Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu durumun olmaması için sık sık konuları okundu işaretleyebilirsiniz üst kısımdan. Bunun olma sebebi de sayfa içerisinde okumadığınız mesajlar yüzündendir. Bir konu bağlantısına tıkladığınızda okunmamış ilk mesaja gider. Ama o mesajları zaten okuduysanız, son mesaja gider. Hiç okumadıysanız ilk mesaja gider. Sistem bu şekilde çalışıyor ama doğru olanı da bu zaten. Misal bir konuya 10 sayfa cevap yazılmış diyelim. Tıkladınız ve son mesaja gittiniz. Peki aradaki 9 sayfalık mesajlar ne olacak? Bulmacanın cevabı yani :)

@Anonim Farkında bile değildim ki unutuyorum okuduğumu , zannediyorum rastgele geliyor buraya , resmen ufkum açıldı :) Teşekkür ederim

Eheheh teşekkür ederim gerçekten çok hoş oldu ama profillere canlılık getirdi adeta :D

@Özgür R

Olmadı böyle ama TDF öncesi. Biz de bilirdik pistolero'nun fotoğrafını koymayı :)

@Anonim

Çok güzel olmuş. Yenilikleri bırakmadığınız sürece forum hep aktif kalacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Kenarda hazır bulundurduğum resmimi sonunda özelliğin tekrar gelmesiyle kapak fotoma ekledim. Teşekkürler @Anonim

kap.jpg

Dosyalar

• kap.jpg
    kap.jpg
    66,6 KB · Okunma: 3
Son bir haftadır telefondan mobil ve masa üstü site bozuk şekilde açılıyor.

Hiçbir menü buton çalışmıyor
Yeni mesajları göstermiyor
Özel ve takip ettiğim mesajlar butonları alt alta kaymış durumda takip ettiğim mesajlara giremiyorum arama yapamiyorum kendi hesabima dahi giremiyorum
Masaüstü site istiyorum orda da durum ayni hatta masaüstü site hep gece modunda ve bu moddan çıkmıyor.
Bir hafta öncesine kadar böyle bişey yok idi.
Kısaca site bende kaput durumda.

Ey forumdaşlar sizde sıkıntı var mı yoksa bu durum sadece bana mı münhasır?

Yöneticilerimize dahi mesaj atamadığım içün konu açmak zorunda kaldım.

Ben mobil siteyi kullanıyorum devamlı bir sorun ile karşılaşmadım. Siz aynı cihazdamı sorun yaşıyorsunuz başka cihazdan denediniz mi?

@Yusuf'san

Bu durum tamamen sizin telefonunuz ile alakalı bir durum ben devamlı mobildeyim, tüm sürümleri sürekli kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum.
Dilerseniz kullandığınız internet tarayıcısını sıfırlarlayın veya kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

Güncelleme:

@ üye adı yaptığımızda, boşluk atmıyordu. Boşluğu manuel yapıyorduk ama şimdi @ Alıntı dediğinizde boşluklu gelecek bu hata düzeltildi.

Şifremi sıfırlamak istiyorum ama netten siteye giriş yapıp sıfırlama menüsünden yaptığım işlem talebine ait eposta, gmail adresime bir türlü gelmiyor. Bu mesajıda daha önceden beri kullandığım tapatalkla atabiliyorum.

Sayın Adminlerimiz bayram dolayısıyla bir bakım vb sorun mu var acaba?

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/18/da6d26b5cece31777b4039fe35cb83bb.jpg

Buna rağmen gelen giden yok emaile kaç defa denedim olmuyor

Merhaba,

E-posta adresinizin spam/junk klasörüne baktınız mı? Aslında direkt gelen kutusuna düşmesi gerekiyor rica etsem dediğim yerlere bakar mısınız?

@Anonim Şifre sıfırlama ile ilgili değil ama dün takip ettiğim konu mailleri çok geç geliyordu. Bugün de anlık olarak değil de sanki toplu geliyor gibi bir durum var. Yani sonuçta yine geç geliyor. Şifre sıfırlama maili de geç geliyor olabilir belki? (Belki de alakası yoktur ikisinin, bilemiyorum)
Not: ben de gmail ile kayıtlıyım.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@Serden Us

Son 2-3 gündür sunucu çok aşırı derecede e-posta yolluyordu. Bugün de aynısı oldu ama şimdi sorunu hallettim sanırım.

@dengetekerci

Buna sevindim rica ederim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri