Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@alper52 Bu sorun bende windows 8.1 de oluyordu. Windows 10 yükledim yine aynı. Artık mobil sürüme alıştım pek sorun olmuyor benim için.

Scudo
Ayarlarınızda daima "Standart Sürüm" seçili olursa, böyle bir sorun olmaz. 1-2 gün içerisinde tema linkleri de düzenlenecektir. Siz direkt masaüstü tıkladığınız için böyle bir sorun oluyor ama forum ayarlarından Standart seçili yaparsanız sorun çözülecektir.

@Admin ayarlar zaten dediğiniz şekilde duruyor ama, bakalım yine değiştirerk aynı şekilde kaydettim.

Hazır bu başlık varken yazayım dedim, atölye bölümünde pedal diye başlık yok. Konu açacağım ama nereye açacağımı bilemedim :) Atölye içerisine kategori dışı veya diğer konular/diğer parçalar diye bir başlık eklenebilir.

İkinci el bölümünde şehir-tur bisiklerlerinin içerisinde bulunan katlanır bisikletler için bilfiil ayrı bölüm eklense daha fâideli olur zira sayımız katlanarak artıyor.
Nasılsa bir gün herkes katlanır alacak ;)

Bu soru hem yönetime, hemde üyeleredir.
Buradaki bilgiyi sömürmek güzel ama Foruma minnet borcu olarak adını gerçek hayatta da duyrulması adına iyi olmazmı.

Bizler zaten bir yerlere ya üyeyiz yada ben gibi tek tabanca, tek mermi dolaşmayı severiz ama arada bisikletforum flamasınıda taşısak?

Belki bu vesileyle bir pazar günü ortak nokta bulup tur yapmayı teklif ediyorum. Hatta burada münakaşalardan dolayı gerçek hayatta karşılaşıp ferahlıyabiliriz de:) :):)

Nedenler, niçinler yazılması dileklerimle.

( Bende sedona 410 var, her yola gelir, binicisi sağlamdır )

feysbukta zilyon tane organizasyon var efendim. ayrıca forumda bisiklet grupları başlığı altında size yakın bölgelerdeki gruplarla irtibata geçebilirsiniz.
sezon kapandığı için de pek çıkan olmuyor zaten. ama şu sıralar yılbaşı organizasyonları görüyorum facede hemen her grup düzenliyor

Var, biliyorum ve katılıyorumda. Arada ANKA,KÜDAK,KÜCÜKÇEKMECE ve Zeytinburnu bisiklet kulübü ama "bisikletforum adına arada bi org. düzenlense ne olur?
Ben yine tek tabanca takılmayı seviyorum ama bu akşam yine mini org. var.:)
@Serkan Mıstınoğlu

@Asusmune
Eski yıllarda ıkı defa türkiye genelınden forum arkadaşları ıle Çanakkale şehitleri anma turu (her ılden gelıp canakkalede buluşarak) yıne 2 defa ankaradakı forum arkadasları ıle ortak nokta olan sıvrıhısarda bulusarak ballı gözleme yeme :) turu yıne forumdakı arkadaslar ıle tanısmak adına kutahya bursa ıznık bılecık turları yapmıs ve bunları forumda yayınlamış bırı olarak sızı canı gönulden desteklıyorum umarım başarırsınız .Eğer kı ıcerısınde sosyal mesaj verebılecek bır anlam da katılırsa ıstanbulda da olsanız katılıp destek vermeye calısırım kendı adıma.

Bence bisikletforum adına kasklara takilmak uzere sticker yaptirmalı

katılım olursa eğer pazar günü forumca veledrom yapalım neden olmasın :)

@Yağız Gökmen

KATLİAM olursa... Diye okudum:D:D Daha hoştu :ssrtcbya::krsn:

@Asusmune avcılardayım.istediğiniz bi gün mini bisikletforum buluşması yapalım :)

Şimdi eve geldim 2 arkadaş Yeşilköy yaptık,kısasından. Dilediğin zaman ufak bir organizasyon yaparız.
@Matiz

Hic kimse hafta ici biyere gitmiyor , hafta sonuda tus dersanem var :( ben yine hafta ici tek tabanca dolasmaya devam [emoji30]

@Lombardini
Stiker yerine yıllardır beklenen uzun kollu forma yapılsa daha iyi gibi :)

Paylaşmak istediğim bir hesap tablosu var (27 KB) fakat resim dışı dosyalar yüklenemediği için ekleyemiyorum. Buna site dahilinde bir çözüm mümkün mü? Dosya paylaşım sitelerini istemiyorum çünkü bir müddet sonra dosyalar siliniyor. Oysa eklemek istediğim uzun (sonsuz) vadeli bir döküman.

Vites - Hız - Tırmanış Hesapları

--

Bununla alakasız başka bir konu: İkinci elde hiç bir zaman foto eklenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Site dahilinde foto paylaşmanın esprisi uzun vadeli olması. Oysa her türlü satış ilanı kısa vadelidir. Harici dosya paylaşım siteleri tam bu işe göre biçilmiş kaftan. Bu fotoları içerden paylaşmak, hiç lüzumsuz yere server ve trafik yükü demektir. Böyle düşünüyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri