Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@trainspotting35

hayda bu ne şimdi açıklasın herkes bu ne kardeşim ,gran fondoya laf atıyorsunuz ondan sonra bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ,
iyikide yazdın ne olacak şimdi ,aynı şey olur ise küfürü aynen basarım bilesiniz

Scudo
Arkadan gelenlere su kalmadı, madalya kalmadı ama bence mükemmel bir organizasyon neden diye soracak olursan tamamen gönüllü yapılan bir etkinlik. Tek kuruş para talep etmiyorlar hatta madalya için para toplayalım dememize rağmen geçen sene kabul etmediler ve kendileri madalyaları tedarik ettiler.

yav ben ne diyorum siz ne diyorsunuz gran fondo gibi olacak ,araç girmeyecek anlatabildinmi ,konuyuda aynen bombardıman edeceğim birazdan senin mesajını oraya taşıyacağım hadi bakalım

@Kudret Kurtcebe Abi gran fondolarda eşek yüküyle para alıyorlar. Edirne yarışı tamamen ücretsiz. Para verdiğim bir etkinliği eleştiririm elbette. Bedava olan bir etkinlikte eleştirme hakkım kırıcı olmadan olabilir.

@Özcan. Hocam TOSFED muhatabınız. Etaba giderken veya etaplar arasında araçların trafikte yol alması gayet normal ama diğer araçlardan hiçbir farkları yok bu noktada.

Tüm kurallara uymak zorundalar.

Polise şikayet etseniz ceza yazılır ve zamanında başlangıç noktasına gidemediğinde diskalifiye edilebilir, puan kaybedebilir. Tabi Türkiye'de ne ralliciler ne polis bu konuda hassas davranıyor. Yeşil Bursa Rallisi'nin programı neredeyse geçen seneden belliydi. Tırmanış organizatörünün bundan haberi olmaması büyük bir hata ve hiç affedilir bir yanı yok bana kalırsa. Birileri çok feci can verebilirdi Allah korumuş. Yollarda yeterince bisikletliyi kaybettik zaten, bir de "bisiklet organizasyonu" çatısı altında birilerini kaybetmenin acısını hepimiz çekerdik. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Kudret Kurtcebe Abi zaten orada da yazdım ben bunları konuyu baştan sona okursan göreceksin. Kimseyi suçlamıyorum bedelsiz bir yarışta bu kadar aksilik elbette olur. Allah razı olsun onların sayesinde yarış heyecanı tatmış oldum.

Daha önce genel güzergahtan (yiğitali üzerinden) çıkmama rağmen Tuzaklı, Mürseller, özellikle kirazlı içi sağlam rampa idi ve yordu. Finişte köfte ikramı, çay ikramı. Bonus olarakta Teleferikle iniş vardı. İnişte Teleferik ve araç ile destek vardı, organizasyon katılan kimsenin araçla inmesini istemiyordu(kurallarda belirtildiği gibi), bende haklı olarak ücrertsiz teleferikle indim manzaranın keyfini çıkardım.

@Kudret Kurtcebe Abi yol kapansın haklısında, (bencede) o yolu kapatacak güç amca Cumhurbaşkanlığı kupası falan olursa, orası uludağ Edirnenin köyü değil dünyanın Turisti parası dönüyor. Zaten peleton dağılana kadar tuzaklıya yani jandarma yolu kapadı.

Hemen şimdi klavye delikanlısı diceksin, peşinen bak benimde uludağa gidip gelmem 100km :) (link)

Tırmanış organizatörünün bundan haberi olmaması büyük bir hata ve hiç affedilir bir yanı yok bana kalırsa. Birileri çok feci can verebilirdi Allah korumuş. Yollarda yeterince bisikletliyi kaybettik zaten, bir de "bisiklet organizasyonu" çatısı altında birilerini kaybetmenin acısını hepimiz çekerdik. Geçmiş olsun.

cenk akbulutun mesajı

@rkurtcu

sana laf yok ,,

cenk akbulut mesajı aşağıda

Hocam TOSFED muhatabınız. Etaba giderken veya etaplar arasında araçların trafikte yol alması gayet normal ama diğer araçlardan hiçbir farkları yok bu noktada.

Tüm kurallara uymak zorundalar.

Polise şikayet etseniz ceza yazılır ve zamanında başlangıç noktasına gidemediğinde diskalifiye edilebilir, puan kaybedebilir. Tabi Türkiye'de ne ralliciler ne polis bu konuda hassas davranıyor. Yeşil Bursa Rallisi'nin programı neredeyse geçen seneden belliydi. Tırmanış organizatörünün bundan haberi olmaması büyük bir hata ve hiç affedilir bir yanı yok bana kalırsa. Birileri çok feci can verebilirdi Allah korumuş. Yollarda yeterince bisikletliyi kaybettik zaten, bir de "bisiklet organizasyonu" çatısı altında birilerini kaybetmenin acısını hepimiz çekerdik. Geçmiş olsun.

@trainspotting35

edirne yarışını kastediyor isen geçen sene buraya araç girmesini asla kabul etmem bilesin

@rkurtcu

(link)

100 km 'yi 5 saat 23 dakikada almışsın, kaç adet mola yaptın süreleri tuttunmu ?

ortalaman aynen 18.5

@Kudret Kurtcebe Abi seneden seneye gelişen bir organizasyon bu sene çok daha iyi olacağından eminim. O başlık altında yazdığımız eleştirilerde dikkate alındı.

Büyük ihtimalle bu sene ortalama hız değeri daha yüksek tutulup süpürge araç daha erken toplamaya başlayacak.

@trainspotting35

valla burdan yazıyorum 21 ekim edirnede bir tek araç yanımdan geçsin bırakmayan şerefsizdir ve konuyuda sabote edeceğim canımızı sokakta bulmadık

@trainspotting35

zati ilk 38 km 1 saat 20 dakikada yapılacak yapamayanları araç toplasın

@trainspotting35

geçen sene kaynak yapanlar olmuş ayıp tabi,bu sene kamera olacak imiş

cenk akbulutun mesajını herkes kafasına yazsın aşağıya koydum,,düşünün bakalım

Yeşil Bursa Rallisi'nin programı neredeyse geçen seneden belliydi. Tırmanış organizatörünün bundan haberi olmaması büyük bir hata ve hiç affedilir bir yanı yok bana kalırsa. Birileri çok feci can verebilirdi Allah korumuş.

@Kudret Kurtcebe Son dönüş kavşağını bile nizami döndüm içeriden dönmedim haksızlık olmasın diye. O kadar kişiyi geçmişken arkamda kimsenin kalmamasından anlamalıydım zaten :):)

@trainspotting35

rezalet yani kaynak yapanlar için söylüyorum adil değil
bence bu kişiler bir daha edirne yarışına alınmamalıda tesbit edemediler tabi

tekrar yazıyorum ,cenk akbulut arkadaşın acı gerçeği karşısında herkes gerçeği kabul etmek zorunda yeşil ralli programı önceden beli idi sayın mecit tatlıcıların bundan nasıl haberi olmaz buna cevap verecek varmı ?

@rkurtcu

önceden belli olan bursa rallisini mecit tatlıcılar nasıl bilmez
eğer biliyorsada neden 12 ağustosa atmadı ?

burdaki hatalar su götürmez gerçeklerdir
gerek uludağ etkinliği gerekse geçen seneki edirne rezaleti şunu gösterdi hatalarından ders alırlarmı bilemem,milleti riske sokmanın organizasyon ile alakası yoktur,uludağ etkinliği trafiksiz bir güzergahta yapılması aynen şarttır,edirne yarışıda aynı şekilde

Eğer seneye kadar yol yapım süreci biterse yarış çok keyifli geçer
Karbon jant ve 4000 s2 lastikler ile geçerken yüreğim parçalandı
Benim ruble 12 27 ön 50 34 seneye muhakkak en kötü 11 30 yapma gibi bir düşüncem var
Ben 2. El aldığım için saymadım dedim herhalde 11 28 dir yarıştan 2 gün önce son kontrolleri yaparken ruble 27 diş olduğunu gördüm :)

@mertgulkokan

burada yapılacak çok iş varda sağlam bir organizasyon lazım senede bir kere etkinlik aynen valilik aracı ile olur ve bisiklet federasyonu ,gençlik ve spor bakanlığı bu bakanlık şu an mevcuttur ,ha burda yarış olmaz festival olur ücret talep edilmez ,

@Kudret Kurtcebe Bisiklet federasyonundan kimse yoktu yarışta federasyonun yaptığı yarışı da paylaşmıştık tur bindirilenlerin 1. olduğu benim masa da haklarını teslim ettiğim arkadaşların olduğu yarış. Deveye sormuşlar neren eğri diye nerem doğru ki demiş. Bu işi adam gibi yapan daha görmedim Türkiye'de. Burada deve kim, soran kim, eğri nedir takdir sizin :)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@sadi imren

hellallllllllll büyüksünn sadi ağzına sağlık :islik::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@sadi imren

aslında yapılır ,,yalnız doğru şirket doğru hakemler ,işi bilen kadro eğitimli ve de en önemlisi organizasyona katkıda bulunacak bisiklet federasyonu ve gençlik ve spor bakanlığıda ,
ama işi bilmeyen adamları dikersen olacağı malum

@sadi imren

bizim en büyük zafımız asla organize olamamamız ,uludağ etkinliğini kim düzenliyor mecitmi,ha federasyon başkanı erol küçükbakırcı onla dirsek teması yapacak idi,sonra bursa valisi jandarmayı devreye sokacak bursa emniyeti trafikte kontrolü sağlayacaktı özellikle ,çıkışta eker meydanından ,efendim daha ne var,yarış düzenlenecek ise babasının hayrına timing şirketi millete çip dağıtmaz ,yarış koşullarına aynen uyulacak bu nedir ortalamalar belli olacak bu iş ekip işidir ,herkes işinde olacak işini yapacak,gene iki etap olur kısa 45 km uzun 60 km bu etaba asla araç girmeyecek adını koyalım o vakit aynen gran fondo uludağ bu işi anca federasyon ve de gençlik ve spor bakanlığı yapar ve argus şirketi ya da salcano

şunuda asla unutmayın dostlarım,gran fondo marmara 2016 ve 2017 tam not almıştır benden organizasyon açısından ,tek araç yoktu ,ha ufak tefek aksaklıklar olmuş olabilir ,,önemli değil

Ben çok keyif aldım. Zaten uludağ yaz kış çıkıyorum, kimsede trafiği kapatmıyor:) kapansa daha iyi olurmuydu elbette olurdu. Fakat tekrar söylüyorum adam uğraşmış emek ve para harcanmış. Benim içim yerden yere vurulmasına el vermiyor. Ralli konusuda atlanmış evet buda sorun fakat ben yolda yeni insanlar tanıdım, keyif aldım. Bu eleştirileri görünce mecite saygım arttı. Ben bu yazıları okusam seneye hayatta yapmam. Bakalım seneye 7. Si olacak mı. Eğer olmazsa bence kudret abi sen bu işe el atar olması gerektiği gibi düzenlersin. Bende elinden öperim.dahada davosa gelmem:)

@Kudret Kurtcebe Aslında abi sen bir yarış organize edebilir misin? Bir sanatçı olarak yarışa sponsor bulman belki daha kolay olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri