@Mur@t_Ok
doğru, eksiklikler olması doğalda en büyük hata uludağ etkinliğinde araçlara yol verilmesi bu yolun tamamı ile kapatılması gerekiyor,uludağ etkinliğinde önce insanların can güvenliği olacak ,can güvenliği araçlar arasında bisiklet sürmek ile olmaz ,hele hele zorlu eğimde, arkadan tek bir araç gelmeyecek, tek bir korna sesi kişinin dikkatini dağıtır,seneye uludağ etkinliği yapılacak ise her iki güzergaha tek bir araç sokulmayacak ,efendim senede bir gün ora bizim olacak ,1000 kişiden fazla adamı orda toplamak mümkündür, yeterki araç sokmasınlar,bu işi valilik yapacak jandarmayı dikecek ,yolu kesecek yol 6 saat kapanacak bu iş senede bir kez yapılacak ve trt haber verecek ve de tüm medya, halkta ver yansın etmeyecek, ayrıca uludağ etkinliği sıcaklarda olmaz, mayıs ya da ekimde olacak bir pazar günü yapılacak ve de aynen festival şeklinde düşünülecek ,bisiklet festivali uludağ etkinliği yarış felan değil benim anlattığım ,ha yarış olayıda olur ise o zaman işin işine para girer bedava çalışacak timing şirketi yok bu ülkede ,gelelim edirneye araçlarda millet sinirlenmiş ve bir araçtan fırlayan taş arkadaşa isabet etmiş,bu edirne olayı için face 'den mesaj attım düzenleyenlerden bir arkadaşa ,araç olayı ne olacak diye, bakalım ne cevap verecekler edirne konusuna yazacağım
gelen resimler sağol korcan ,,burası feribotun araba alınan kısmı, saat 07.30 da feribot mudanyaya 09.15 'de ulaştı biletleri 1 ay öncesinden almış idim toplam 40 tl gidiş ve dönüş bu feribot çok yavaş yahu,,,
ağıııııır giden feribot anca vardı ,,,09.20 çıkış tahminim 09.15 .de feribot yanaştı iskeleye
09.20 mudanya çıkış ,09.15 demiş idim ama resim felan çekme oldu 09.20 çıkış varış ise tam bursa anadolu lisesinde 10.03 idi buda gösteriyorki biz korcan ile 21 km uçmuşuz,,43 dakikada 21 km gayet iyi doğrusu tabi korcanda fişek gibi bastı inişte önden koptu,çok hızlı indi arkadan ben geldim burda bi duralım yahu dedik çünki bursa anadolu lisesine az kalmış idi,,
raşite selam olsun
hedefe vardığımızda 10.03 idi 43 dakikada 21 km alındı çok kısa mola bi asker selamı yukarda çaktım,burası bursa anadolu lisesinin tam aşağısı ,toplanma yeri,,10.03 vardık fazla duramaz idik çünki kopartarak geldik rüzgar ise çok sertti, sol yandan vuruyor idi buna rağmen rüzgarı dövdük o bizi asla dövemedi,
biraz yukarda burası ,esas toplanma yeri bura olacak tabi istanbuldan idman yapmak isteyen çıkar ise ,uludağ idmanı 3 aşamalı olup kişiler istediği katagoriyi seçer ,
1 _mudanya çıkış -21 km non stop ,soluklanma yukarısı 3 _4 dakika 32 km eğim çıkılacak serbest çıkış yukarda mola az ,tırmanışta mola sayısı kişinin gücüne bağlı isteyen 6 mola yapar ve kısa durur,yukarda kısa mola 32 km aynı yerden iniş, mola bursa anadolu lisesi karşısı dönüş 21 km mudanya non stop ,
2 _ mudanya çıkış 21 km non stop soluklanma yukarısı 3 _4 dakika mola tırmanış 21 km gişeler
kısa mola iniş 21 km soluklanma bursa anadolu lisesi karşısı dönüş 21 km mudanya non stop
3 _ mudanya çıkış 21 km non stop,soluklanma yukarısı 3 _4 dakika mola 7 km tırmanış mola kısa iniş 7 km kısa mola ve 21 km non stop mudanya ,,
bu prosedür uludağ için geçerlidir ayrı bir idman konusu açarak bu olayı gerçekleştiririm yalnız katılım olur ise tabi boş yere konu açmayalım konu kirliliği olmasın ,ayrıca mayıs ve ekim ayları uygundur
bura önemli idi,,,