Cotyoran52
An Engineer Cyclist
- Tepki
- 1.517
- İsim
- Kotyoralı
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz.Yason ve MT520 kırması full karbon bir model: "Cotyoran-Silver Edition"
270059 dosyayı görüntüle
Metalik renk tutkunları ya da sadece siyah ve gümüş severler için, tamamen sadelik esas alınmıştır.
Üst boru çok ince , e ben bunu iki turda kırarım. Kullanıcı adımı KadroKıran olarak güncellerim. Sen kotyorarsın ben ise kadrokırarım. Muhteşem ikili oluruz.
Ana ne yakışıklı ya. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz?Evdeki 3d yazıcı ile yaptığım masaüstü bisiklet modeli (Santa Cruz-Tallboy)
278175 dosyayı görüntüle
278176 dosyayı görüntüle
278177 dosyayı görüntüle
Kadro, lastik, gidon vb. : 3D PLA Malzeme
Eklemler: Paket telleri
Orta amortisör: Tükenmez kalem iç yayı
Boya: Akrilik boya
Ana ne yakışıklı ya. Hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz?
Almak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.Creality Cr-6 Se hocam, teşekkürler
Almak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.
Selam, @Cotyoran52 . Yine güzel bir çalışma yapmışsın, yine çok güzel olmuş. Hatta nefis olmuş. Tebrikler 👏👏
Tek parça mı bu sevimli arkadaş?
Evdeki 3d yazıcı ile yaptığım masaüstü bisiklet modeli (Santa Cruz-Tallboy)
278175 dosyayı görüntüle
278176 dosyayı görüntüle
278177 dosyayı görüntüle
Kadro, lastik, gidon vb. : 3D PLA Malzeme
Eklemler: Paket telleri
Orta amortisör: Tükenmez kalem iç yayı
Boya: Akrilik boya
Çok güzel, eline sağlık. Kendiniz mi modellediniz? stl paylaşırsanız ben de basayım
3d printer satışı yapıyorum düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırımAlmak istedim de alamadım bunu kaçırdım..Keyifle takipteyim.
Free standalone version of BikeCAD - YouTubeBisikletimin rengini değiştireceğim.Stickerlar ve diğer tasarım çizimlerin bisiklet modeline oturtulması gerek.Teknik çizimleri
nereden bulabiliriz bisikletlerin ? Scott Solace 20 kadro.Saygılar....
Bunun gibi teknik bir resim arıyorum.
299812 dosyayı görüntüle