Teknik çizimleri
nereden bulabiliriz bisikletlerin ? Scott Solace 20 kadro.Saygılar....
Bunun gibi teknik bir resim arıyorum.
tek.png

Bisikletimin rengini değiştireceğim.Stickerlar ve diğer tasarım çizimlerin bisiklet modeline oturtulması gerek.Teknik çizimleri
nereden bulabiliriz bisikletlerin ? Scott Solace 20 kadro.Saygılar....
Bunun gibi teknik bir resim arıyorum.
299812 dosyayı görüntüle
Free standalone version of BikeCAD - YouTube
Bu program var fotodan çizim atabilen

Geri