Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
şikeyle çekilişin ne alakasi var. konusmak icin konusan cok insan var artik..

Scudo
ben şimdi diğer konuya baktım bu konu biraz gereksiz olmuş zaten olay sonuca bağlanmış

şuan mesajı yazdığım hesap ikinci hesabım önceki hesabıma foruma gelen güncellemeden sonra giremiyordum eski hesabım mümkünse silinebilirmi?

@selmantuncer bunun için konu açmana gerek yoktu online olan yetkililerden rica edebilirdin :kedicik:
yada eski hesabına niye giremiyorsun belki o sıkıntı hallolur onunla devam edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Emre G.
@chnkrmz inanın diğer hesabımı açmak için çok uğraştım ama olmadı o yüzden uzunca bi süre foruma üye olara giremedim ama öneriniz için sağolun.

Arkadaşlar hepinize selamlar.

Üye profillerinizde artık en beğenilen konularınız ve mesajlarınız şu şekilde görülebilecek isterseniz şimdi kendi profilinizden de bakabilirsiniz buyrun ekte görüldüğü gibi çıkacaktır.

En beğenilen konular:
profilde-en-begenilen2.png

En beğenilen mesajlar:
profilde-en-begenilen.png

Sorun yaşayanlar bu konuya yazarsa yardımcı oluruz. İyi forumlar.

@Admin

Bu ne hız, Tekku piyasa yapalı 5 gün oldu :)
Eklenti güzel gibi; ControlPublic/Model kodlarını incelemeye zaman/fırsat bulamadım (işler yoğun) ama Tab içinde beğenilen toplam mesaj ve toplam konu sayısını belirtmek güzel olur gibi...
örnek: En beğenilen Mesajları (56) beğenilen toplam mesaj sayısı.

Sikayet butonunu kullandıktan sonra okundu mu isleme alindi mi , olumsuz mu karsilandi bir takibinin olmasi getekmez mi ? Kullandim 1 gundur bekliyorum bakalim birseyler olacak mı ?

@furkan.zaman Geri bildirim mi istiyorsunuz ? Gerekirse yöneticiler olarak yapıyoruz. O konu yönetimin inisiyatifindedir. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bütün şikayetler incelenip çoğunlukla karara bağlanmaktadır. Zaten bir çok şikayet kural ihlali ile bize geldiğinden gereğini direkt olarak yapmaktayız.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Urun satmak icin bin tane prosedur ve formu sisirmenn zorunlu kilinmasnin makul gerekcesi tam nedir?

@ceren zühal Forumu araştırmadan konu açmışsınız. Benim sizden ricam forumu araştırın. Bu konu hakkında defalarca başlık açıldı. Eğer arama yapsaydınız kanımca gelip konu açmayacaktınız. Gerekli araştırmayı yaparsanız neden böyle bir uygulama içinde olduğumuzu anlarsınız.

@ceren zühal Merhabalar yeni olduğunuz için bu şekilde algılamışsınız ama emin olun bu prosedür dediğiniz faktörler zamanla ve edinilen kötü tecrübelerle, forum üyelerini korumak ve güvenli alışverişi sağlamak için oluştu... Zamanla forumda vakit geçirdikçe sizde hak vereceksiniz...Tekrar hoş geldiniz :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri