Cotyoran52
An Engineer Cyclist
- Tepki
- 1.517
- İsim
- Kotyoralı
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz.Yason ve MT520 kırması full karbon bir model: "Cotyoran-Silver Edition"
270059 dosyayı görüntüle
Metalik renk tutkunları ya da sadece siyah ve gümüş severler için, tamamen sadelik esas alınmıştır.![]()
Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz.![]()
Ana ne yakışıklı ya. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz?Evdeki 3d yazıcı ile yaptığım masaüstü bisiklet modeli (Santa Cruz-Tallboy)
278175 dosyayı görüntüle
278176 dosyayı görüntüle
278177 dosyayı görüntüle
Kadro, lastik, gidon vb. : 3D PLA Malzeme
Eklemler: Paket telleri
Orta amortisör: Tükenmez kalem iç yayı
Boya: Akrilik boya
Ana ne yakışıklı ya. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz?
Almak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.Creality Cr-6 Se hocam, teşekkürler![]()
Almak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.
Selam, @Cotyoran52 . Yine güzel bir çalışma yapmışsın, yine çok güzel olmuş. Hatta nefis olmuş. Tebrikler 👏👏
Tek parça mı bu sevimli arkadaş?
Evdeki 3d yazıcı ile yaptığım masaüstü bisiklet modeli (Santa Cruz-Tallboy)
278175 dosyayı görüntüle
278176 dosyayı görüntüle
278177 dosyayı görüntüle
Kadro, lastik, gidon vb. : 3D PLA Malzeme
Eklemler: Paket telleri
Orta amortisör: Tükenmez kalem iç yayı
Boya: Akrilik boya
Çok güzel, eline sağlık. Kendiniz mi modellediniz? stl paylaşırsanız ben de basayım![]()
3d printer satışı yapıyorum düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırımAlmak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.
Free standalone version of BikeCAD - YouTubeBisikletimin rengini değiştireceğim.Stickerlar ve diğer tasarım çizimlerin bisiklet modeline oturtulması gerek.Teknik çizimleri
nereden bulabiliriz bisikletlerin ? Scott Solace 20 kadro.Saygılar....
Bunun gibi teknik bir resim arıyorum.
299812 dosyayı görüntüle