Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

3D tasarım

Cotyoran - "YASON" Modeli
Yason Burnu ve Kilisesi, Ordu'nun Perşembe ilçesi sınırları içerisinde kalan bir doğal sit alanıdır. Her yıl yerli yabancı pek çok turisti çekmektedir. Ayrıca Karadeniz'deki bisiklet turlarının vazgeçilmezidir. Bu bisikletin model isminde bu doğa harikası yerden ilham alınmıştır. :)

(link)

1620819954323.png

YASON'un kadrosu şekillenmeye başladı: (Trek Marlin kadrosuna benzer bir kadro elde edildi.)

1.JPG

Carraro Force 920-950 tasarım hatlarına benzer bir renk uygulaması:

2.JPG

Bu tasarımda loftlu bir alın borusu yerine daha standart bir alın borusu tercih edildi:

3.JPG

Kadro alt kolu için MT520'ye göre daha geniş bir tasarım tercih edildi. Böylece markalama yazısı için daha büyük bir alan sunuldu:

4.JPG

Evet @necmeddin abi şimdi makineli tüfek yerleştirilir mi diyosun buna ? :D :D :D

Son düzenleme:
Scudo
Ayrıca Karadeniz'deki bisiklet turlarının vazgeçilmezidir. Bu bisikletin model isminde bu doğa harikası yerden ilham alınmıştır. :)

O zaman ismine yakışır, doğa harikası yerlerde göreceğiz kendisini desene😍 çok heyecanlı...

O zaman ismine yakışır, doğa harikası yerlerde göreceğiz kendisini desene😍 çok heyecanlı...

Henüz bitmedi ama kaba hatlarıyla böyle olacak, renkler için ise her zamanki gibi renderi bekleyeceğiz :) Yason'a özel oranın doğasındaki renklerden kombin bir renk tasarımı mutlaka olacak. Teşekkürler...

Yason'da Rockshox yerine SR Suntour XCE Maşa:

1620900980262.png

Enve M6 Karbon Gidon: (MT520'de yazı yoktu, bunu yeni ekledim.)

1620906988828.png

Zincir de takıldığına göre render zamanı !

1620912588610.png

Son düzenleme:
Biz bunları renderlarda seviyoruz zaten...

(Satışı olsa alabilir miyiz acaba:snzdglsn:):D

Biz bunları renderlarda seviyoruz zaten...

(Satışı olsa alabilir miyiz acaba:snzdglsn:):D

@_Madmexx _ Bey ben sanki "Yason"u daha çok beğendim. Siz neler düşünüyorsunuz ? Bazen kalın kadro can veriyor tasarımlara :) Bu arada MT520 3 haftada bu ise 3 günde bitti. Bir kere kalıp hazırlanınca daha hızlı ilerliyor...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Sayın @Cotyoran52 , yeni her zaman daha etkileyici midir desem ya daaa direkt itiraf edeyim bari.

Yason kesinlikle çok daha şık bir tasarım olmuş!...👏👏👏

Nasıl desem, zarif ama güçlü, sıradan ama degil... ihtiyacım yok ama benim de olsun tarzında..

Bu al beni ile kesin kazandırır.
Az yatırım, yüksek satış...

Dahası için yeni renderlar please🤩

Telefona wallpaper olacak bir render ile her an bakıp mutlu olabiliriz mesela...

@Cotyoran52 yason çok güzel olmuş ellerinize sağlık kadroyla gidon karbon olmuşken jantlarda karbon olsa fena olmaz

Aslında jantlar karbon olsa da aynı görünümü verecekti üç aşağı beş yukarı siyah olduğu için (Tabi biraz daha mat olurdu kompozitin yapısı gereği) , render üzerinden malzemeyi değiştirince yapılıyor zaten, onu da denerim ileride inşallah, katkınız için teşekkürler... :)
Sayın @Cotyoran52 , yeni her zaman daha etkileyici midir desem ya daaa direkt itiraf edeyim bari.

Yason kesinlikle çok daha şık bir tasarım olmuş!...👏👏👏

Nasıl desem, zarif ama güçlü, sıradan ama degil... ihtiyacım yok ama benim de olsun tarzında..

Bu al beni ile kesin kazandırır.
Az yatırım, yüksek satış...

Dahası için yeni renderlar please🤩

Telefona wallpaper olacak bir render ile her an bakıp mutlu olabiliriz mesela...

Katkınız için teşekkürler, ben de benzer düşünüyorum :) Yeni renderler gelecek...
@necmeddin abi şu an roket taşıyacak seviyeye geldi, muharebeye hazır :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@_Madmexx _ Bey ben sanki "Yason"u daha çok beğendim. Siz neler düşünüyorsunuz ? Bazen kalın kadro can veriyor tasarımlara :) Bu arada MT520 3 haftada bu ise 3 günde bitti. Bir kere kalıp hazırlanınca daha hızlı ilerliyor...
Ben bile sevdim , fena durmuyor Mühendis Bey. :harika: 😍🧿
1 saniye önce mesaj mı atılır.:koptum:

Sayın @Cotyoran52 bu güzel çalışmanızı wallpaper yapacağım izninizle...
Ufak bir eleştiri cotyoran yazısı sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. Renderdan sonra mı yazdınız acaba :) (anlarmışım gibi yaptım bu işlerden, çaktırmayın;))

Sayın @Cotyoran52 bu güzel çalışmanızı wallpaper yapacağım izninizle...
Ufak bir eleştiri cotyoran yazısı sonradan yapıştırılmış gibi duruyor. Renderdan sonra mı yazdınız acaba :) (anlarmışım gibi yaptım bu işlerden, çaktırmayın;))

Sol üsttekini diyorsanız, evet render sonrası photoshop ile yaptım, tanıtım çekimi gibi olması için. Bisiklet üzerindekini diyorsanız, renderdaki ışıklandırma sonucu öyle görünüyor olabilir. Yoksa yazıyı bizzat tasarım programında kadroya sardırdım :) Wallpaper için ben de render yaptıklarımdan bir tanesini kullanıyorum, çok şık durur :) Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bisikletin üzerindeki yazıyı kastetmiştim, ama sorun yok, beyaz olduğu için bana öyle gelmiş olabilir.:harika:

O zaman hemen wallpaper yapıyoruz😍

Bisikletin üzerindeki yazıyı kastetmiştim, ama sorun yok, beyaz olduğu için bana öyle gelmiş olabilir.:harika:

O zaman hemen wallpaper yapıyoruz😍
@_Madmexx _ ve @Cotyoran52 Ah birde şu konuştuklarınızı anlayabilsem çağ atlayacağım. Zaten teknolojik kusurluyum. Wall duvar ve paper da kağıtsa, evdeki duvar kağıtlarını mı yenileyeceğiz anlatın hele. :koptum: Olmadı İnstegram dan dağ bisikletlileri beğenmeye devam. Bu arada sürekli beğeni yüzünden kazık kadar İnstegram kafayı bana taktı , beğenilerime kota koyuyor. Sahi bu bisikletleri İnstegramdan yayınladın mı. El birliği ile Coming Sooner deyu deyu olmayan bisikletleri pazarlarız. :)

Sayın @necmeddin selam, kusura bakmayın, çok haklısınız. Güzel Türkçe'mizin içine günlük hayatta alıştığımız yabancı kelimeleri eklemek doğru olmuyor. Pardon...

Duvar kağıdı, telefon veya bilgisayar masa üstündeki resim oluyor. Bir nevi ana ekran resmi diyebiliriz. Yason'u her daim görmek için telefonda ana ekran resmi yapmaktan bahsediyordum.:harika:

Bu arada yukarıdaki resim yatay olduğunu için maalesef güzel de olmadı, haliyle çözünürlük de çok düşük.:( bir ara gerçek boyutunda mail ile alırız artık sizden sayın @Cotyoran52.

@_Madmexx _ ve @Cotyoran52 Ah birde şu konuştuklarınızı anlayabilsem çağ atlayacağım. Zaten teknolojik kusurluyum. Wall duvar ve paper da kağıtsa, evdeki duvar kağıtlarını mı yenileyeceğiz anlatın hele. :koptum: Olmadı İnstegram dan dağ bisikletlileri beğenmeye devam. Bu arada sürekli beğeni yüzünden kazık kadar İnstegram kafayı bana taktı , beğenilerime kota koyuyor. Sahi bu bisikletleri İnstegramdan yayınladın mı. El birliği ile Coming Sooner deyu deyu olmayan bisikletleri pazarlarız. :)

Selamlar abi, sosyal medya kullanmıyorum... Paylaşımlarım buraya özel, sosyal medyadakilerin de pek umrunda olacağını sanmam :D
Sayın @necmeddin selam, kusura bakmayın, çok haklısınız. Güzel Türkçe'mizin içine günlük hayatta alıştığımız yabancı kelimeleri eklemek doğru olmuyor. Pardon...

Duvar kağıdı, telefon veya bilgisayar masa üstündeki resim oluyor. Bir nevi ana ekran resmi diyebiliriz. Yason'u her daim görmek için telefonda ana ekran resmi yapmaktan bahsediyordum.:harika:

Bu arada yukarıdaki resim yatay olduğunu için maalesef güzel de olmadı, haliyle çözünürlük de çok düşük.:( bir ara gerçek boyutunda mail ile alırız artık sizden sayın @Cotyoran52.

Resmin malesef gerçek boyutu bu. Arka plandaki resim neyse onun çözünürlüğünü almak durumunda kalıyorum, renderda yapılabilecek çok birşey yok. Arka plansız resimlerde ise istediğim boyutu ayarlayabiliyorum ama... :)

@_Madmexx _ Bu arada renderlar bilgisayarınızda duvar kağıdı yapmak için daha uygun;
Kendi bilgisayarım:

yason wall.png

mt520 boztepe.png

mt520 mağaza.png

Son düzenleme:
Selamlar abi, sosyal medya kullanmıyorum... Paylaşımlarım buraya özel, sosyal medyadakilerin de pek umrunda olacağını sanmam :D

Resmin malesef gerçek boyutu bu. Arka plandaki resim neyse onun çözünürlüğünü almak durumunda kalıyorum, renderda yapılabilecek çok birşey yok. Arka plansız resimlerde ise istediğim boyutu ayarlayabiliyorum ama... :)
Hocam üretime geçmeyi düşünüyor musunuz bisikletler gerçekten özgün duruyor, günümüzde hardtail bisikletlerin hepsi aynı ailenin çocuğu gibi ama bunlar farklı özellikle de alın borusu.

Hocam üretime geçmeyi düşünüyor musunuz bisikletler gerçekten özgün duruyor, günümüzde hardtail bisikletlerin hepsi aynı ailenin çocuğu gibi ama bunlar farklı özellikle de alın borusu.

Merhabalar şimdilik üretim fikrim yok. Evet alın borularım farklı biraz daha, tasarımda yapılabiliyor ama üretim farklı bir boyut, gerçekten modellerin mevcut tekniklerle (Döküm, talaşlı imalat vb.) üretilebilirliğine bakmak gerekiyor. Katkınız için teşekkürler...

Geri