Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar konu ile başlıkla biraz alakasız olacak ama bu soru için başlık kirliliği yapmak istemedim
bir sorum olacak
stravayı android telefonuma yükledim.(s5)
finish buttonu sanırım yok artık.
yani record düğmesine tekrar basarak stop yapabiliyoruz ve finish için aktiviteyi kaydetmemiz gerekiyor doğru mu?
Yani aktiviteyi kaydetmeden durdurma diye birşey var mı?(varsa ben eskiden mevcut bulunan finish düğmesini bulamadım.)

Scudo
@eren konu Hocam durdurmak için tekrar kayıt düğmesine basıyorsunuz. Bitirip kaydetmek içinse damalı bayrağa basmaniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
Check out my 34,2 km Ride on Strava: (link)

başlıkta stravadan paylaşım yapma yazmışlar ama kimse dinlememiş herkes paylaşım yapıyor :islik:

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
bo.png forumdaki botlar ne işe yarıyor acaba bilen varmı

Bilmiyorum. Ama bir tahminde bulunayım.

Başkasını Olduğu Gibi Takdir Etmeyenler'in kısaltması olabilir mi?

Her sorduğumuzu "google" amca nasıl biliyor sanıyorsunu?
Bu örümcekler Google ve diğerlerin ajanı:) bir nevi

Sayfalara girip dolasıyorlar sonra aradıgında ahanda burda dıyor sana :D Nerden nereye asıl uzaylılar bunlar ıste ruhlar bunlar 50 sene once deseler boyle seyler olcak ınanmazdı kımse :D

Benimde dikkatimi çekti bu konu @Bahadır Gürel bey, performans konusu açılmalı ve sizin değerli paylaşımlarınızın çoğunluğu o kategoride bulunmalı böylece performans ve hobi bisikletcileri istediği bilgileri istediği yerde daha iyi bulacakdır..

@Admin bey
ikinci el konularındada jantlar, kadrolar, frenler kendi içinde rotorlar, kaliperler vs, lastikler kendi içinde iç lastikler dış lastikler gibi, vitesler kendi içinde rubleler, aynakollar, ön aktarıcılar, arka aktarıcılar gibi olsa mükemmel ötesi olur

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
yaw geçen sene bisiklet alamadım(aslında hala alamadım)bu sene bari bi ümit...

Oo çekiliş mi alırım bi dal

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri