Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@selim82

yav mecide kızmadımki eksiklikler var benim gücüm nerede başlar sadece şunu yapabilirim giderim redbula bir bakayım o zaman

@selim82

hahahaah davos

Scudo
Yazılanları okudum gidemediğim halde yine de bence haksızlık ediliyor düşüncesindeyim. Niye mı kişi başı 150 TL alınan granfondolar bile adam gibi iş yapamazken ücretsiz bir uygulamadan her şeyin dört dörtlük olması beklenemez. Kaldı ki en prof yarışlarda bile aksilikler olabiliyor.

@Kudret Kurtcebe abi evet granfondo Marmara evet güzeldi ama dört dörtlük değildi. Bir kere asıl start verilene kadar ki aracın anı kalkış, hızlanma, frenleri yüzünden daha yarış başlamadan kaza oldu. Diğer yandan sanki dalga geçer gibi şampiyona şeker şarkısı çaliyordu ve kestane şekeri verdiler.

Edirne yarışı haksızlığın daniskasi vardı etabi yarı yoldan dönüp tamamlayanlar mi dersiniz, dönüşte polislerin araçları durdurmasındaki yetersizliği mi dersiniz, anı olarak verilen madalyaların yetersizliği mi dersiniz, yemeklerin yetersizligimi dersiniz hepsi vardı ama ücretsiz bir yarış için 4 dörtlük olamazdı

Granfondo Çeşme rezalet bir rota , yollardaki mazgallar dikey şekilde üzeri uzeri gelisi güzel kapatılmış,soğuk asfalt

İşin özü ne olursa olsun ne kadar para toplanırsa toplansin ya da ücretsiz olsun eksiklikler muhakkak olacak hepsinde emek var saygı duymak gerekir ki Türkiye de daha bisiklet sporu bilinci insanlarda oluşmadı. İnşallah bu hatalar birer ders olur. Şahsım adına sadece Edirne yarısını düşünüyorum o da keyif almak için.

İşin asıl kabaca tarifi bekara karı boşamak kolaydır sozu. Kim olursa olsun dört dörtlük bir organizasyon yapamaz muhakkak bir eksiklik çıkar. O sebeple buralarda yazılanlar hep yazılır.

Dediğiniz gibi belki ralli yarışı önceden biliniyordu belki başka tarihe ertelenebilirdi ama inanın insanlar yine memnun kalmazdı. Çünkü İbrahim Suresi 34.ayette olduğu gibi insanoğlu cok zalimdir, cok nankördur

@Mur@t_Ok

doğru, eksiklikler olması doğalda en büyük hata uludağ etkinliğinde araçlara yol verilmesi bu yolun tamamı ile kapatılması gerekiyor,uludağ etkinliğinde önce insanların can güvenliği olacak ,can güvenliği araçlar arasında bisiklet sürmek ile olmaz ,hele hele zorlu eğimde, arkadan tek bir araç gelmeyecek, tek bir korna sesi kişinin dikkatini dağıtır,seneye uludağ etkinliği yapılacak ise her iki güzergaha tek bir araç sokulmayacak ,efendim senede bir gün ora bizim olacak ,1000 kişiden fazla adamı orda toplamak mümkündür, yeterki araç sokmasınlar,bu işi valilik yapacak jandarmayı dikecek ,yolu kesecek yol 6 saat kapanacak bu iş senede bir kez yapılacak ve trt haber verecek ve de tüm medya, halkta ver yansın etmeyecek, ayrıca uludağ etkinliği sıcaklarda olmaz, mayıs ya da ekimde olacak bir pazar günü yapılacak ve de aynen festival şeklinde düşünülecek ,bisiklet festivali uludağ etkinliği yarış felan değil benim anlattığım ,ha yarış olayıda olur ise o zaman işin işine para girer bedava çalışacak timing şirketi yok bu ülkede ,gelelim edirneye araçlarda millet sinirlenmiş ve bir araçtan fırlayan taş arkadaşa isabet etmiş,bu edirne olayı için face 'den mesaj attım düzenleyenlerden bir arkadaşa ,araç olayı ne olacak diye, bakalım ne cevap verecekler edirne konusuna yazacağım

ED2g1g.jpg

gelen resimler sağol korcan ,,burası feribotun araba alınan kısmı, saat 07.30 da feribot mudanyaya 09.15 'de ulaştı biletleri 1 ay öncesinden almış idim toplam 40 tl gidiş ve dönüş bu feribot çok yavaş yahu,,,:komik:

j6A87W.jpg

ağıııııır giden feribot anca vardı ,,,09.20 çıkış tahminim 09.15 .de feribot yanaştı iskeleye

2aPr0E.jpg

BzGrBL.jpg

Z3nZy3.jpg

09.20 mudanya çıkış ,09.15 demiş idim ama resim felan çekme oldu 09.20 çıkış varış ise tam bursa anadolu lisesinde 10.03 idi buda gösteriyorki biz korcan ile 21 km uçmuşuz,,43 dakikada 21 km gayet iyi doğrusu tabi korcanda fişek gibi bastı inişte önden koptu,çok hızlı indi arkadan ben geldim burda bi duralım yahu dedik çünki bursa anadolu lisesine az kalmış idi,,
lZ4dgQ.jpg

raşite selam olsun
lZ4dgQ.jpg

vPybBA.jpg

hedefe vardığımızda 10.03 idi 43 dakikada 21 km alındı çok kısa mola bi asker selamı yukarda çaktım,burası bursa anadolu lisesinin tam aşağısı ,toplanma yeri,,10.03 vardık fazla duramaz idik çünki kopartarak geldik rüzgar ise çok sertti, sol yandan vuruyor idi buna rağmen rüzgarı dövdük o bizi asla dövemedi,

1E7LAB.jpg

biraz yukarda burası ,esas toplanma yeri bura olacak tabi istanbuldan idman yapmak isteyen çıkar ise ,uludağ idmanı 3 aşamalı olup kişiler istediği katagoriyi seçer ,

1 _mudanya çıkış -21 km non stop ,soluklanma yukarısı 3 _4 dakika 32 km eğim çıkılacak serbest çıkış yukarda mola az ,tırmanışta mola sayısı kişinin gücüne bağlı isteyen 6 mola yapar ve kısa durur,yukarda kısa mola 32 km aynı yerden iniş, mola bursa anadolu lisesi karşısı dönüş 21 km mudanya non stop ,
2 _ mudanya çıkış 21 km non stop soluklanma yukarısı 3 _4 dakika mola tırmanış 21 km gişeler
kısa mola iniş 21 km soluklanma bursa anadolu lisesi karşısı dönüş 21 km mudanya non stop
3 _ mudanya çıkış 21 km non stop,soluklanma yukarısı 3 _4 dakika mola 7 km tırmanış mola kısa iniş 7 km kısa mola ve 21 km non stop mudanya ,,

bu prosedür uludağ için geçerlidir ayrı bir idman konusu açarak bu olayı gerçekleştiririm yalnız katılım olur ise tabi boş yere konu açmayalım konu kirliliği olmasın ,ayrıca mayıs ve ekim ayları uygundur

LDGyq0.jpg

bura önemli idi,,,

@Kudret Kurtcebe abi öncelikle bu sıcakta full siyah giyinmişsin , daha açık renkli bir forma seçsen daha iyi olmaz mıydı :) ? ikinci olarak yarışı organize edenlere çok teşekkürler. yarışla ilgili tek tük sıkıntılardan hepimiz bahsettik (erken başlaması , çamurlu yolların sulunması) yarıştan 1 gün önce başlama saatini instagram üzerinden sormuştum ama kimse cevap vermemişti.

ralli olayı ciddi bir olay. adamlar yanlaya yanlaya yanımızdan geçtiler. birine küfür ettim dursaydı kavga edebilirdik.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@srdrmrs

üst taraf ve de alt taraf inan serdar terlemedi bile ,sadece bandana terledi ,bende kafa bölgesi çok terler

@srdrmrs

hahahahha yav ben yiğitaliden çıktım ne bileyim orayıda mesken tutacaklarını ,arkası kesilmedi rallilerin ,inişi yiğitaliden yaptım ,bir bayan sürücü korkmuştu elinde ceb arkadaşlarını arıyor idi araçlar sıkıştırmış ,sadık yalaman dostuma rasladım organizasyona tepkili idi,,bursalı kendisi

@srdrmrs

valla küfürü duysa adam sinirlense al başına belayı ortalık karışacak ne işi var aracın orda yahu,,

@bilalfidanboy

uçmak dereye dikkat bilal orada bir viraj varki uludağda yok adam orada ölebilir ,yarışta 50 mastırda bir arkadaşımız çok keskin viraja hızla girdi ve toplayamadı ve aynen bariyerlere tosladı 8 dikiş atıldı kaşına ,tabi ön karbon çatal kırıldı

vPybBA.jpg

1 saat 3 dakika değil hatayı düzelteyim 21 km non stop
çıkış mudanya 09.20
varış yukarısı 10.03
yani 43 dakika ortalama 29
edirnede 38 km zaman barajı var hazırız,21 ekime burda esasında idman yapıldı 21 km ,uzun eğim vardı 7 eğim ,
1 saat 20 dakikada ilk 38 km dönülecek kazın ayağı belli olacak edirnede
bu ortalama aynen çok sert soldan vuran poyraza karşı yapılmıştır

@Kudret Kurtcebe abim Uçmakdere defalarca gittiğim yer ve ne kadar deneyimliyim desemde dediğin gibi (Kumbağ ile Uçmakdere köyüne kadar olan kısım)gerek iniş gerek çıkışı ile sıkı eğimleri ve virajları olan bi yer(aslında tam performans artışına yönelik doğası ile harika bir yer).. Aksilik olmazsa bayramdan önce gitmek üzere planladığım Eceabat için kullanacağım alternatif yol.geçen Tekirdağ Malkara Keşan üzerinden gitmiştim birdahakine istanbul Tekirdağ Şarköy Gelibolu Eceabat(şehitlik)şeklinde olacak ....

sağlık rapor işini halledip Edirnedede olacağım inşallah .

bayramdan sonrada yıllık izin işini halledip istanbul Ankara yada Ankara İstanbul şeklinde 16 ile 18 saat gibi süreye yayıp gitme planım var..

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@bilalfidanboy

bu edirnede ilk 38 km zaman barajı var anladığım kadarı ile 1 saat 20 dakikada olayı bitireceğiz aksi takdirde diskalifiye olma durumu,bırde stravaya baktım 6 eğim var 7 var son bir 8 eğim var murat körün dediği bana ağbi dedi sonda geliyor dedi 8 eğim ama 350 metre imiş sonu 10 eğim dedi ora duvar anlaşıldı tabi,,

@Kudret Kurtcebe abi şu spd korkusunu bir atlatsam iyi olacak...birde Edirne yarış yapılacak yol eğer Babaeskiden Edirneye giden D100 güzergahı ise(ki) öyle olması lazım ve bu yol üzerinde öyle üzecek zorlayacak eğim yok diye biliyorum fakat eğimi orda hiç eksikliğini hissettirmeyen rüzgara tercih ederim,nadirdir güneyden yada batıdan estiği..hep kuzeyden doğudan yada kuzeydoğudan eser. .arkana alırsan eyvallah.. ama sonuçta gittiğin güzergahdan birde dönüş olacaksa hem kafadan yiyeceksin hemde dönüşte arkana alacaksın... sadece tahminim ...hayırlısı olsun. .
En son o tarafa geçen hafta İstanbul Edirne gitmek için çıktım yola.. Lüleburgazda yağmur atınca 150 km sonra Edirneden vazgeçip otobüs ile geri döndüm.. Edirne yoluda üç aşağı beş yukarı aynı. Dediğim gibi inşallah o gün rüzgar tarafsız olur..

Strava linki

Check out my ride on Strava: (link)

Buda Uludağ öylesine solo tırmanış strava linki ..
Check out my ride on Strava: (link)

@bilalfidanboy

10. ZAMAN BARAJI :

- Shell benzinlik 13. km (30 dk.)
- Havsa kavşağı 28. km (60 dk.)
- Yolageldi dönüş kavşağı 38. km (1 sa.20 dk.)

durum bu edirnede zaman barajı ,kafadan yeme olasılığı olabilir rüzgarı,6 ,7 ,8 eğimler en uzunu 350 metre sonda 8 eğim ve onunda sonu 10 eğim duvar (anlık )yani,dönüş yolun diğer yanı,

güzergah,

(link)

burada yüzde 90 yol iniş ve düz yol eğim var ama çok sert değil anlık yüzde 10 gidişte ve sonda olmakta ,tekirdağ şarköy yarışıda 72 km idi 4 sektör eğimde 19 eğimler söz konusu idi orada 4 sektör dışında eğimlerde vardı bir dahada orda yarış düzenlemedi mutlu erçevik hoca ,hoca aynen bize gerçek yarışın ne olduğunu o gün göstermiş oldu tüm gran fondocular orada dağıldı, orayı seleden inmeden tamamlayan çok azdı ,milliler işi bitirdi ,bir de performansı süper olanlar

Ralli yarışıyla çakıştığı için tehlikeli olacağını düşündük ve tırmanışı 1 hafta erteledik. 11 Ağustos sabahı 7 de Eker meydandan başladık. Tuzaklıdan Uludağ tırmanışına başladığımızda yolda hiç arabaya denk gelmedik milli parklara kadar çok rahat çıktık. Milli parklardan sonrada çok fazla araça denk gelmedik. Gayet rahat bir tırmanış oldu.

Her yıl tekrarlanan Uludağ Performans Turu bu yıl yapılamadığı için, Bursa'daki bisiklet grupları toplanarak aynı rotadan bir anma turu gerçekleştiriyoruz.
Yarın sabah saat yedide, aynı yerden hareket edilecek. Tüm Bursalı bisikletçileri bekleriz :)

(link)

Bu sene çeşitli nedenlerle düzenlenmeyecek olan etkinliğin devam edilebilmesi için Bursa bisikletçileri olarak sembolik tırmanış gerçekleştireceğiz.

(link)

sayın kurtcebenin topiğine bu etkinliği açmış bulunuyorum ,başlık aradım ama bulamadım ,4 temmuzda uludağ tırmanma yarışı var ilgilenenler için açtım iyi forumlar .

Adı SoyadıYaş GrubuKulüpİl
İbrahim DÖNMEZU23 - UCIFERDİKONYA
Süleyman GÖKOĞLUPro - UCI-BURSA
M14
Ubeyt GÜNEKM14-------BURSA
Selim BİRTEMM14-------BURSA
M17
İbrahim TUNCAYM17-------İSTANBUL
Samet BALAÇİÇEKM17Ortakçı SKBURSA
M25
Mustafa ŞEKERM25Selçuk Üniversitesi Bisiklet TopluluğuMUĞLA
Ogün HIZARM25Team SynergyİSTANBUL
Cihat MERTM25FERDİKONYA
Ali UÇARM25Marmara Bisiklet grubuİSTANBUL
F30
Büşra İLHANF30FerdiİSTANBUL
M30
Şevket ÖZERM30TEAM CARİA VELOMARİSİSTANBUL
Suphi BATURM30-BURSA
Oğuz AKBULUTM30HirideİSTANBUL
Ari AGDEREM30FerdiİSTANBUL
M35
Kamil ASLANM35-BURSA
Mümün KÖSEOĞLUM35------BURSA
Taha AKKUŞM35DagİSTANBUL
Mustafa YÖNETM35Aydın İki Teker Spor KulübüAYDIN
Emre POSACIOĞLUM35FERDİİZMİR
Saygın SÜTM35------İSTANUL
Yıldırım BAYAZITM35------ANKARA
Murat BAYARM35Yıldırım BisikletBURSA
Emre KARAARSLANM35PedalTürkİSTANBUL
Ahmet Can ASLANM35TREK TRAKYA BİSİKLET S.K.ZONGULDAK
Ahmet KANDİLM35VeloyalovaYALOVA
Onur YAZMANM35--------YALOVA
Gökhan DEMİRTAŞM35FerdiBURSA
Yusuf KARAM35ÇADOSKİSTANBUL
Mutlu BAHTİYARM35Dost Bisikletler Spor KulübüİSTANBUL
Can İLHANM35FerdiİSTANBUL
Murat DEĞİŞİCİM35Trek Trakya Bisiklet Spor KulübüBURSA
M40
Seyit ÇİMENBİÇERM40TREK TRAKYABURSA
Kayhan PULURBEYM40Büyükçekmece Bisiklet KulübüİSTANBUL
Timur NİZAMM40Trakya Bisiklet SKBURSA
Bahtiyar KÖZENM40BATİGOL CYCLING TEAMİSTANBUL
Ferhat YILMANM40TREK TRAKYA BİSİKLET KULUBÜBURSA
Yunus Emre NALBURM40FerdiBURSA
Uğur ÖZDEMİRM40PedaltürkİSTANBUL
Tayfun PINARELM40ÇADOSKİSTANBUL
Zafer KAYAM40Trakya Bisiklet ve S.K DernegiBURSA
Aziz Arman KARAGÜLM40FerdiESKİŞEHİR
Fatih ÖZGENLİKM40Ozgenlik BrothersBURSA
Ersin TÜRKMENM40FerdiİSTANBUL
Fatih SARAÇOĞLUM40ÇadoskİSTANBUL
Gökhan ERTÜRKM40ÇadoskİSTANBUL
Mahut TURĞUTM40Dost BisikletlerİSTANBUL
F45
İrem TIKIROĞLUF45DBMMUĞLA
M45
Erdal SEVİMM45TREK TRAKYABURSA
Kürşat AKINM45Nashira bisiklet klübüKARAMAN
Cem TUFANM45FerdiBURSA
Gürcan ALTINELM45-BURSA
Koray SİNDELIŞIKM45SunparadiseKOCAELİ
Mesut TOSUNM45Trakya Bisiklet Ve S.K DerneğiBURSA
Nazım ÖZELM45YEŞİLOVA BİSİKLET KULÜBÜBURSA
Oğuz ŞENGEZERM45Sundu BisikletİZMİR
Muhammet ŞAHİNM45--------BURSA
Gökhan AYASM45--------KOCAELİ
Hüseyin ELİBOLM45Bursa Tur KomitesiBURSA
Ali Görkem ALGINM45BURSA BİSİKLET SPOR KULUBÜBURSA
Olcay MEŞEKIRANM45FerdiBURSA
Arif Burak ÖZENM45FerdiBURSA
Ali TÜRKMENM45FerdiBURSA
F50
Özlem ÇAKMAKKAYAF50Cerrahpaşa Tıp FakültesiİSTANBUL
M50
Binatlı TUGAYM50MaratonistİSTANBUL
Cengiz GÜNEKM50--------BURSA
Ertuğ ÖLÇERM50ÇadoskİSTANBUL
Güray TATLIM50Bursa Triatlon Spor KulübüBURSA
M55
Alparslan BAYIROĞLUM55Alanya Bisiklet Performans S.K. DerneğiANTALYA
Kâmil Nadir DOĞANM55Otokar Bisiklet KulübüSAKARYA
Engin İrfan SAĞANAKM55FerdiİSTANBUL
Murat TETİKM55ÇADOSKİSTANBUL
M60 +
Hüseyin ÖZKULM60 +--------BURSA
P
Mustafa SAĞLAMPBursa Bisiklet S.K DerneğiBURSA

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
(link)

sayın kurtcebenin topiğine bu etkinliği açmış bulunuyorum ,başlık aradım ama bulamadım ,4 temmuzda uludağ tırmanma yarışı var ilgilenenler için açtım iyi forumlar .

Adı SoyadıYaş GrubuKulüpİl
İbrahim DÖNMEZU23 - UCIFERDİKONYA
Süleyman GÖKOĞLUPro - UCI-BURSA
M14
Ubeyt GÜNEKM14-------BURSA
Selim BİRTEMM14-------BURSA
M17
İbrahim TUNCAYM17-------İSTANBUL
Samet BALAÇİÇEKM17Ortakçı SKBURSA
M25
Mustafa ŞEKERM25Selçuk Üniversitesi Bisiklet TopluluğuMUĞLA
Ogün HIZARM25Team SynergyİSTANBUL
Cihat MERTM25FERDİKONYA
Ali UÇARM25Marmara Bisiklet grubuİSTANBUL
F30
Büşra İLHANF30FerdiİSTANBUL
M30
Şevket ÖZERM30TEAM CARİA VELOMARİSİSTANBUL
Suphi BATURM30-BURSA
Oğuz AKBULUTM30HirideİSTANBUL
Ari AGDEREM30FerdiİSTANBUL
M35
Kamil ASLANM35-BURSA
Mümün KÖSEOĞLUM35------BURSA
Taha AKKUŞM35DagİSTANBUL
Mustafa YÖNETM35Aydın İki Teker Spor KulübüAYDIN
Emre POSACIOĞLUM35FERDİİZMİR
Saygın SÜTM35------İSTANUL
Yıldırım BAYAZITM35------ANKARA
Murat BAYARM35Yıldırım BisikletBURSA
Emre KARAARSLANM35PedalTürkİSTANBUL
Ahmet Can ASLANM35TREK TRAKYA BİSİKLET S.K.ZONGULDAK
Ahmet KANDİLM35VeloyalovaYALOVA
Onur YAZMANM35--------YALOVA
Gökhan DEMİRTAŞM35FerdiBURSA
Yusuf KARAM35ÇADOSKİSTANBUL
Mutlu BAHTİYARM35Dost Bisikletler Spor KulübüİSTANBUL
Can İLHANM35FerdiİSTANBUL
Murat DEĞİŞİCİM35Trek Trakya Bisiklet Spor KulübüBURSA
M40
Seyit ÇİMENBİÇERM40TREK TRAKYABURSA
Kayhan PULURBEYM40Büyükçekmece Bisiklet KulübüİSTANBUL
Timur NİZAMM40Trakya Bisiklet SKBURSA
Bahtiyar KÖZENM40BATİGOL CYCLING TEAMİSTANBUL
Ferhat YILMANM40TREK TRAKYA BİSİKLET KULUBÜBURSA
Yunus Emre NALBURM40FerdiBURSA
Uğur ÖZDEMİRM40PedaltürkİSTANBUL
Tayfun PINARELM40ÇADOSKİSTANBUL
Zafer KAYAM40Trakya Bisiklet ve S.K DernegiBURSA
Aziz Arman KARAGÜLM40FerdiESKİŞEHİR
Fatih ÖZGENLİKM40Ozgenlik BrothersBURSA
Ersin TÜRKMENM40FerdiİSTANBUL
Fatih SARAÇOĞLUM40ÇadoskİSTANBUL
Gökhan ERTÜRKM40ÇadoskİSTANBUL
Mahut TURĞUTM40Dost BisikletlerİSTANBUL
F45
İrem TIKIROĞLUF45DBMMUĞLA
M45
Erdal SEVİMM45TREK TRAKYABURSA
Kürşat AKINM45Nashira bisiklet klübüKARAMAN
Cem TUFANM45FerdiBURSA
Gürcan ALTINELM45-BURSA
Koray SİNDELIŞIKM45SunparadiseKOCAELİ
Mesut TOSUNM45Trakya Bisiklet Ve S.K DerneğiBURSA
Nazım ÖZELM45YEŞİLOVA BİSİKLET KULÜBÜBURSA
Oğuz ŞENGEZERM45Sundu BisikletİZMİR
Muhammet ŞAHİNM45--------BURSA
Gökhan AYASM45--------KOCAELİ
Hüseyin ELİBOLM45Bursa Tur KomitesiBURSA
Ali Görkem ALGINM45BURSA BİSİKLET SPOR KULUBÜBURSA
Olcay MEŞEKIRANM45FerdiBURSA
Arif Burak ÖZENM45FerdiBURSA
Ali TÜRKMENM45FerdiBURSA
F50
Özlem ÇAKMAKKAYAF50Cerrahpaşa Tıp FakültesiİSTANBUL
M50
Binatlı TUGAYM50MaratonistİSTANBUL
Cengiz GÜNEKM50--------BURSA
Ertuğ ÖLÇERM50ÇadoskİSTANBUL
Güray TATLIM50Bursa Triatlon Spor KulübüBURSA
M55
Alparslan BAYIROĞLUM55Alanya Bisiklet Performans S.K. DerneğiANTALYA
Kâmil Nadir DOĞANM55Otokar Bisiklet KulübüSAKARYA
Engin İrfan SAĞANAKM55FerdiİSTANBUL
Murat TETİKM55ÇADOSKİSTANBUL
M60 +
Hüseyin ÖZKULM60 +--------BURSA
P
Mustafa SAĞLAMPBursa Bisiklet S.K DerneğiBURSA
Ben bu başlığı açtım kıymetli abim. Osmangazi Belediyesi Uludağ Bisiklet Tırmanışı

KUDRET ABİ BAŞIMIZIN TACIDIR. (hem bisiklet sporcusu, hem enstrüman çalan biri olarak söylüyorum.)

Ben bu başlığı açtım kıymetli abim. Osmangazi Belediyesi Uludağ Bisiklet Tırmanışı

KUDRET ABİ BAŞIMIZIN TACIDIR. (hem bisiklet sporcusu, hem enstrüman çalan biri olarak söylüyorum.)

1624342944356.png

enteresan bi adam kurtcebe ,20 haziranda uludağ idmanı yapmışlar, duvarından alıntı yaptım,kırmızı formalı olan, kurt köpeği onları takip etmiş,doğanay ve tankut arkadaşları ile kokoreççide idmanı bitirmişler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Geri