Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

  • Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?


  • Toplam katılım
    273
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Taner James Güzel oldu da orayı karıştırıp unutan çok olur riskli bir şey bu ya en iyisi kartı açmak. Kaldırdım orayı kartları açtım artık. Gizli üye profilini göremezsiniz ama kartını görebilirsiniz. Bunda ihlal de söz konusu değil. Örnek şu an avatarınız, mesaj gönderme, mesaj sayısı vs. çıkıyor bu kısımda ve kartta da aynısı çıkıyor engelle ve takip et linki dışında:

Mesaj alanı:
161928 dosyayı görüntüle

Üye kartı:
161929 dosyayı görüntüle

Herkese iyi eğlenceler.
 
@Anonim


Eskiden profil sayfasını gösterme gizlilik ayarlarından kapatılıyordu sanırım ?
Bu ayar iptal oldu sanırım?
 
@Taner James hayır iptal olmadı. Profilinizi yine kapatabilirsiniz. Sadece kart açılır. Gizliyse, profilinize girilmez. Önceden örnek verdiğim siyah kart da görülmüyordu. Şimdi o kartı açtık. Örnek olarak kendi profilimi gizledim şu anda kartımı görebilirsiniz ama profilimi göremezsiniz. Açılan karttan profilime gitmeye çalışın açılmaz.
 
Sırf bunun için konu açmak istemediğim den buraya yazmak istiyorum yöneticiler görüp cevap yazarsa ne âlâ konulara girdiğimde konu sahibinin mesajının altında şükela diye bir şey var sanırım favori yorumları listeliyor bunu nasıl kapatabilirim
 
Merhaba,

yaklaşık 2-3 hafta kadar önce bisiklet taşıyıcı tavsiyesi hakkında bir konu açmak istemiştim fakat konu inceleme süreci sonrası başka bir konunun altına bir mesaj şeklinde taşınmış.
Araç arkası bisiklet taşıyıcı tavsiyesi

Daha sonra; benzer başlığı olan konulara mesaj yazmak yerine bazı durumlarda yeni konu açma ihtiyacımız olabildiğine ilişkin bu başlık altına bir konu açmak istedim ve bu konuda bir mesaj altına taşındı
Yeni konu açma

Bu mesajlara cevap alabilmek adına sanırım 2şer kez cevapta yazdım. fakat hiç bir şekilde geri dönüş olmadı.
Ön yargılı olmak istemiyorum ama aşağıda verdiğim ekran alıntısındaki gibi benzer başlıklara sahip ve ayrı tutulabilen konular hali hazırda açılmış olabiliyorken neden böyle bir muamele gördüğümü anlamış değilim.
Yardıma ihtiyacım olduğu bir durumda bunun arka plana atılması suretiyle dolaylı da olsa yardım alamamamı sağlayan moderasyon ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum.

upload_2018-8-11_13-4-22.png
 
  • Beğen
Tepkiler: C.Koc
Merhaba,

Forumda kendinizin açtığı paylaşımların bazılarındaki fotoğrafların bağlantılarının geçersiz olmasından dolayı görünmüyor. Bunları güncellemenin yolu var mıdır? Mesela;

Kuşadası-Muğla turu

paylaşımındaki fotoğraflardaki adresler geçersiz kaldığından görünmüyor.

Teşekkürler
 
Teşekkürler, bu da bir yol ama konuyu baştan itibaren yeni okuyan için tatsız bir durum...
 
@basri haklısınız fakat siz yazıyı fotoğraflı şekilde mesaj olarak yollayın, onu ilk kısıma da taşıyabiliriz. Şu an için bu alternatifi sunabiliyoruz.
 
Hımm baş tarafa taşınırsa durumu kurtarır. Teşekkürler. Hazırlayınca size mi bildireyim?
 
Güncelleyeyim haberi olmayanlar da görsün, gözleriniz yorulmasın gece modu çok iyi :D
 
Dün gece temsili bir foto ile market bölümüne açmış olduğum ve açıklama, teknik özellik gibi detaylarını eksiksiz yazdığım Btwin Triban 100 başlıklı ilanımın onaylanmadan silinecek kadar foruma ya da kişilere ne zararı olabilirdi merak ettim.
Maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.
Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkür ederim sayın yetkili.
:)
 
@Cyanide hocam temsili foto ile ilan açmak yasak diye biliyorum, ilan kısmında kuralları katı sayfanın. Ayrıntılı biçimde fotoğraf atmanız isteniyor.
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri