Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Elinize sağlık, gayet güzel olmuş. Yenilik ve gelişim her zaman iyidir.

Scudo
Deneme 1-2

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    67,7 KB · Okunma: 20
forum güncellendikten sonra ben normal kullanıcı adım ve şifremle giriş yapamadım facebook hesabımla yeni bir giriş yapmak zorunda kaldım :)

İpadden çekilmiş fotoğraflar yüklenemiyor, ama genel olarak çok beğendim görsel olarak kullandıkça deneyimleri yazarız, hatalar giderilir zaten.. Elinize sağlık

@r.ezk

Emin misiniz? Şu an mobil cihazlardan da yüklenebilmesi lazım ama birazdan mobil sürüm tamamen devrede olacak. Bakalım o zaman sorun olacak mı...

Genel anlamda beğendim. Özel mesajlar konuşma şeklinde değil de; gelen, gönderilen, arşiv tarzı klasörlere ayırabildiğimiz haliyle olsa çok daha iyi olurdu. En azından bu bir seçenek olarak sunulabilir ve isteyen o şekilde, isteyen şimdiki(yeni) haliyle kullanabilir...

elinize sağlık,ailemize hayırlı olsun.
Baktığımız-ziyaret ettiğimiz ancak cevaplamadığımız konuları görebileceğimiz ,geçmiş gibi bir kısım varmı şu anda? Sanki bir öncekinde görebiliyorduk,yoksa tapatalk'ı mı hatırlıyorum :D

yine denedim yine olmadı @Anonim biran kusurumuz olduda üyeliktenmi atıldık diye düşündüm ama öyle birşeyde yok...

IMG_202599074325719.jpeg
bu özellik süper olmuş ellerinize sağlık.

İnternetten ipade indirilen fotoğraflar direk yükleniyor ancak ( ipad mini retina ) ipad ile çektiklerim yüklenmiyor birkaç kez daha denedim.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    95,2 KB · Okunma: 7
@doğan_69

Düzelttim. Büyük olasılıkla şifrenizi alamamışsınız şimdi sorun kalmamıştır umarım...

@r.ezk

Yani indirdiğinizi burada yükleyip paylaşabiliyorsunuz ama makine ile çekerseniz olmuyor öyle mi? Chrome tarayıcısı ile dener misiniz?

Bu mobil sürüm bi harika olmuş

@Halil EROĞLU

Gönderilen mesajlar var. Bulamadıysanız söyleyebilirim. Zaten videolu anlatımlar vs. yapmayı düşünüyorum kısa zamanda.

@Sinan Ş

İstediğinizi hallettim. Üst kısımdaki linklerde "Cevaplanmamış Konular" ve "Yeni Mesaj Takip" ekledim. Yaslanın arkanıza bakın keyfinize işte :ssrtcbya:

@Anıl KÜÇÜKGÖKSEL

Beğendiğinize sevindim. Evet epey uğraştım ama oldu. Keyfini çıkarın işte :)

@Ali Demir

Ben Ali ile aynı fikirdeyim.

Genele baktığımızda kullanıcılar memnun. Çok büyük emek sarf edilmiş taşıma işleminde. Emeğinize sağlık.

güzel olmuş beğendim. özellikle imzamdaki resim kocaman gözüküyo :D

Çok güzel oldu renkler bana klasik mac os x'imi hatırlattı.elinize sağlık emeği geçenlere teşekkürler.

Tapatalk ile baglanamiyorum. Bende mi sorun var acaba?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri