Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3D tasarım

Scudo
Red black kapılmış, bari Orange gray gitmeden ben alayım:D

Yalnız, tüm bu güzelliklerin ekrandan çıkamayacak olmasi da, daha bir cazip kılıyor kendilerini😍

Resmimizi üstünde bir render ediversen de azicik hevesimizi alsak bari, özellikle şu ağaçlıklı yoldaki kırmızının yanında falan:koptum:

Red black kapılmış, bari Orange gray gitmeden ben alayım:D

Yalnız, tüm bu güzelliklerin ekrandan çıkamayacak olmasi da, daha bir cazip kılıyor kendilerini😍

Resmimizi üstünde bir render ediversen de azicik hevesimizi alsak bari, özellikle şu ağaçlıklı yoldaki kırmızının yanında falan:koptum:

Özel bir renk varsa istediğiniz onlara bakmaya çalışırım :) Maalesef renderde kişiyi üzerine koyamam ama Photoshop'ta yapılır uygun resimler bulunursa :)

@Cotyoran52 mevcutta yaptığın kombinler gayet güzel, ama zamanın varsa app update misali yeni renkler de fena olmaz. Bir de dikine bir foto olursa telde wallpaper kullanırız, manzaralı falan.

Şimdi çok oluyoruz da, sorunca da böyle oluyor işte :D

@Cotyoran52 mevcutta yaptığın kombinler gayet güzel, ama zamanın varsa app update misali yeni renkler de fena olmaz. Bir de dikine bir foto olursa telde wallpaper kullanırız, manzaralı falan.

Şimdi çok oluyoruz da, sorunca da böyle oluyor işte :D

Tabi zaman zaman yeni renkler de koyuyorum aklıma geldikçe... Dikey bir duvar kağıdı bunda iyi olacağını sanmam çünkü bisikletin tüm hatları yataya yayılıyor, ancak kırparsanız bisikletin belli yerlerini o zaman olur. O da ne kadar iyi olur :(

@Cotyoran52 bir bayii adresi, bir de fiyat ekledik mi tamamdır😍

Yetişemeyiz inan talebe...:ssrtcbya:

Bana 3'ünden de birer tane.
Dursun kenarda, izlerim sıkıldıkça...:harika:

@Cotyoran52 yol bisikletlerine inat yapıştırmışsın kendin logolu dağ bisikletini. :harika:

• Muhteşem
Tepkiler: Cotyoran52
Harika duruyor ama gidonu uzatabilirseniz güzel olur dağ bisikletine büyük gidon yakışıyor :))))

Gidon baştan epey bir uzundu, sonra bir miktar kısalttım. İnanın bu bisiklette böyle daha iyi :)

@Cotyoran52 girişimcilik budur işte!...👏👏

En alttaki resim başlangıç yılları, bir üsttekinde işleri ilerletmiş ve kendine özgü stili ile mütevazı dükkanında herşey yolunda...

En üsttekinde ise 2.şubeyi Türkiye'nin ilk bisiklet showroom'u olarak Istinye park avm'de açmışsın.

Şimdi geriye sadece Economist dergisinde bisiklet ve resmin ile röportajın kalmış:ssrtcbya: sonra mı?

Yurtdışı satışlarındaki başarı...
Cyclists dergisi tarafından yılın tasarım ödülü...
Yeni model MT530'un lansmanı...
Tour de France'ın ana sponsoru...

Yıl 2049...
Cotyoran Bike inc. başarı ve ödüllerle dolu 28 yılın hikâyesi... Muazzam ve etkileyici yazı, bir fotoğrafla başlar... Şirketin ilk modeli MT520 ile çekilmiş bir fotoğraf. Hepimiz oradayız...😍

@Cotyoran52 siz benim bisiklet kadrosunu yaptırdığım kişi ile tanışın bence, hatta size özelden numarasını atayım. Sizin ile belki müşteriye bir ön sunum bile yapabilir, yada bir gün aklınızdaki bisikleti yaptıracak olursanız yardımcı olacaktır. Kaldı ki bu çizimleri yurt içinde üretim yapan markalar ile de görüşebilirsiniz. Hobi olarak başladığınız proje belki de işiniz olur. Şansınızı denemekten çekinmeyin.
instagram adresi : (link) Yusuf Çabık

@Cotyoran52 girişimcilik budur işte!...👏👏

En alttaki resim başlangıç yılları, bir üsttekinde işleri ilerletmiş ve kendine özgü stili ile mütevazı dükkanında herşey yolunda...

