Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ya şey de olsa süper olur şu ^_^ bunun facebook hali ve şeytan gülücüğü 3 : ) yazdığımızda çıkan.Hiç normal gülücük kullanmam da ben :D Yani şunları emojilerin arasına eklesek süper olur :D

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Scudo
@A.Sinan Bey,
Şimdi öncelikli olarak:

1. İkametgah ilmuhabiri
2. Nufus cüzdan sureti (muhtardan onaylı)
3. 12 Vesikalık fotoğraf
4. İyi hal kağıdı
5. Diploma
6. Sağlık raporu

Bunları aldınız mı tamam. Zaten bunları alıncaya kadar o süre dolacaktır.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Bu anlatımımızda, üye profil duvarınızda size özel olan kişisel durum güncellemelerini nasıl yapacağınızı, hangi kısımlarda kullanabileceğinizi ve beraberinde gelen özelliklerin de nasıl kullanıldığı hakkındaki detayları anlatıyoruz. Videoyu HD kalitesinde de izleyebilirsiniz. Bununla ilgili sorun yaşayanlar ve çeşitli suâlleri olanlar bu konu altında yazabilirler.

İyi pedallamalar.

Merhaba,

Şu üyelerle özel mesaj sistemini kullanamazsınız: xxx
(xxx= kullanıcı adı)

Böyle bir uyarı çıkıyorsa tam olarak ne demek istiyordur bize?
@Anonim

@Serden Us bunun sebebi, özel mesaj göndermek istediğiniz üye, ayarlarını "sadece takip ettiğim kişilerden özel mesaj kabul et" şeklinde yaptığı için olur şu şekilde;

19011 dosyayı görüntüle

"Sadece İzlediğiniz Kişiler" seçili olursa, artık o üyenin takip ettiği kişilerden başkası özel mesaj gönderemez :) forumdaki konularda yazışırken bir şekilde kendisine söyleyip sizi takip etmesini talep edebilir veya ayarı kapatmasını rica edebilirsiniz...

Forumun eski halini bilmiyorum ama tasarımı ve kullanılabilirlik açısından siteyi oldukça başarılı buldum. Yapımda emeği geçen yakın dostum Eagle'ye de burdan selamlar

bu indirim olayı devam ediyor mu? Deneyen ve gerçekten indirim alan oldu mu? İndirim sadece parçalarda mı yoksa bisiklette de bir indirim var mı acaba?

Soru ve cevaplar:
---Forum 'ekşi'yor mu?
Evet,havaların ısınmasından da olabilir.Varsın olsun.Bazen eğlence iyidir.
---Bisiklet ile ilgili yazılmadık teknik bir şey kaldı mı?
Teknik konularda kabızlık olabilir,sonuçta bir araba değil. Koskoca Hollywood bile aynı dertden muzdarip .Biraz ekşime belki iyi gelebilir.
---Forumun ağır topları bu durumdan rahatsız mı?
Bazılarında hissediyorum.Ben sürekli belgesel seyrederim deyip,Survivor'ı takip etmesinler de.
---Son zamanlarda yazma yetkisinin sınırlandırılması dillendiriliyor,doğru olur mu?
Yönetim kendi ayağına kurşun sıkmış olur.Kimse özgür olmadığı,fikrinin önemsenmediği ortamda durmaz.
---Forumun sosyolojisi nasıl?
Toplum ortalamasından hallice.Daha iyisini beklerdim.
---Daha önce defalarca yazılmış teknik bilgi, ürün paylaşımlarının tekrar tekrar sorulması?
Her yerde aynı, zahmetsiz işi seviyoruz.Üstatları da sanırım baydı bu durum.
---Forumda kendiliğinden oluşmuş bir haremlik-selamlık var mı?
Sizce?Ben bazen çekiniyorum.Varsa da normaldir.
---En çok katılımı ve okunmayı niçin( kimine göre saçma sapan)başlıklar yapıyor?
Bkz.Belgeselciler,kabızlık.
Forum içinde ufak kümelenmeler?
---Toplum da öyle değil mi?
Geek olmadan bir forum olabilir mi?
---Olur.Ufak olsun benim olsun mantığı.
Sert adamı tanımayan var mı?
---Varsa da er yada geç tanır.Ben tanıyorum mesela.
Forumdan atılma durumunda;ben ne kaybederim ,yönetim ne kaybeder?
---Hiç bir şey.
Forum üyeleri kooperatif kursa katılır mıyım?
Maalesef,hayır.
---Bu foruma girip,mesaj yazdığımdan çevremin haberi var mı?
Yok.Gizliyorum.Bu kadar da fantezi olsun.

Yazdıklarınızdan kendi adıma çıkardığım sonuç; Forum meğer hayatın ta kendisiymiş :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
Özellikle yazma yetkisinin sınırlandırılması, yazılanların silinmesi çok sinir bozucu...

@malemsteen, @Onur İlker Gündoğdu bu konuyla ilgili birkaç sıkıntı yaşadık ama hiç unutmadım bu konunun üzerine gideceğimi belirtmek isterim. Yakında sizi bilgilendiririm fakat yarın size en yakın Delta Bisiklet şubesine gidip istediğiniz bir ürünü indirimli olarak temin edebilirsiniz. Tabii BisikletForum ismini vererek :)

Delta'dan bir şey alacağımdan değil de :D

Kimsenin geri dönüş mesajı olmayınca bir çakallık mı oldu acaba dedim :)

İstanbul Kızıltoprak mağazası forum üyelerine en son %5 indirim yapıyordu. Bunu bizzat kendim 1 ay kadar önce mağazaya sormuştum.

Güncelleme:

Özel mesajlar chat (anlık konuşma) sistemine çevrilmiştir. Her şey aynı ama anlık yazışabileceksiniz. Görüntüyü beğenmeyenler, üst sağ kısımdan eski haline de geri alabilirler. Gerek sayfalama gerekse de görünüm.

Merhabalar,

Forumda üye isminin aşağısında bulunan yaş, bisiklet, şehir vb. bilgilerin yanında bence "Kan Grubu" ibaresi de bulunması faydalı olacaktır.

Bence kan grubu bilgi olarak foruma girilir lakin şu var bu forum üyelerine açık olmamalı. Bu bilgi gizli olmalı ve acil durumlarda kan ihtiyacı olan kişi forum yönetimi ile iletişime geçtiğinde tek bir kan grubuna toplu mesaj atılabilir. "Şu ilde şu ilçede sizin kan grubunuza ihtiyaç vardır, iletişim bilgileri aşağıdadır" diye.. Her insan kan grubu görünüp herkesin kendisine direkt ulaşmasını belki hoş karşılamaz ve rahatsızlık olarak görür. Ve kan vermek istemezse yada bağış yapmaya uygun değilse bunun ifşa olmasını istemez. O sebeple yönetimce gizli olması bence daha uygun;)

Kan grubu kişisel detaylar sayfasında var profilde de bir ara yazıyordu sanırım, kaldırılmış olsa gerek göremediğimize göre.. bu arada benim kan grubum 0 RH + :hhhhhh:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri