Scudo Sports

3D tasarım

:hhhhhh:
@Cotyoran52 siz hayal gücünüze ve uğraşınıza bizleri de dahil edip keyifli bir paylaşım yaptınız.

Siz hünerlerinizi sergilediniz, bizler de heyecanla takip ettik.

Birlikte hayal kurup, eğlendik.

Kendi adıma teşekkür ederim, ben çok keyif aldım.:hhhhhh:
Çok becerikli değilmiş. Baştan sona takip ettik bordo mavi cotyoran MT520 görürmüyüz diye nafile. @Cotyoran52 Usta sen görme bu mesajı ben kankamla laflıyorum. :koptum:

Scudo
Cotroyan, aynı zamanda yoran yokuş manasına da gelir. 🤔 Gelebilir yani. 😆 Bence gelsin. Değil mi @Cemal Ç. ?
Bilemem hocam. Bu boğaz kuruluğuyla iftarı nasıl edicem onu düşünüyorum. Aslında bu kadar yormayacaktı ama rüzgar beklediğimden sert çıktı.😅

With Cotyoran MT520, Discover "Ordu", "Our Homeland"

Discover "Boztepe" :

Cotyoran-Ordu Boztepe Final.png

Discover "Hoynat Island" :

Cotyoran-Ordu Hoynat-Final.png

Make a trip to "Ulugöl" :

Cotyoran-Ordu 2-Final.png

Some fresh breath, "Ordu Coast" :

Cotyoran-Ordu Sahil-Final.png

Discover "Ordu Ropeway", one of ideal ways to climb Boztepe :

Cotyoran-Ordu Teleferik Final.png

(Bisiklet park ayağı, suluk, suluk kafesi, bisiklet bilgisayarı (Garmin) eklendi.)

İsmi belirlemedim ama muhtemelen MT530 olmayacak... Sayı yerine kelime içeren bir isim olması muhtemel :) Bir de önceki gibi uzun sürmeyecek muhtemelen, çünkü MT520 modifiye edilerek yeni bir konsept ortaya çıkacak :)

Magnezyum alaşımlı kemik jantlara ek olarak istek üzerine 50T (Tepsi gibi :D ) büyük dişli eklendi (11T-50T), bu sayede tork oranı arttığından rampa çıkışları çok daha iyi olacak:

Yeni lastikler: Schwalbe Magic Mary (Aşağıda dişsiz hali görülmektedir.)
Magnezyum kemik jantlar: MGWHEELS

1620660733807.png

Son düzenleme:
Değişiklikler:
-Yeni jant-lastik tasarımı tamamlandı, (Schwalbe Magic Mary lastikler, MGWHEELS magnezyum alaşımlı alüminyum jant)
-11T-50T dişlere sahip arka kaset eklendi,

1620732551276.png

Sonraki modifikasyonlar:
-Kadroda yeni bir tasarım göreceğiz,
-Belki maşalara da el atabilirim (Marka değişikliği vs. gibi)
-Ufak tefek değişiklikler.

Yeni kadro genel hatları: (Bir miktar Trek Marlin kadrosu referans alınmıştır. :D )

1620768277296.png

1620768371349.png

Arka çatalı değiştirmek gibi bir fikrim yok, çünkü çok fazla iş çıkması muhtemel, bu şekilde iyi :)

Yeni kadro genel hatları: (Bir miktar Trek Marlin kadrosu referans alınmıştır. :D )

263690 dosyayı görüntüle

263691 dosyayı görüntüle

Arka çatalı değiştirmek gibi bir fikrim yok, çünkü çok fazla iş çıkması muhtemel, bu şekilde iyi :)
Bu ne böyle 2. Dünya Savaşı Alaman motosikletlerine benzemiş. Birde makineli tüfek yerleştir cenge çıkalım. :)
Downhill bisiklet full süspansiyon ve mümkünse Bordo Mavi olsun. Seviliyorsun kardeşim.:harika:

Bu ne böyle 2. Dünya Savaşı Alaman motosikletlerine benzemiş. Birde makineli tüfek yerleştir cenge çıkalım. :)
Downhill bisiklet full süspansiyon ve mümkünse Bordo Mavi olsun. Seviliyorsun kardeşim.:harika:

Bu noktadan dönmek çok zor abi artık, 2 gündür bu tasarım üzerinden devam ediyorum :) Merak etme güzel olacak...

Geri