En üsttekinde ise 2.şubeyi Türkiye'nin ilk bisiklet showroom'u olarak Istinye park avm'de açmışsın.

Şimdi geriye sadece Economist dergisinde bisiklet ve resmin ile röportajın kalmış:ssrtcbya: sonra mı?

Yurtdışı satışlarındaki başarı...
Cyclists dergisi tarafından yılın tasarım ödülü...
Yeni model MT530'un lansmanı...
Tour de France'ın ana sponsoru...

Yıl 2049...
Cotyoran Bike inc. başarı ve ödüllerle dolu 28 yılın hikâyesi... Muazzam ve etkileyici yazı, bir fotoğrafla başlar... Şirketin ilk modeli MT520 ile çekilmiş bir fotoğraf. Hepimiz oradayız...😍

Hikaye gerçekten çok güzel kaleminize sağlık. Ben de çok isterdim böyle birşey gerçek olsun. Ama girişim demek çok ayaklı birşey. Sadece Cad ve render olayından çok çok çok daha fazlası. Ülkemizde bir girişim yapmak kolay değil, riskler çok. Bu risklerden en büyüğü geçim sıkıntıları. Kendim şu an bir devlet kurumunda makine mühendisi olarak çalışıyorum. Başlarda özel sektördeydim, korkunç bir yamyamlık var. Kendim o ortamda çok fazla yapamadım. Devlet sektörü kendi adıma daha rahat çalışma ortamı sunuyor. Bu işten ayrılıp öyle bir girişim rus ruleti gibi olur. Keşke özel sektör ve girişim ekosistemi ülkemizde biraz daha iyi olsaydı, bu işe gönül verenler öne çıkabilseydi. Misalen yerli otomobil işi bile devletin iteklemesiyle ilerliyor. Devlet el atmasa o "babayiğitlerin" hiçbiri bu işe girmezdi. Gelişmekte olan ekonomilerin kanseri bu risk faktörleri. Konuyu fazla uzatmim, gideceği yer burada gereksiz polemikler oluşturur. :) Benim yaptığım şeyler birşey değil bile. Çok yetenekli kişilerin girişim yapamadığını biliyorum, herkes geçim derdinde. Bir de bu kadro üretimi olayını özel olarak yapan kişiler de var ülkemizde çok sayıda. Ayrıca köklü yerli markalar da var, her ne kadar tasarım çizgilerini beğenmesem de :D (Kron, Bisan, Salcano, Corelli vs.) Olası bir girişimin aralarından sıyrılması ne kadar gerçekçi olur. Ama olur da bir vesile olur böyle birşeye girmek heyecan verici olur kesinlikle. Üretmek işin belki de en kolay kısmı. Ticari boyut apayrı bir dünya ve ben o kısımda çok zayıfım. :(

Markanın ismi Cotyoran aslında çok önceden sahip olduğum bir kimlik. Bu markayı bisiklet için ortaya çıkarmadım. Memleketim Ordu'nun, eski ismi (Yüzyıllar önce) Kotyora'dır. Cotyoran ise İngilizce "Ordulu" manasına geliyor. Logoda yer alan iki dişli mesleğimi, kavisli yapı K ve C harflerini gösteriyor. Kavis aynı zamanda bayrağımıza ithafen hilali de ifade ediyor.

Katkılarınız için teşekkür ediyorum... :) @_Madmexx _ ilk günden beri ilgiyle takip ettiniz.
@Cotyoran52 siz benim bisiklet kadrosunu yaptırdığım kişi ile tanışın bence, hatta size özelden numarasını atayım. Sizin ile belki müşteriye bir ön sunum bile yapabilir, yada bir gün aklınızdaki bisikleti yaptıracak olursanız yardımcı olacaktır. Kaldı ki bu çizimleri yurt içinde üretim yapan markalar ile de görüşebilirsiniz. Hobi olarak başladığınız proje belki de işiniz olur. Şansınızı denemekten çekinmeyin.
instagram adresi : (link) Yusuf Çabık

Fikirleriniz için teşekkür ederim, değerlendirmek isterim. Linkteki kişiye baktım, özel üretim kadroları gayet güzel. :) Durumlar müsait olursa iletişim kurmak isterim...

Son düzenleme:
:hhhhhh:
@Cotyoran52 siz hayal gücünüze ve uğraşınıza bizleri de dahil edip keyifli bir paylaşım yaptınız.

Siz hünerlerinizi sergilediniz, bizler de heyecanla takip ettik.

Birlikte hayal kurup, eğlendik.

Kendi adıma teşekkür ederim, ben çok keyif aldım.:hhhhhh:

Geri