Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhaba,

İmza kurallarını sitede aradım fakat bulamadım. İlgili URL'yi paylaşır mısınız. Eğer böyle bir sayfa yoksa imza kurallarıdan genel olarak bahseder misiniz.

Selamlar

Scudo
küçük resimler olabiliyor, yazı zaten olabiliyor, strava atlet linki vb de olabiliyor bildiğim kadarı ile. ilan ve satış ile ilgili mesajlar olmuyor. :D

kendi siteme link koydum problem olmaz umarım. geçenlerde bir makale paylaştım (link içeriyordu) yasak dediler. durmadan uyarı almak istemiyorum. yönetici arkadaşlardan da cevap alabilirsem çok sevinirim.
yanıtladığınız için teşekkürler.

@belgen

Siteniz ticari amaç taşıyan bir site değilse sorun olmaz.
Blog tarzı sitelerde sıkıntı çıkmıyor (bkz. benim imzam:))

Bir ara bu tip uygulamaya gidenlerden bir ricada bulunmuştuk, "Siz de sitenize BisikletForum'un bir bağlantısını koyabilirseniz seviniriz" diye.

Şu şekilde ufak bir logo olabilir mesela;
bforum.png

Sevgili dostum @Anonim Bu gece modu senin de tahmin ettiğin gibi benim çok hoşuma gitti. Ama benim gibi dark temaları seven bir adamın bile gözü yorulduysa sen düşün :) Önceki mesajlarda gece modu gri olarak gördüm bence o daha bir gözü az yoruyor, ona bir geçiş yapılabilir ya da birden fazla renkli tema eklenebilir diye düşünüyorum. Fakat olmasa da idare ederiz, bu gece teması de güzel, ana tema zaten güzel

@Anonim Forumda Oturumu kapattıkdan sonra Giriş Yap butonuna basınca otomatikman adımı ve şifremi yazıyor.Hatırlamaması için birşey yapabilirmiyiz?

@mavinehir bu dediğiniz tarayıcıyla alakalı bir şeydir. Bunun olmaması için giriş yaparken "bu sitedeki parolaları hatırla" uyarısına hayır demeli, "sürekli bağlı kal" seçeneğini aktif etmemeniz gerekmektedir. Tabii bunu şimdi yapmak için tarayıcı geçmişini temizlemeniz yeterlidir. Safari kullanıyorsanız şifre kaydını da silmelisiniz.

Bununla birlikte editlenmiş mesajların edit tarihleri v.s olması gerek nacizane fikrim.

Teşekkürler eğer dikkate alırsanız

Bence olmasın, bence beğendim de olmasın, kaldırılsın.

@Atilla Gobel Yok yahu olması iyi bir şey , insanlar ne yazdığının v.s farkında olması açısından

Ben şahsen pek hoş kaçmayacağını düşünüyorum bu foruma.
Buradaki insanların çoğu platforma göre katbekat daha faydalı, daha seviyeli insanlar olduğunu düşünüyorum. Burası müthiş bir dizine sahip.
İşim olmayan bir çok konuya girip, yazılanları okuyorum ve hepsine değer veriyorum diyebilirim. Ortada beğenilmeyecek bir şeylerin olduğunu zannetmiyorum.
Bu da benim konuyla ilgili naçizane bir yorumum.

Bu ve buna benzer konuları yönetimce konuşuyoruz zaten. Eğer gerekli bir buton olsaydı eklerdik. Bu konu hakkında daha fazla yoruma gerek olmadığını düşünerek konuyu kapatıyorum.

Şöyle inceledim, aradım, taradım fakat bulamadım belki de böyle bir konu vardır; kusura bakmayın. Eski konulara baktığımda 3000. Üyemiz, 7000. Üyemiz gibi konularla karşılaştım. Daha demin de bir arkadaşımla kafamıza takıldı. Bisikletforum'da toplam kaç üye var diye. Bunu nereden ve nasıl öğreniyoruz, aydınlatır mısınız? :)

@Edip Dinçer
Çok teşekkür ederim, sağolun, görememişiz. Bu arada 57.600 civarında bir sayıya ulaşılmış. Ne güzel... :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Mesela bir başlığa tıklıyorum , başlık 6 sayfa ise

3. sayfa açılıyor ve 3. sayfanın ortasına iniyor ekran.

Neden en son yazılan mesaj görünmüyor ilk mesaj görünmüyorda orta sayfalarda açılıyor ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri